Det är typ kul hos Robert...

Han har liksom olika hattar och masker så det typ blir kul=P


Ja jag vet

Om man inte vet om att jag har fotbollsträning efter brottning kan det vara svårt att förstå vad jag menar när jag påstår i inlägget innan att jag skippat en träning idag. Men hur som helst så är det så nu, eller var det nu så det var? eller vad var nu så att det sen blir vad det var innan efter frukost?? Hur som helst för att kompensera så funderar jag på att köpa Cola och Chips och bokstavligen"GOFFA"

En lång svit bruten

Jag har nu hållit igång alla mina träningar en längre period men idag sprack det ungefär som när man tappar något ömtåligt av glas på en sten, eller var det glass?. Efter brottarträningen sa jag något i stil till mig själv som"Hell no" Tog på mig mina fina nya vita skor och gick hem.


(Skoskav? Yes!)

Dumma mig!

Här har jag suttit och sagt att jag är så stolt över att ungarna på brottningen är så snälla mot varandra. Men idag så börjar det med att en unge blir ut knockad och sitter ledsen hos sin mamma hela träningen. Fast det var ju en olyckshändelse eller ska vi kalla det frontalkrock. Men sen titt som tätt så springer fler olika ungar fram och säger till mig meddans dom pekar på en skyldig kandidat att den killen slog mig på.. A just det.  Två ungar sprang och snodde bollen för alla andra under bollkullen så det var i princip bara dom som fick kasta. Tackar vet jag småflickorna i alla fall dom är alltid så duktiga och glada aldrig några bekymmer. Fast det finns en del jätte duktiga killar som inte heller bråkar men idag är jag bara så trött, så eh slut typ

45 min kvar

Då sitter man på eftermiddagskaffe och surfar runt lite. Snart dags och ta sig ner för att visa ungarna hur man slår nackswing och gör handvolter. Lite trött egentligen men det brukar bli kul när man väl sätter igång. Jäkligt snäll ungar faktikst det är kul. Damparambampbam undrar va klockan är?. Årsmöte? Vadå för årsmöte? Lalalaala, Om man fick va vilket djur som helst undrar vilket man skulle vilja va? Kanske en myrslok dom är rätt häftiga. Usch känner mig så dåsig. Undrar vad det blir för mat idag? Hoppas på kött det vore gott.. Ojdå är klockan så mycket vore gå ut och jobba kanske. Kaffet börjar bli kallt, det suger.. Undrar vad jag gör om 5 år sitter jag här som sport&lek Kalle då också? Om jag har tur kanske jag är en superhjälte..

Ost & skink frallor.. Eller?

Haha där lura jag dem allt för idag har jag den fenomenallé Sport&lek Kalle ätit frukost hemma. Så nu till förmiddagsfikat tog jag med mig en Semla hemifrån istället.

Hm mitt raklödder är slut.. Undrar hur det gick till?

Förövrigt grattis Tilda och grattis Albin till era körkort. Ni kan hör av er när det är säkert att va ute på vägarna igen

Har du en pojkvän eller bror, far eller en kompis som har förtjänat en present? Då tycker jag du ska slå till på en schyst rakhyvel från Merkur lite bättre, lite finare än gamla tråkiga gillette.


Det var allt från mig over & out

Äntligen lite resultat!

Under flera tisdagar har jag skrivit om min karriär som bolltrollare i Sparreholms SK. Ni som följer bloggen har kunnat läsa att jag kanske inte är någon super lirare det är snarare FCZ standard på mig. Men idag fick jag i alla fall se att jag gjort något på våra träningar som suttit spår. I torsdags så testa vi på en sport som Tom kallade "Wujutsu" vilket man kan googla på så kommer ni till Sparreholms SKs forum där Tom "skryter" om hur nöjd han är med att vi ska träna denna hårda sport"Wujutsu". Men i själv verket så heter sporten "Kung Fu" vilket jag tror att Coach Fredriksson tyckte var jobbigt att uttala eller något liknande. Hur som helst så avslutas "Kung Fu" träningen med tjugo minturs härdning som gick ut på att man delade upp sig i par och slog varandra i magen och sparka varandra på låren för att just härda varandra. Magen var inga större problem men när vi kom till låren så fjolla jag ur totalt tror jag klara av två eller tre sparkar (then i became a sissy little girl). Men killen jag körde med(Eftersom alla stjärnor i Sparreholm är värna om sin intrigitet så tänker jag inte nämna några namn)vill köra hårt så han sa fortsätt du och kör på mig. Så jag stod och sparka ganska hårt på honom en längre stund och så kom Kung Fu tränaren förbi och yttrade några väl valda ord "ligger han inte och gråter så tar du i för dåligt" så jag gick på lite hårdare och han som blev sparkad han stod där sammanbiten och tog emot spark efter spark.

Dagen efter så träffades vi nära jag stod och jobba i affärn och han sa att han hade jäkligt ont i låren och han hade fått hyfsad märken. Idag när vi hade träning fick jag se att dom där hyfsad märkena i själva verket såg ut som två gigantiska blåbärspajer på låren och att dom tydligen hade vart svart innan dom hade fått sin fina blå/lila färg. Så äntligen har jag lyckats med något i min fotbolls karriär.Det där blåmärket är inte något som jag gjort
faktum är att det där blåmärket ser ganska mesigt
ut om man ska jämför med mitt verk. Färgen påminner
 lite grann fast lite mörkare och storleken är inte ens i 
närheten det lilla blåmärket jag utdela var enligt min  
exakt bedömning typ dubbelt så stort och det stora 
märket ska vi inte ens prata om i fall ni vill slippa mardrömmar.

Hur träningen gick? Jag var som vanligt en katastrof
Men så länge jag har Coca Cola och Grill chips att
trösta mig med efter träningen så är det ingen fara med
mig. Dessutom hade jag en semla som väntade på mig
när jag kom hem "mums" 


Att dra lärdom av tidigare felsteg

När jag var liten(Eller mindre än vad jag är nu) så hade vi hönsnät och hänglås runt VHS-spelaren. Inte för att mina föräldrar förbjöd mig att titta på film. Det har snarare och göra med ett utav mina många felsteg i det förflutna. Jag fick nämligen en väldigt egendomlig idé att apparaten i fråga var hungrig och eftersom jag var en snäll kille vid den åldern(Det vill säga innan jag blev 8 bast och hela livet gick ut på att bli cool, vilket givetvis inte var några problem för en grabb av min kaliber)så mata jag videon med en banan vilket jag idag har lärt mig att man inte ska göra.

Varför sitter jag och skriver det här då? Det är för att jag med alla min livserfarenheter vill hjälpa dig att inte begå samma misstag som jag gjort. Tro mig jag har testa många felsteg och alla har dom slutat i katastrof. 

Veckans Gandalf

Då var det dags för Veckans Gandalf och denna vecka
ska vi lista Kända män i skägg 2.0 även dessa kända 
skägg är inte rangordnade. 

image191En välriktad diss..

till alla förutom mig. För nu när jag funderat lite så har jag kommit fram till att alla tror att dom sysel sätter sig med vettiga saker som att jobba eller plugga eller vad ni nu gör. Meddans det i själv verket är jag som verkligen tar vara på tiden och gör sånt som är viktig som att planerar en indian förklädnad om det skulle dyka upp någon maskerad. Jag tänker till och kollar upp hur jag skulle se ut i skägg istället för att spara i onödan och komma på att det inte vart nåe bra(sen har ju jag lite tunn skäggväxt men det hör inte hit). Det är dessutom jag som planerar en karriär som superhjälte och har redan kommit på hur ansiktsmasken ska se ut.

Så vad tror du att du gör som är så mycket viktigare än vad jag göra? Förhoppningsvis är allt du gör lite viktigare än det jag gör. Alltså jag måste verkligen börja ta vara på tiden snart och gör något vettigt.

image189
Varning testa inte detta hemma. Alla bilder är tagna på en professionell raklöddersmodell som är stylad av en av raklöddervärldens bästa stylister. 

Ps. Det gör jäkligt ont och få raklödder i ögonen. (Jag vet vad jag pratar om  jag har testat nästintill ofrivilligt)Och hans kompis elefanten

Dåså ännu en dag och det känns ju superduperhyperkolomisalt jätte kul. Så om man får ställa en liten fråga till sig själv "Carl hur långt har du kommit? Vart står du nu?" Svaret på den frågan är typ inte så långt kanske. Jag är lika arbetslös som jag vart den senaste tiden och jag dricker lika mycket kaffe och slöar som förr.

Då får man fråga "Har det inte skett några förändringar alls?" Jo men det tycker jag, T.ex. så har även jag börjat kolla på det här scrubs, schubs, stubs eller vad det heter. Jag får ta och erkänna det alla redan vetat innan mig att det är faktiskt väldigt underhållande(Fast utan Dr. Cox hade det knappt vart sevärt). Jag är ganska less på gitarren nu för tiden och spelar typ bara när det är rep. Det var väldigt länge sen jag hade en sån downperiod med gitarren men förhoppningsvis så vänder det snart. 

Annars så är det väl inte så mycket nytt eller jo  jag har ju förstås kommit på en snilleblixt som alltid. Denna gång är det faktiskt en riktigt bra. Jag satt här och tänkte lite grann på Mc Donalds och hur jäkla mycket pengar dom måste dra in på lite halvtaskiga burgare som har försatt folk i i-länderna för ett stort fetma problem. Men är det bara onyttig mat som är god? Jag funderar på om man inte kan typ samla in massa bra goda och nyttiga maträtter och öppna en snabbmatskedja som är lite bättre än alla andra. Lite nyttigare, lite godare, lite finare och den skulle heta något i stil med "Charles den fenomenale kungen av nyttig och bra snabbmat". Man skulle ha nyttiga burgare och pizza, god sallad, sushi och man skulle ha GI-alternativ. Men då måste man först besvara är verkligen nyttig mat god? Väldigt bra fråga. Sen så är det som med alla mina idéer att det är någon annan som måste förverkliga dom då jag är för slö och dessutom har begränsade kvalitéer i köket. Till och med tevatten kan vara knepigt att få till tycker jag.

För övrigt så är nya King ute nu"jippi"så när jag väl har tjänat ihop tillräckligt med energi har jag tänkt att jag ska upp på stan och inhandla den. 

Eh pallar inte skriva mer nu tror jag så eh, heeejrå!  

Stressad?!?

Är du stressad och går på högvarv som man alltid gör? Då tycker jag du ska passa på att ta dig någon minut som du sätter fingrarna i öron stänger ute allt ljud, blundar och fantiserar kanske om vita moln som glider förbi lite snitsigt. Innan du slutar så tar du bara tio sekunder och funderar över vad det är du håller på med och så går du in med en skön inställning och fullt fokus på det du gjorde innan pausen. Själv så behöver jag antagligen inte göra det här på väldigt länge då mitt liv inte är så stressat för tillfället. Får vi se om vi bygger på det är sköna någon gång och stressar av lite eller nåt. Snacka om värsta feel good temat.. Kanske ska börja slänga in massa yoga och avslappningsövningar på den här bloggen och kanske bjuda in Thomas Di Leva som kan dela ut cyberfrukter eller något.

 

Så är ni redo för avslappning?

 

På edra platser! Klara! Färdiga! Gå! 


En giraff!

På grunda av inspirationsbrist så tänkte jag skriva om en inaktuell händelse. Den ägde rum under en utav Tilda och Williams tillställningar då Tildas klasskamrater var på visit i vår vackra kommun. Jag hade hört på avsides vägar att det fanns ej godtagbara spekulationer om min läggning som jag var tvungen att tillbakavisa(Har ingen som helst uppfattning om hur detta missförstånd hade kunnat uppstått, eller jo kanske men jag vill helst inte prata om det). Så rödtjut jag hade planerat att dricka den aftonen bytes ut mot öl, alla rosa plagg i min garderob var uteslutna, jag la mig till med mitt mest macho uppträdande. Jag får säga att väl på plats så tyckte jag att jag uppnådde önskad effekt.. till en början i alla fall men sen kom "intro-tävlingen". En tävling där det lag som först listar ut vilken låt det är som spelas får poäng. Lagen var damerna mot herrarna, kampen var jämn och tävlingslystnaden på topp. Det spelades hårda tuffa låtar poängen delades ut till höger och vänster och plötsligt händer det.. Det är helt tyst och ett vackert stillsamt stråk intro når kombattanternas öron i si sådär två till tre sekunder innan jag flyger upp ur soffan innan någon ens haft en förhoppning om att komma på vilken låt det var som spelades och utbrister "I believe i can fly med R. Kelly". Det blev tyst som i graven, man kunde höra sitt eget hjärta slå "dunkdunk, dunkdunk". Domaren (Petra) tittar upp med häpen blick och säger"Det är ju rätt". Ett jubel brister ut i herrlaget som tystnas ner och till sist byts ut mot skeptiska blickar. Jag tänker okej det där kanske är lite "gayvarning" men jag ska inte låta det hända igen. Tävlingen fortsätter i samma anda känns bra att ha fått ett lite grepp om tävlingen. Då det plötsligt händer igen, istället för någon utav dom häftiga låtarna vi lyssnt på innan så kommer ett lugnt vackert piano intro och nu var jag så inne i tävlingen så jag helt glömt bort det där med att hålla mig i skinnet så jag ställer mig upp och svarar"Elton John, Your Song"
 
Det hela slutade med att killarna tillsist vann tävlingen. Spekulationerna kanske inte tillbakavisades helt och hållet. Jag tappa en nästintill full tequilaflaska utanför min ytterdörr när jag kom hem(detta efter att jag retat seb efter han tappade Johanna och hans flaska med sprit när vi kom fram till Sparreholm). Men men jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägg. Kanske vill jag bara skriva av mig, eller kanske fördriva tiden, jag kanske bara söker upprättelse efter den felaktiga misstanken. Jag kanske helt enkelt söker lite sympati bara. Men men vi avslutar allt med ett citat från den vis Nalle Puh(Detta citat passar väldigt väl in med hur min gode vän Thobias Ljunkvist tänker)

"Om personen du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat"


Veckans Gandalf

Då var det dags för Veckans Gandalf och denna vecka är det hjältar
som är på tapeten. Som vanligt så får ni inte missa visdomsorden som
denna vecka är ett citat från Gandalfs överman "Nalle Puh" Hoppas att 
ni haft en grymt härlig helg och så tar vi nya tag på måndag.
Förutom jag som lever i en enda lång helg=P. Take care now! Bye bye then

image188

Det här måste betyda en plats i startelvan?!

Igår kväll trilla ett textmeddelande från coach Fredriksson in på luren. Det var en förfrågan om att skjutsa in och hem från k-holm. Jag var lite trött och seg så jag tänkte "nej" eller något liknande, men sa "ja" konstigt det där. Men till min lycka så vart dom så många att dom valde att ta taxi istället. Så lycklig som ett barn hoppa jag i bingen sent i natt och var nöjd med att ha sluppit köra. 

Klockan sa tick tack och tillsist kom dom arga tonerna från mobilen som säger "du är jä*#!gt slö pysen och det är dags att gå upp". Men när jag titta på klockan så vart jag förvånad 07.27 var jag nästan säker på att jag inte hade stället alarmet på. Det hade jag inte heller det var ännu ett sms från coach Fredriksson där det stod "Tja! Lust och hämta i katrineholm? är försenade till jobbet" eller något liknande. Det är ju sånt här som vore leda till en plats i startelvan eller åtminstone en dyna på min plats på bänken tycker jag.

För övrigt (det är mycket "för övrigt" när jag skriver) så blir jag fundersam över  mitt agerande vid denna komplikation. Vem fixar håret, hoppar i ett par jeans, drar på sig skjorta och favorit tröjan när han ska åka och hämta en fyllekaja? Tror jag att jag ska åka förbi en kanon pingla som är ute på en morgonpromenad dagen efter? En mer anständig klädsel skulle vart typ ett par mjukisbraller och en t-shirt med ketchup fläckar på. 

Skönt att det inte är några fartkameror på vägen mellan Flen och Katrineholm i alla fall. Vilket får mig osökt att tänka på något jag läste i går "In Sweden we have fartcontrols". Och med det önskar jag er en lyckad lördag med mycket sprit och nöjen.  

Kolla klockan!

Fattar ni att klockan är inte ens åtta på en lördag morgon och jag har redan gått upp. Fick ett sms så det är bara och sätta sig i bilen och åka iväg tydligen.

Gräshoppor och små röda prickar

Oj vad har hänt skriver han inte fyra inlägg i timmenlängre? För alla er som undrar så har jag jobbat två dagar den här veckan och då blir tydligen bloggandet lidande. Men ni skall icke misströsta för än så länge ser vi inget slut på denna arbetslöshets period. Fick ett nej från förvaret där jag nästan kände mig säker på att jag skulle få ett jobb. Hm jag tror jag vore vara mer deprimerad än vad jag egentligen är men hela tiden finns det en känsla att "det löser sig, det löser sig" och typ "att jag är så bra så det är synd om arbetsgivarna som inte anställer mig" och inte tvärtom.

 

Men men om vi väntar och ser kanske vi kommer märka att även jag kan bli förtvivlad och desperat(kan alltid hoppas, det vore ju trevligt med någon slags reaktion tycker man). Men hur som helst så är allt fint med mig trots allt, har lite brist på inspiration bara men det är sånt man brukar trilla överlite titt som tätt. Ne Adam 7 år får avsluta denna natt med att svara på frågan om "Är det bättre att vara singel eller vara gift".

 

Jag får huvudvärk då jag tänker på sånt. Jag är bara ett barn.Jag behöver inte sånt krångel. (Adam, 7 år)

 

 Bra mycket visare än en annan den där Adam(nästan Gandalfvarning på honom)


Laalalalaala

Alltså nu har jag typ läst fyra, fem olika dissningar av Alla hjärtans dag. För f-n låt Alla hjärtans dag vara, det är väl nice med en dag som kan va lite speciell så där för dom som vill och vill man inte kan man ju bara släppa det och låta det vara. Det känns som alla fina traditionella dagar blir allt mindre önskvärda. 

Julafton blir så jobbigt för alla julklappar som ska köpas och vart är egentligen snön? GI/viktväktarna och grejs försöker döda den fina semeldagen. Vem orkar egentligen med påsk? Det känns som att det bara är dagar som Valborg, midsommarafton och nyårsafton som det finns plats för(Har nog att göra med alkoholintaget under dessa dagar).

Själv så ska jag fira detta års Alla hjärtans dag med att träna 4,5 timmar ner i sporthallen. Senaste gången jag minns att jag "firade" Alla hjärtans dag så fick jag en god middag och jä*#a lustig frisyr. Men det var nice även om jag aldrig har burit keps så mycket som jag gjorde dom efterföljande två månaderna. Men hur som helst nu låtar vi alla som vill fira Alla hjärtans dag göra det utan behöva ha massa folk som springer runt och klankar ner på deras fina dag, som för övrigt har fått väldigt fina väderförhållande. Och vi som dissar den lutar oss bara lugnt tillbaks i soffan och väntar på att det blir 15 februari.

(Ja jag vet att jag svär mycket och att det tyder på ett dåligt ordförråd men jag sätter ju i alla fall censur det tycker jag är ansvarsfullt gjort)Tackar Raffaello Network


Tackatacktacktacktackar raffaello-network som skickat mig mitt paket (Förövrigt jäkligt skön sida och bara glida runt och drömma lite i). Eller nja jag vet inte om man ska tack för man har ju trots allt betallt för dom. Men men snart har man ju hela sommarens outfit klar. Endast byxorna som saknas


(Jäkla läckra ben om jag får säga det själv)Java och två ost & skink frallor

Kan det bli mer Sport&lek Kalle än så?

Jag är lite bättre än dig...

är en rätt kaxig öppningsrubrik men antagligen helt osann tyvärr. Fast det är klart det beror ju på vem du är? Du som läser alltså. Är du Arvid Gren så är det ganska jämt skägg får man väl säga.

Men hur som helst har jag all anledning och vara lite stolt över mig själv. Gick upp klockan 07.30, jag har vart på gymmet och jag har även vart ute och sprungit i en alldeles förtjusande vacker vårdag. Men det är tar inte slut där jag har dessutom lagat mat och då menar jag lagat mat. Inte som jag brukar göra ta en skål hälla lite fil och trams i den och döpa den till lunch.

Nä mycket mer avancerat än så. Jag har gjort pasta den blev som man så snitsigt säger "al dente". Super Mario skulle vart avundsjuk. Sen till dessa utmärkta snabbmakaroner serverades det hamburgare som var utsökt delikat. Hemligheten bakom att lyckas i köket med denna typ av matlagning är att lägga ner extra mycket kärlek i matlagningen.

Joanna

Dåså denna söndag bara det iväg en transport för att ta sig en titt på Joanna. En bedårande liten katt som snart ingår i Larssonfamiljen. Jag misstänker att det finns ett visst intresse i övriga familjen som inte bor hemma i ur tjusiga Flen att få se lite bilder så här har vi dom plus ett litet filmklipp. 


Veckans Gandalf

Efter ha varit sjuk så är äntligen Gandalf tillbaks. Denna vecka
så har Gandalf listat palindrom. Missa inte veckans visdomsord
som endast dom visa kommer förstå denna vecka. Gandalf och
redaktion önskar er bloggläsare en trevlig kommande vecka cya.
image163

Att leva upp till discobowling

Jaha det här verkar bli en sån här helg som blir att planera om hela tiden. Igår körde jag lillesyster och hennes kompisar. Sen hade jag tänkte och ta det lugnt hemma med mor och far. Men ack så fel jag hade det vart. Det var tydligen bolwing för mig och jag tycker inte ens om bowling(ni förstår säkert att jag förlora på min bana)

Men men Arvid och Cus tog i alla fall det här med "discobowling" seriöst

kallekallecuta...

I´m a taxidriver i flen tydligen eller något. Visst att jag inte gör så mycket i veckorna men en fredagskväll vill man inte hålla på och köra runt på sin lillesyster. Men efter som jag inte hade någon bra undanflykt till att avstå så fick det bli så.

Jag funderar på att skriva ett litet uppslagsverk med bra undanflykter för när just sådana och liknande situationer som denna uppstår. Då kan jag ta upp mitt lilla referensverk och slå upp"Undanflykter för att slippa köra runt sin lillasyster mitt i natten"

Och där skulle det stå någon i stil med:
1. Jag hade gärna gjort det men jag har träningsvärk i mina ben så jag kan inte köra bil
2. Som miljöaktivist så har jag tydliga principer om att inte köra bil efter klockan 18.00 fredag till söndag
3. Jag är för deprimerad för att köra bil just då.

Jag vore faktiskt gör den boken men jag är nog lite för bekväm(Mycket bättre än att säga att man är för slö)för att lägga ner den mödan det skulle kräva. Men om någon skulle få lust och skriva boken kan ni ju höra av er till mig så delar vi på förtjänsten. 75% till mig för den bra idén, 20% till dig för din insats och 5% till smörgåstårta.

Här hade jag tänkt avslutat med en liten bild med mig själv sittandes i en taxi i kläd i turban stort svart skägg och ett par runda solglasögon läsandes det fina lilla referensverket. Men som sagt jag är lite bekväm så ni kan ju istället få tänka er hur det hade kunnat sett ut(det är nyttigt och fantisera ibland)

Titta titta!

Titta tidpunkten jag skriver! Klockan 08.08 fattar ni vad tidigt det är eller?

Tänker inte säga så mycket!

Det är torsdag och det betyder att det har vart sporthallen från 17.00 - 21.30 och efter det var det bara hem och äta chips och dricka cola.

Direktrapportering från leksaksaffärn

______________________________________________________________________
Städningen har precis börjat och jag, Sport&lek Kalle ska börja hänga upp shorts byebye

09:43
______________________________________________________________________

sju byxor senare och galgarna tog slut. Nu väntar källaren.
förövrigt kom första besökarna in i butiken

09:58
______________________________________________________________________

Första inslaget i kassan pizzabagarens pöjk köpte plastfigurer

10.04
______________________________________________________________________
Nu är larmning av byxorna klar.

10.11
______________________________________________________________________
Kafferast med halv äckligt kaffe (Får skylla mig själv då det var jag som satt igång kokaren)

10.35
______________________________________________________________________
Då får det vara nog med kaffe. Dags och hoppa ut i butiken

10.51
______________________________________________________________________
Då var uppdraget i källaren avklarat och fotbollsdojorna på plats.

11.48
______________________________________________________________________
Då var det slut, 150 min arbetsdag det var tungt. Gissa om jag blev rädd när jag hitta den här filuren i källaren


12.02

Någon tänkte visst hoppa från Eiffeltornet

Man blir lite fundersam när man läser att en kvinna överlevde ett självmordsförsök när hon hoppa från det 10 000 ton tunga Eiffeltornets första våning på 57 meters höjd. Först kan man fråga sig varför hon väljer att försöka från första våningen när det finns två högre våningar(som säkerligen skulle leda till önskad effekt). Sen om man har någon orsak till att inte verkställa sitt självmord från våning två(115m) eller tre(274m) som t.ex. högre säkert på dessa två våningar, höjdskräck eller innehavande av hisskräck och dålig kondition så att man inte orkar gå alla dom 1665 trappstegen. Så kan man väl åtminstone se till att hoppa med huvudet neråt från 113 244 kronors plåttornet. Jag menar det är ju ingen idé att riskera att man kanske misslyckas med sitt utförande. Man lär säkert inte få någon andra chans.

Hur som helst tar jag inte på mig något som helst ansvar  för att den fakta som framställts i detta skrivna alster är korrekt om den snart 119 år gamla skrothögen då allt har plockats från osäkra källor på internet.

Föresten visste du att det finns runt omkring 2,5 miljoner bultar i Eiffeltornet?

 

Den fenomenallé Charlie

Med en frukost bestående av kaffe och semla så sitter jag här nytränad och skriver. Tänker inte säga något mer om går dagens fotbollsträning än att det tydligen har blivit en fin tradition att köpa coca cola och chips efter träningen.

 Men hur som helst så känns det äntligen som att jag på riktigt kommit igång med träningen. Om jag mäktar med att ta mig i genom nästa veckas pass också så har jag uthärdat en hel månad utan att missa en enda träning. Istället för att fortsätta ner så är jag äntligen på gång att gå upp ett par kilon igen. 

Men dessvärre är det ju som så att om något funkar bra så är det något annat som går åt hel*#te och jag måste säga att min gitarr ligger rätt ospelade och som ni säkert förstod på dagens frukost är inte kosten sådär super bra. Det är ett jä*#a moment 22 att bli hel nöjd tydligen.
image152
Föresten så är antagligen en ny liten familjemedlem på väg in. Dom ringde igår från Aspenhills och berätta att dom hittat en liten birma åt oss. Så det låter som det kommer gå en transport till Uppsala på söndag för ett ögonkast på den lilla Joanna

Nu blir det föresten ett väl oförtjänt
bad. Eller det kanske är förtjänt?
Det tog i alla fall på krafterna och
försöka lära mor hur man bränner skivor.Tisdag 5:e februari...

betyder semmeldagen och säsongstart för Dr. House. Det
kommer bli skönt att komma hem från träningen och goffa
framför dumburken.

Med en java mitt i natten..

..och Elin Sigvardsson stämma som strömmar ut ur högtalarna sitter undertecknad och filosoferar om allt mellan trädtopparna och asfalten. Det har vart en bra dag som präglats första och främst av träning men även familj och kaffe. Ungarna var duktiga på brottningen och man kan se en rätt skarp utvecklingskurva för samtliga. Det är kullerbyttor, rulla sill, stå på händer och huvud, nackswing och maror så det dunkar i mattan och står härliga till. Börjar diskuteras och lägga till en till träning i veckan det skulle vara jäkligt nice brottarlokalen känns trots allt som hemmaplan för mig efter alla dessa år.

Har suttit på nätet och titta lite inför den kommande tågluffen. Det kommer bli grymt bra. Om ni har semester i juli månad så rekommenderas det att undvika tågen i Europa då sju ynglingar kommer trasha och festa sönder allt som kommer i deras väg. Man sitter och dagdrömmer lite då och då om juli månad. Hoppas bara att herr Gren får ledigt  tre veckor, skulle vara tråkigt om han måste lämna resan i förtid.


Lagom som javan i min mugg börjar ta slut 
så börja dagens otroligt roliga bild bli klar. 
Denna dag har min gode vän Thobias Ljungkvist 
råkat ut för ett av mina onda dåd.

"Jag har det på tungan"
(Otroligt roligt Mohahahahaha)

Där var kaffet slut så nu ger jag upp.
Det kommer snart en ny morgon med 
nya svåra beslutat fatta så som om man 
ska ut och jogga eller gå till gymmet fast 
med den tiden jag har till överst skulle jag
lika gärna kunna göra bägge. Natti natti!


Charles Gourméen

Visst är det skönt när man får svar på sina frågor och idag fråga jag mig själv "Kalle varför lagar du aldrig mat?" Sen kunde jag inte riktigt komma på svaret så då tänkte jag för mig själv"Hur svårt kan det vara?" Resultatet? Ja ni ser ju själva och jag fick mitt svar om varför jag inte lagar mat. Charles tycker om mat som har en tillfredsställande smak samt ett oklanderligt utseende. Vilket denna lilla måltid inte hade. Jag tror att det enda jag lyckades med var keson och det är ju ingen jätte bedrift är jag bred att påstå.

Har även hämtat mitt nya tekniska vidunder "Motorla F3". Om ni tänker er Nokia 5110 och så går ni tillbaks säg två år innan, det är ungefär på den nivån denna lur ligger på och jag är väl tillfredsställd med det.. Eller nja om jag någon gång börjar tjäna pengar igen så köper jag mig istället en Iphone.

Sen måste jag få avsluta detta inlägg med lite avundsjuka och tro det eller ej men det är PC ägarna som avundas. För hur snygg är inte den här musen? Fast man skulle ju behöva få tag i åtminstone ett tangentbord i samma design för att det skulle bli godtagbart och ha den fram. Man kan ju alltid hoppas att dom på www.depuz.com tar sitt förnuft tillfånga när/om dom börjar skapas tangentbord och gör dessa tingsstenar till Mac  

 


Undvik och läs det här(gnällspik varning)

Jag fick sådan lust att klaga och gnälla lite. Men nu när jag tänker efter så är det så tråkigt med klagan och gnäll och typ tyck synd om mig fasoner så jag ska försöka låta bli att klaga.Eller jag gnäller klart snabbt och kortfattat istället. Jag saknar inspiration nu och det är så frustrerande(så där var gnällandet klart då)

 

Att gnälla bra är en mycket svår konst som inte jag behärskar misstänker jag. Man måste se upp med hur man utrycker sitt missnöje. Det allra jobbigaste är just dom här "Vem som helst tyck synd om mig" ropen många slungar ut. Det blir så tråkigt på något sätt och även om det är väldigt synd om den här personen så blir det så mycket svårare och tycka synd honom/henne på ett riktigt sätt.

 

Sen det här med att många klagar över andra då oftast dom själva är lika skyldiga till att världen är så dålig just då för tillfället och vägrar försöka tänka i den andres perspektiv. Men det kan även bli fel åt andra hållet, att man klankar ner sig själv så mycket att det blir jobbigt för åhörarna och höra på allt sitt gnäll om sig själv och det här "snälla du säg emot mig" söket.

 

Alltså nej vad tråkigt det här vart jag sitter ju och gnäller järnet. Det var ju inte så det var tänkt. Men det beror som sagt på min avsaknad av inspiration som får en och komma i en downperiod. Ni vet ju hur det är en sekunden lyfter man upp gitarren tar tre ackord läger ner den när man märker att man sitter och spelar på dom förbjudna låtarna som ?Sweet home Alabama? eller intro riffet till ?Smoke on the water? Usch jag ryser bara jag tänker på det där otäcka introt. Rätt mig om jag har fel men det är ju inte ens bra jag tycker nog egentligen att hela den låten är rätt kass. Jag menar liksom (Döööönt, dööönt, dööönt, dööönt, dööönt dö dööönt, dööönt, dööönt, döööööö, dödöööööönt) Jag blir bara irriterade när jag tänker på den(usch).

 

Nu när jag ändå kommit så här långt kan jag ju fortsätta och gnälla lite till så jag får ur mig allt det här depptänket. Hoppas att det inte är någon som orkat läsa så här långt för det här är verkligen trist. Tror jag skriver det mest för min egen skulle, eller typ kanske något sånt tror jag i alla fall. Vore nog lägga upp en rubrik som varna folk för att läsa det här.

 

Det känns som att jag kommit av mig lite kanske ska lägga ner och sova lite istället. Det är ju inte så ofta jag brukar ha såna här downperioder och när jag väl har dom brukar dom försvinna efter lite sömn. Man liksom bara vaknar och kommer inte riktigt ihåg varför man vart så vresig för och sen är allt frid och fröjd om man glider runt i morgonrocken kanske nynnar lite för sig själv och kokar en kanna kaffe och dricker. Jag börjar redan bli på bättre humör.

 

Föresten jäkligt skön låt eller musikstycke som Patrick Griffin spelar. Man blir så där skönt avslappnad när man hör det här. När jag lyssnar på sån här typ av musik önskar jag nästan att jag hade valt och spela piano istället för gitarr det är ju så grymt vackert med piano. Så lyssna och njut.

 

Aja hur som helst har du läst ända ner hit får du skylla dig själv för det blir inte roligare än så. Trots allt så har jag skrivit dit en varnande rubrik. Jag pallar inte kolla igenom alla stavfel och obegripliga meningar, det är ju inte meningen att någon ska läsa det här och om ni har gjort och frågar er själv varför jag publicerat det så ska jag säga klart och tydligt att jag inte vet. Så ställ inte den frågan sen så blir jag ytterst tacksam. Men men hur som helst, ni ska se att jag lär va mycket nöjdare i morgon. För nu hoppar jag i bingen Keeeetjingaa

 


Veckans Gandalf

Då har vi äntligen funnit en vikarie åt Gandalf.
Så Veckans Gandalf kommer att presenteras
av Hertig Thorulf och den vecka har vi listat 
citat från den fenomenale Golfkommentatorn 
Göran Zachrisson.
image142

Viktigt meddelande!

Tyvärr måste jag informera er om att Gandalf har ringt in och sjukanmält sig idag. Bloggansvarig här på kallerormen.blogg.se (Med andra ord jag) letar för fullt efter en ersättare än så länge har vi inga planer på att ställa in Veckans Gandalf.

 

Vi här på Kallerormen.blogg.se (Jag igen) tackar för ert överseende med detta och ber er vara goda och invänta Veckans Gandalf.

 

Mvh. Styrelsen på Kallerormen.blogg.se (Ännu en gång jag)

image139


Palla..

nu skriver jag inget innan det blir söndag bye

En radikal förändring är gjord!

Har ganska nyligen anlänt hem från frisören. Jag är inte så där överförtjust i att vara nyklippt men om man väntar en eller två veckor brukar jag bli riktigt nöjd med resultat. Men jag har även lyckats hitta ett par läckra brillor här hemma så det får man vara nöjd med.

                                                                      Jaha där sprack den..

..tänkte jag när jag var och träna fys med brottarna idag. Mitt självförtroende hade växt till sig till en stor fin rödballong men som en sylvass nål kommer brottarpasset och hade sönder min fina ballong. Jag hade fått för mig att mina två bra veckor skulle ha förberett mig inför detta mördarpass men se där hade jag fel och nu sitter jag här igen som en bruten man/pojke och känner mig liten och klen.

Det gjorde ju bara saken värre att jag är en så korkad optimist som tror på fullaste allvar att jag lätt skulle orka med ett pass med fotbollen efteråt. Nu var jag ju med och träna med fotbollen också men insatsen var väl sådär. Hur som helst så är det trevligt och vara tillbaka på hemmaplan (brottarlokalen) och det var skönt att ha en stund emellan träningarna så att jag han basta och ta det lite lugnt och funderar över det som är viktigt i livet, så som vänstertrafik, vad det är som gör ostbågarna godare 24 timmar senare och varför dom sluta göra vanilla coke.

Mindre roligt inlägg men sen så har jag ju gått från att vara en oseriös pojkvaske som bara skriver en massa skit till att bli en högkultiverad och intellektuell person som bör betraktas som en god förebild för dig och dina medmänniskor eller något sådant typ.. Kanske? Eh sak samma god natt! RSS 2.0