Hur kan man se utså där?


Den enda kameran jag lyckades få med var den i datorn. Så det blev i alla fall lite inomhus bilder från Spanien.

Ps. jag skulle gärna vilja ha så många som möjligt utav dom bilderna alla andra tog.

       
  
  

Con queso

En vecka i Spanien sa swosch sen var vi tillbaks i den svenska regniga vardagen. Det var en härlig resa som var välbehövlig och jag vill passa på att tacka alla som var med och gjorde den till det den blev. Ett extra tack till Tilda och hennes farmor som har ett utav husen vi bodde. 

Som vanligt så har jag lyckas med ett par missar så som att koppla ur varmvattensberedaren då jag vart sugen på rostade mackor så vi fick duscha i kalla vatten helt oförstående tills någon (Robert) konstatera att det var mycket bättre att ha varmvattenberedaren i kopplad än brödrosten. Lyckades även med att lämna mitt VISA-kort i en bankomat (Ingen är mindre förvånad än jag). Men för en gångs skull så kom jag ihåg att packa med mig mobilladdaren men då missar jag så klart att packa med mobilen. Även kameraladdaren lyckades komma med trotts att jag glömde att packa kameran. 

Men det allra tråkigaste var att mina älskade solglasögon fick vingar och flög iväg. Så nu går säkert någon liten spanjor med dom på och kommer aldrig va förmögen att uppskatta dem lika högt som jag.Fast jag väljer att se det positiva i det hela. Nu kan jag nämligen börja titta, spekulera och drömma om nya solglasögon igen vilket jag tycker är väldigt roligt . Efter typ 10 minuters tittande så hitta jag flera värdiga kandidater. Fast inköpet av ny kommer få vänta tills nästa sommar och då lär det hinna bli ett bra mycket större urval av exemplar som jag skulle kunna tänka mig att införskaffa.Det närmar sig..

Snart är det dags för sommarens avslutning och vad passar bättre än ett varmt Spanien som avslutning? Åkte hem till flen för att hämta bilen jag ska ta mig till samma ort med tisdag natt. Passa på att ta en genväg förbi lkpg och släppa av dom större syskonen för att fortsätta min kos mot örebro. För en gångs skull kändes det faktiskt helt okej att köra bil. Kändes nästan lite halvmysigt på dom mörka vägarna när låtar som "Kommer bara leda till nåt" och "Logiskt" dök fram på spellistan och när Hives strömma ur högtalarna passa vi på att öka volymen samt hastigheten. 

Föresten har ni sett att jag har Blivit Kalles kaviars ansikte utåt nu när dom valt att fresha upp deras tubers design.

Titta och njut


Ariba, ariba, ariba, ariba!!!!!

Nästa Spanien! Fick veta idag att jag kan va ledig en vecka för att åka ner till Spanien. Grymt skönt och få besked då jag redan betalt biljetterna och boende. Hade vart väldigt tråkigt om jag fått avslag. Så nu blir det en vecka med sol, bad och kanske en och annan öl.Stillsam söndagmorgon!

Det regnar där ute och det känns faktiskt helt okej. Det är ganska mysigt att vakna upp koka sig en kopp te och göra lite hårda mackor med ost på och bara ligga och mysa med katterna. Ett litet bekymmer är att jag glömt mina glasögon hemma i Örebro och pärona mina tyckas lyckats med att gömma min morgonrock som jag älskar att slöa omkring i. Så nu sitter jag här i min lillesysters morgonrock och glasögon dricker te och busar lite med Smilla. Men det kanske är på tiden att lillesyster får låna ut något slags plagg till mig efter så många gånger jag vaknat av SMS här hemma(i före detta pojkrummet) där det typ står"Hej bror! Låna ett par jeans av dig i morse till skolan hoppas det inte gör något=) Puss lillesyster"

  
  

04.36

Här sitter jag i ett mörkt rum och kan inte sova. Istället sitter jag här och ser på filmen Sleuth. En snygg film med Jude Law och Michael Caine som är väldigt, väldigt konstig och jag inte riktigt tycks förstår. Sett den en gång innan och då bestämde jag mig för att jag inte tyckte den var särkilt bra som film men ändå sitter jag här mitt i natten och ser den igen. Funderar på om man kan komma på någon ny bra bok att läsa. Har ganska nyligen avslutat Jens Lapidus bok Snabba Cash som var riktigt bra lite svårt att komma på vad man ska läsa nu. Lite sugen på uppföljaren "Aldrig Fucka Upp" men känner ändå att den nog får vänta lite grann. Aja det är ju riktigt stora bekymmer man sitter med här mitt i natten i alla fall.

Flen, flen solsken. Eller?

Flen, flen solsken brukar man ju säga men så är tyvärr inte fallet det är verkligen störtregn. Men men det är ju alltid skönt att komma HEM. Sitter nu och spelar lite Tiger Woods på Wii:n och jag verkar åka på stryk. Men men javat får trösta mig.

Micke Woods                    Kalle Nicolaus
 
         11 slag                              13 slag


RSS 2.0