Lite nostalgi så här på morgonen

Brukar ni sitta och goggla er själv? Mitt namn "Carl Larsson" brukar vara väldigt tråkigt och googla då tydligen någon konstnär tog sig samma namn och gjorde sig lagom mycket mer känd än mig. Men söker man på "Carl Larsson Flen" Så kommer man hitta mig. Jag finns nämligen med på en namninsamling för att rädda den då utrotningshotade vanilla coke. 

Tydligen lyckades vi inte rädda Vanilla Coke men jag fick min välförtjänta plats bland alla andra på google. 

image134
  

Lika som bär

Det är inte lätt att ha Lille Carl som son. 
Han har på tok för mycket fritid för alla andras
bästa
image133

Teknologins Furste

I dag tog undertecknad ett beslut av väldigt stor betydelse. Jag tog ett beslut som kommer att ha inverkan på min ekonomi i framtiden. Jag har nämligen en tendens att köpa dom "trendigaste" och mest högteknologiska produkterna som mobilmarknaden har att erbjuda. Det bruka bli väldigt påkostade köpa, Speciellt då jag märkt under årens lopp att jag förbrukar dessa ägodelar väldigt hastigast.

 

Så mitt beslut nu när jag behövde inhandla en ny mobiltelefon(igen)var att köpa en som kostar 300 istället för 3000. Nu kommer den sakna diverse trendiga funktioner som vi alla är så förtjusta i som mp3spelar, Kamera, Internet, Färgdisplay, Bluetooth, Radio, Å Ä Ö etcetera. Det är nästan lättare och räkna upp listan över vilka funktioner som finns så som Vibration, Polyfoniska ringsignaler, Högtalarfunktion och batteri. 

 

Men något den har gemensamt med mina tidigare telefoner är att den har ganska snygg design och det är ju trots allt viktigast. Man vill ju inte behöva skämmas var gång man blir tvungen och ta emot ett samtal(Vilket viktiga personer som jag gör mest hela tiden) 

 

image132


Challedinho!

Alltså jag upphör aldrig att förvåna mig själv. I kväll har det vart träning i sparreholm och alla som känner mig vet att jag inte är någon vidare värst bolltrollare och skjuter ungefär lika bra som en fyraåring"om inte fyraåringen skjuter bra för sin ålder, då skjuter jag sämre". Det finns ett citat som brukar användas flitigt om mig och fotboll "Ska han göra mål måste han springa in med bollen". Huver som haver kan jag inte säga att jag var så mycket bättre den här träningen i jämförelse med förra men som alltid på något egendomligt sätt så rullar bollarna in för mig ändå. Det är helt sjukt står aldrig rätt springer aldrig rätt och passar aldrig rätt men ändå ska jag alltid lyckas göra mål. Men ingen ska nu tro att jag hänger läpp för att jag inte är bäst på plan på träningarna för nog banne mig är jag den gladigaste sämste spelaren på plan.

Men men som en duktigt idrottar så tänker jag i alla fall på min kost så här efter träningen. Så jag och coachen och en spelare till stanna till på Statiol på vägen hem och köpte varsina chipspåsar och två litrar Cola. Så nu sitter jag här hemma och trycker i mig allt det där nyttiga som chips och coca cola innehåller. 
image131
Föresten så visar den här bilden vad som händer om man 
solar solarium med ansiktsmask. Inte att rekommendera.

Från att legat och slö för tio minuter sen..

..till att förvandlas till Sport&lek Kalle. Magiskt minst sagt.

Konfunderad

Jag vaknade rätt förbryllad i morse. Jag har drömt att jag fått frågan hur gammal jag är och det tog mig nästan hela natten att svara på den frågan. Men tillsist tror jag att jag kom fram till att jag var 21 vilket ju inte stämmer så vad tror ni har jag drömt om framtiden? Spelar egentligen inte så stor roll efter som jag inte kommer ihåg så mycket och det inte var så spännande. Dock så dagdrömmer man ju lite om framtiden och sommaren tågluffen ska ju bli riktigt nice och om det nu för en gångs skull kan bli lite väder här hemma så man kan hänga på stranden och spela lite volleyboll och lyssna på Sugar Ray.

Men men nu ska jag fortsätta min dag i den härliga morgonrocken och försöka "lägga rabarber på en kaffe"
image130
(Okej det börjar bli tjatigt, Det var den sista på ett tag)

Grabbar, kort och öl..

..var det som gällde innan Amazon i lördags det var trevligt. 
Tog väldigt smickrande bilder på mig själv men det kan man bjuda på.
Min fiskimitation var väldigt bra i alla fall.Världens bästa humor!

Nu har Emelie skrivit två gånger att jag med världens bästa humor är torr 8/
och så läste jag någon annanstans torr som ett mariekex så nu *#!*%# =P

image121

En fågel viska i mitt öra!

Vi fortsätter morgonen i skön charliehumor anda
image120

Hur vet man att dagen har startat bra?

Jo man har lyckats "lägga vantarna på en kaffe"
image119

Sann glädje!

Alla har vi vart och handlat förut och bara det kan vara en nyckel till glädje beroende på vad det är som inhandlas. Dock brukar inte mina inköp i mataffären vara någon större källa till salighet. Men så kom idag, för just idag när jag skulle gå till kassan och betala hittar jag en kö lång som kinesiska muren som frambringa allt annat än eufori. Men då plötsligt så händer det. Lampan till kassa tre lyser upp och runt omkring mig hör jag en flerstämmig änglakör utlösa ett härligt(aaaaaaah)

Nu kan man ju fråga sig fall det verkligen räcker för att uppnå den riktigt sannglädjen? Givetvis upplevs glädje men sann? Kanske inte just vid det tillfället men ni förstår att denna tursamhet var ingen engångsförseelse. Utan den skulle  hålla i sig under dagen. För när jag besöker livsmedelsbutiken för andra gången denna dag så får jag en deja vu upplevelse då jag kommer fram till kassan och stöter på samma horribla kö. Men även denna gång ler fru Fortuna sitt härliga leende mot mig och öppnar kassa fem.

Se så lite det krävs för att frambringa lite glädje

Veckans Gandalf

Nu så var vi fram vid Veckans Gandalf igen.
Denna veckas ämne är kända män som bär
 skägg. Värt att påpeka att rangordning inte har 
den minsta betydelse denna vecka. Som vanligt
ber jag er att inte missa veckans visdomsord.

image118

        


Textmisshandlar?!?

Hitta en blogg där bloggaren kallar sig själv för textmissbrukar. Då reflekterade jag som så att textmissbruk är väl ungefär det jag håller på med sen kom jag på efter ännu en stunds tänkande att textmisshand ligger nog ännu närmre. Skriver hur som helst om vad som helst utan en endaste tanke på vad konsekvenserna kommer bli. Kopiöst mycket stav fel mängder med oförståeliga meningar och inte allra minst flera helt oförståeliga inlägg. Sätter inte punkt där jag vore glömmer storbokstav, misshandlar och snor från diverse andra texter samt även mina egna påfund misshandlas etcetera. 

 

En riktig språkförbrytare skulle man kunna kalla mig. Då måste man också börja tänka på sitt ansvar som en skrivande individ och att dom yngre kommer kanske ta efter det jag håller på med och till sist även dom bli textmisshandlar. Den enskilde individen måste själv reflektera över sitt skrivande och var en god förebild för dom kommande genrationerna. Så att inte efter världens studerande ungdomar sitter och avfattar om dessa ting det inte finns något större litterärtvärde i.  Jag vet att det jag har gjort inte är okej men bara för att det inte är okej betyder det inte att jag ångrar mig. 

 

Jag står för det jag skrivit(Även om nu ingen förstår det) och jag tänker fortsätta i samma anda för så sant som att jag är en textmisshandlar är jag också en individ utan några som helst moraliskabegränsningar

(där skulle det passa om vi la till ett ondskefullt skratt) mohahahahahhaha (tackar)

 

Kallerormen.blogg.se i siffror:

Stavfel: 1637 (Var av 741 korrigerade)

Oförståliga meningar: 122 (Ej korrigerad)

Oförståliga inlägg: 21 (Ej korrigerad)

Meningslösa inlägg: 87 (Det vill säga samtliga inlägg)

Besökarantal: (Bloggaren tycker dess låga siffra är pinsam och därför valt att ej publicera besökarantalet)

Inlägg per dag: 4,5137

Kommentarer per inlägg: 0.9816 (Då bör man även tillägg att säkert vart 5 inlägg är från mig själv)

 

Ps. Att ta i biakt är att detta meddelande är skrivet i onykterhetens tecken. Person i fråga som skrivit det kan inte alls och  kommer inte alls ta något som helst ansvar över att detta skriftalster har något som helst  litterärtvärde överhuvudtaget. Just för tillfället sitter undertecknad och oroar sig mest över att i morgon är det en ny söndag och det betyder en ny Veckans Gandalf. Typ inga idéer överhuvudtaget men det löser sig, det löser sig. Hur som helst har Kallerormen haft en helt galen kväll i berusningens anda.

 

Alltså allvarligt talet klockan är 02.23 har jag inget bättre för mig än att sitta och skriva det här? 

 

 


Första världs krigets inverkan..

..på den internationella politken, ska vi inte prata om. Men men hur som helst ännu en lördag är vi fram vid och det är ju härligt. Har vart Sport&lek Kalle idag och sålt diverse sportartiklar och leksaker. Dock inte behövt slå in några cykelkorgar i paket. Jag kommer ihåg den dagen som om den var igår. Den nyanställde sommarjobbaren som får i uppgift utav kunden att slå in denna hemska produkt(nämligen en cykelkorg) Men tiderna har hur som helst förändrats och paketinslagning har han blivit en riktig baddare på.

För övrigt så hitta jag dom två bröderna Ljungkvist (Tobbe och Mikey) som fick order av furir Larsson att avvakta och bjuda på fika efter han avslutat sin uppgift. Dom som var i närheten kan ha hört ordern som lät ungefär så här

-Malaj Tobbe du och vice korpral Mikey väntar vid ÅSAN där ifrån så ska vi framrycka i terräng åt nordöstlig riktning. säger furir Larsson
-Uppfattat Korpral säger malaj Tobbe
-Korpral!?! Vilken grad har jag malaj? säger furir Larsson
- Oj förlåt eh furir säger Malaj Tobbe
-Så ska det låta vi ska va marschfärdiga innan solen gått ner och då vilja ha ammunition och skaderapport från flankerna säger furir Larsson

Ungefär så lät det när Lille Charles försökte förklara att han var kaffe sugen.

Nu blir det Wii och kaffe här ett tag framöver

Från Martin Bertil Klart slut

Från pojkrummet på sveav

Ny information från pojkrummet på sveavägen 15F. Jag har hört på avsides vägar att Mustaschen a.k.a. Pappa och Annika a.k.a. Mamma har hittat fram till bloggen. Här med upphör alla oseriösa inlägg. Hädan efter kommer den blogg handla om första världskriget och dess inverkan på den internationella politiken. Här med lyder nya direktiv Robert "Dala" Dahlqvist alla kommentarer är exkommunicerade. Wow vilket ord, ni förstår att jag inte kan dom där orden utantill va?

Från India Alpha: Är det uppfattat slut kom?

 

   

Någon som vill bli rik?

Här kommer en till utav Charles finurliga funderingar. Jag tror det är fler än jag som ibland tänker på att det vore ganska nice om man kanske så här typ skulle haft rätt mycket pengar. Jag tror jag har en idé om hur man ska tjäna all dessa kosing. Det värsta är att det inte räcker med bara den idén jag redan har. Man måste nämligen ha en till idé och där kommer kruxet. Grund idén är att komma på världens jä*#a skit grej som egentligen inte är så avancerad men alla behöver den/vill ha den. Jag ska dra några exmpel.

Kapsylöppnaren: Inte så avancerat att göra. Allt man behöver är en bit metall som har en väldigt ypperlig form för att öppna dessa ting med kapsyl på. Men ni kan ger f#n på att han som gjorde den har tjänat en haka som han kan lev på ett tag.

Klädnypan: Två plastbitar egentligen med en liten bit metall har många användningsområden så som att hänga upp tvätt, sätta fast papper när det blåser och sätta för näsan när man behöver bägge händerna fria(eller när man bara är ovanligt slö) Jag är nästan övertygad om att han som kom på klädnypan också klarar sig idag(om han lever vill säga).

BananaGuard: Plastfodralet som ni vet ser ut som en... Gjord helt i plast och ska skydda banan från att bli mosad i väskan. Inte lika övertygad om att pengaförtjänsten är den samma som för de två tidigare nämnda exemplen men någon slags förtjänst gissar jag på att dom även gjort här.

Diverse samlarkort: Ingen oäven idé här har vi saker som ingen behöver men ändå köper. Man får börja med att ta en hyfsad famös sport och gör kort i storlek 8.4x11,2 cm eller ännu bättre gör en oduglig tecknad serie i japan som blir väldigt populär bland barnen som sen tvingar sina föräldrar att konsumera dom här pappersbitarna med figurer på från serien. Jag har själv vart där med "hockeykorten" och fler barn kommer att fall för detta koncept. Viktigt att tänka på är att man här måste anspela sig till barn för det är väldigt vanskligt att få vuxna att betala fyrtionio kronor för nio stycken pappersbitar. Dom här samlar korten är jag helt övertygad om att folk gör oförskämt höga förtjänster på.

Jag skulle kunna fortsätta med mer exempel men jag tror ni nu förstår själv grund idéen. Men som sagt själva svårigheten med det hela är att man då behöver en idé på något som är ungefär lika avancerat som dessa tingen i exemplen att sätta sin tillit på att förverkliga(behöver jag tillägg att saken helst inte ska finnas sen tidigare, om det inte är en väldigt smart uppgradering på saken i fråga). Man måste också lära sig att sålla bland idéerna. Bara för att krabbspads isglass låter som en bra idé i huvudet så betyder inte det att en förverkligan av denna idé kommer bli någon jätte succés.

Än så länge har jag själv bara lyckats kläcka en idé som kanske kan hålla. Men då har jag dock inte ännu kommit på hela lösningen till den. Så den idéen är för tillfället hemligstämplad. Men jag har kommit på att det finns en till ljus sida med det hela och det är om man inte vill jobba ensam så tar man valfri kamrat och sätter sig med och tänka ut dom här idéerna tillsammans(kan förkomma sig som så att det blir en ganska hög kaffe konsumtion under utvecklingen utav den idé man väljer att sätta tillit till) Om man nu inte vill ge upp hela sin karriär som skomackar/sotare/kassör/tidningsbud för att sitta och kläcka smart idéer hela dagarna så kan man lika gärna bli en hobbyidéknäckar som sysslar med att bli rik på sin fritid. Men då har vi i alla fall lärt oss idag att man ska dricka mer kaffe och bli rik.

Haha jag skulle ju kunna göra en hel kurs utav det här(27 poäng "Dom bra idéerna" med professor Carl W.E. Larsson finns även tilläggs kurser som "Dom bra idéernas" i historia 13 poäng & "Dom bra idéernas framtida utveckling" 32 poäng)

image109

Inget Blackburn för Lance Davids=)

Glädjerop och segerdans. Vet att det inte är så schyst att hoppas att det går dåligt för spelare som spelar i sitt eget lag. Men det var faktiskt en lättnad att höra att Blackburn dissar Lance Davids. Hade nästan ställt in mig på att han var förlorad men det verkar kunna bli en säsong till för sydafrikanen i mitt älskade djurgår´n.
image107

Nyponsoppa & Keso

Ah härlig här sitter man nu med frukost bestående av te, Banan och nyponsoppa med keso. Lyckades med målet klockan nio oerhört stolt över mig själv och jag har dessutom vart på gymmet. Snart så blir det att bege sig ut till sparre och dricka kaffe med Tilda(skönt att det snart blir gångavstånd). Men men nu ska jag se till och duscha den här kroppen ren. Eller kanske älg?(Jag är för jä#!a rolig i alla fall, ondskefullt skratt) Mohahahahaha

Då var de gjort

Det är en trött men nöjd Charles som sitter här och skriver.
Knattarna var snäll och hela träningen flöt på bra. Endast en gråt
attack alla träningar med mindre än 5 gråt attacker är bra träningar.
Men nu är jag helt slutet. Har firat min mor som fick en Ipod nano i
present (är mycket avundsjuk). Går dagens fotbollsträning har satt
sina spår och just nu röra jag mig som en sjutioåringen. Även gymmet
har satt sina spår i bröst och armar(ställen som jag för övrigt inte ens
 visste att jag hade muskler på) Men men nu blir det en bit tårta till och 
framför allt en kopp kaffe till sen ger jag upp.

Klockan nio i morgon också då? Jag är en riktigt
optimist antagligen kommer jag inte komma upp innan typ
så här liksom eh kanske senare. Men så att eh hejrå

En timme kvar!

Inte lång tid kvar sen börja träningen med hundra små brottarknattar.
Ni kan tänka er hur det kommer se ut när en blond sak står och försöker få lite
respekt utav massvis med små knattar storlek knähöjd som springer runt 
och skriker. Jag tror dom kommer nonchalera mig totalt under hela 
träningen. Jag menar det är ju lite svårt och vara den där arga killen
när alla knattarnas föräldrar sitter bredvid och kollar(jag skulle nog i alla
fall få problem med att vara den där arga killen, det känns så mesigt när jag är arg). 
Jag kommer komma hem som en bruten besegrad hjälte och ta en storbit utav 
mammas födelsedagstårta och tycka väldigt  synd om mig själv. 

För övrigt har Tilda och William fått lägenheten såld(Jippi) och jag har fått
nej från två jobbansökningar(inte jippi). Jag gick aldrig till gymmet(inte jippi)
Jag har ätit frukost idag(jippi) Jag har fått tag på nya Kinga idag(Verkligen jippi) 

Men hur som helst börjar det väl bli dags och packa den där väskan och trilla ner 
till hammarvallen. Har jag inte skrivit något innan klockan tolv i natt så har det troligen
inte gått så bra med träningen och jag har hamna på något obehagligt sjukhus. 
 
 

Nära var det!

Men klockan nio vart ett övermäktigt mål så det blev 9.15
Får se vad den här dagen har att bjuda på men nu blir det
lite kaffe och keso & nyponsoppa. Dom flesta brukar kolla
snett på mig när jag förklarar att jag typ ätit keso & nyponsoppa
sen jag var fyra men det är jä*#!igt gott. För övrigt så är
Someway.se uppe igen. Se gå gärna in ta en titt och skriv något i
gästboken.

Kilo Limo Over & out

Härliga Djurgår´n

Jag skulle vilja avsluta den här dagen med att tack mitt älskade Djurgården. Äntligen idag så vart det en tre poängare igen efter en tung period med fyra raka förluster. Segern togs dessutom mot mitt hatlag nummer ett (Om man nu får säga att man hatar några lag) Färjestad, I hockey är viktigt och tillägga. Jag drömmer än idag mardrömmar om den dagen då världens äckligaste person Greger Artursson satt ditt den där pucken mellan Tommy Söderbergs glappa ben. Det är inte ofta tuffa elvaåringar gråter men då var det en ledsen liten Carl. 

Men det var på den tiden då man var bortskämd med ett Djurgården Hockey som tillhörde toppskiktet utav Sveriges finaste Hockey liga. Så bortskämd är man inte dessa tider men ett slutspel är inte helt orealistisk och skulle göra mig oerhört glad. 

Hur som helst ny dag i morgon och nya mål. 
Tror ni att klockan nio är realistiskt? Åter står och se 

Kilo Lima Over & Out
image105

Fotboll på hög nivå..

..nämligen nivå sju eller division kanske man säger. Första träningen med Sparre den här säsongen. Är redan uppe i lika många som förra. Jag måste nog faktiskt säga att jag var överlägset bäst idag allt jag gjorde funkade och alla andra såg ut som trötta sjutioåringar bredvid mig. Gjorde nästan mål varje match plus att en sådan bländande teknik har man inte skådat sen slaget vid Lützen.. 
..sen ringde väckarklockan och det var dags för lille Carl och stiga upp. När jag vaknar ser jag motståndare över allt dom omringar mig och krossar mig. Allt blir svart och jag tror jag ska dö. Dessa antagonister beväpnade med fotbollar med ingen förståelse för mänskligarättigheter. Jag står fel, jag springer fel, jag passar fel skjuter ungefär som jag sköt AK5 i lumpen(Efter första gången vi skött AK5 i lumpen förklara mitt befäl att jag var P4:s sämste skytt genom tiderna, ingen dålig merit)det vill alltså säga att jag sköt jä*#!gt dåligt. 

Påtal om att skjut dåligt det får mig och tänka på en match som jag spela för längesen i Flens Södra Fotbollsklubb. Sista minuten av matchen det står 1-1 vi är tillbaka pressad och helt plötsligt så rullar bollen ut till mig. Vad gör han då? Jo han bara älgar för allt han är värd full fart framåt, inte den minsta lilla tanken på håll tätt bakåt. När jag kommer ungefär så att jag har sprungit över halv plan ser jag att jag faktiskt har sprungit ifrån varenda en och det är endast en målvakt 52,5m längre fram mellan mig och målet. Under återstående framryckning hör jag från bänken dova röster som skriker "Kör Kalle bara kör". Allt är som i en dimma jag hör hur våra rivaler skriker "Stoppa den där blonde f#n" När jag till slut är ungefär 5 meter från målet så kommer det alla har väntat på. Han vickar lite rumpan eller något fult som ska likna en fint och skjuter bollen 7-8 meter bredvid mål. Alla inom synhåll ljöd ut i ett jätte garv och jag kunde inget annat göra än skratta med. 

Men tillbaks till dagens träningen. Det ända jag kan försvara dagens träning med var att mitt lag kamma hem årets första poäng i sprintertävlingen och där var jag i allra högsta grad en påverkande faktor.

 Så + sidan lyder: 
1. Jag gick på träningen 
2. Jag skada inte tränaren 
3. Jag var med och vann sprintertävlingen
4. Finns nog inte så mycket mer positivt 

Och finns det en+ sida så finns det en - sida: 
1. Jag var för jä*#a dålig 
2. Jag var ju inte så himla bra 
3. Hade dålig kondtion 
4. Passade dåligt 
5. Jag var svart kläd och fick en gul väst (äckligt) 

Jag skulle kunna fortsätta ett bra tag till 
men jag är så slö så jag pallar inte det
 

Segmötet, besvikelsen och överraskningen!

Fast ska börja och säga att jag är nöjd med mig själv att jag tog den här kroppen till gymmet även fall mitt psyke får lida f#n för det. Jag skulle inte ens kunna ställa upp i fjädervikt längre.

Men men efter det så blev det segmöte på AF riktigt segt var det och vet egentligen inte om det gav så mycket. Men dom som jobbar där är i alla fall trevliga och jag tror att jag skrivit upp någonstans att jag gillar snälla människor. Sen kom dagens stora besvikelse gick till Ica för att leta rätt på min tidskrift men vad i he#*!te den finns ju inte. Har sett fram emot och komma hem och koppla av med att läsa lite King och dricka kaffe.

Men men träffa Emelie och Nathalie i Violingången så jag haka med dom hem till Emeli och tog en kaffe och tog en titt på nya lyan. Det var trevligt.

Nu åter står det bara en sak och det är att ta sig till Sparre för att visa vem det är som fortfarande är lika dålig på fotboll. Jag pratar om mig själv om det är någon som undrar. Nu när jag tänker efter kanske jag pratar med mig själv också, hm. Nä nu tappar jag tråden och skriver det jag tänker så det är nog dags att sluta.

Där gick Kalles mobil sönder!

Där gick Kalles mobil sönder!

Ligg inte där och slö..

.. sa jag till mig själv och gick upp vid kvart i tio. Ännu en gång har vi klart morgonens mål och tagit oss så långt att vi nu sitter här och skriver med just det en kaffe när tillhands. Dåså snart blir klockan elva det betyder att jag ska ringa på ett par jobb och med min optimism så är jag väldigt förväntansfull och tror självfallet att jag lätt kommer få alla dom jobb jag söker, frågan är bara vilket jag ska välja. Om det nu skulle vara någon motförmodan som inte skulle ge mig ett jobb så får dom skylla sig själv att dom missar en utav världens bästa arbetar. 

Annars så hoppas jag på att fösa iväg den här kroppen till gymmet för att trycka ner mig lite grann på jorden igen och visa att jag egentligen inte  är bäst i världen på riktigt. Sen så ska väl mina fotbeklädnader styra mig upp till AF också *suck*. Men då när jag ändå är på stan kan jag ju i alla fall gå förbi Ica och köpa senaste King. 

Dagens outfit
image100
Har ni sett en seriös dagens outfit
och jag som trodde att jag inte kunde
vara seriös. Hur som helst jag har på mig
T-shirt:Disel
Dubbelknäppt cardigan: Filippa K
Jeans: Denim CircusHissa och dissa
Nä det är inget konstan jag kommer och köra med att jag hissar och dissar var dag här på bloggen. Men för att över huvudtaget dissa något så måste jag anstränga mig lite. Det som ska hissas och dissas idag är accessoarer.

Vi börjar med hissningen och jag skulle vilja hissa kaffemuggen även om nu inte alla säkert skulle vilja slänga in kaffemuggen i fliken accessoar. Men själv så tycker jag att en person som står med en kaffemugg kan höja sitt anseende ett snäpp. Men kaffemuggen gör ju inte hela grejen men kan va en bidragande faktor till helhets intrycket.


Sen skulle jag vilja dissa min kära gitarr. Innan en spelning så är man mycket noga att varje hårstrå på huvudet ligger rätt och att alla naglarna är klippta, klädseln är uträknade i minsta detalj men allt det är gjort förgäves då man inte tänker på att sen ska gitarren hängas på och den kommer med största sannolikhet att krossa alla förberedelserna till små kaksmulor. Som alltid med mina inlägg så är dom
osammanhängande och svåra att förstå
men det är så det är förstår ni. Ha en fin dag

Med en mörk röst säger kalle "Hej då"
 

Coach Larsson

Då har jag haft första träningen med nybörjarbrottarna. Fyra stycken var dom inget massivt antal men ganska lagom att börja med för att få något slags upplägg på träningen. Dom skötte sig bra fast det var ju inte riktigt som på min tid (Tänk så vuxen man har blivit när man kan utrycka sig med att det inte var som på sin egen tid) då man hade en stor arg Kenta som inte tyckte det minsta synd om oss när vi slog oss och var odugliga. Han vart istället arg och påpeka hur tunn man var när man gjorde sig illa. Om det inte var benbrott så var det inte godkänd smärta som han bruka säga ^^

Men över till dagens träning ungarna var duktiga lyssna och gjorde nästan allt som jag sa. Endast två gråtanfall får jag se som ett bedrift. Första gråtattacken kom när jag demonstrerade på ett av barnen hur man slår nackswing och andra när en utav killarna förlora hela tiden och blev ledsen för att den andra var för stark. Hur som helst var dagens höjder tydligen bollkull tyckte alla förutom han som vann. Jag hade utlovat ett pris och jag måste säga att jag vart lite snopen när kiden som vann kom fram och fråga vart hans diamant var. Dialogen kan ha låtit ungefär så här  

- Ja jippi jag vann säger kiden
- Grattis säger jag
- Vart är min diamant som jag skulle få? frågar kiden
- Diamant? säger jag snopet
- Ja min diamant jag vann ju säger kiden
- Nähähähäe du jag har inte lovat bort någon diamant du har vunnit 10 armhävningar
- hahahahaa jaaaa säger resten av kidsen lyckliga över att dom inte vann
- åhhhhhh neeeeeej va dum du är säger vinnande kiden till mig
- en, två, tre räknar jag när kiden tillsist tar emot sitt pris

Om jag ska bedöma min egen insats får jag väl säga godkänd. Jag menar jag vet ju hur det var för mig så lite hårdare och bestämd kunde jag vart. Men då skulle det säkert bara komma en kid tillbaks nästa vecka. 
image99

Nya King!

Nu är nya King ute hurra! Men jag är för slö
för att gå upp på stan och köpa den så jag
har ett litet dilemma här.


Ah shit va segt!

Fan det är så jä*#a segt att inte ha något o göra. Hänger bara här hemma och kollar samma saker jag på datorn som jag redan kollat 5 gånger. Tar en paus kokar lite kaffe gör samma sak igen. Duschar kommer tillbaks gör samma sak igen. Blir bli rätt segt. Jag skulle kunna göra så mycket vettigt istället typ öva på gitarren eller munspelet. Gå och träna jag är för jäv*# dålig vill inte ens veta hur mycket jag tappat. Skulle kunna sitta och leta jobb eller fixa och börja plugg något på komvux ja vad som helst skulle jag kunna gör egentligen.

Men men om jag känner mig själv rätt så går jag ner och kokar kaffe och sen sätter jag mig och spelar tvspel och innan jag ens hunnit fattat så är den här dagen över*Suck*


Dagens outfit

Okej det är inte vad jag har på mig idag
men det fick ändå bli dagens outfit.
image98
Dagens outfit består av
Huvudbonad: (Stridshjälm 90)
Jalingar: (Strids/kort kalsong 90)
Långjalingar: (långkalsong 90)
yttersocka:(Yttersocka 2000)
Knästrumpoer: (Stålgrå)
Fotbeklädnader: (Marschkänga 90)

Assessorer:
Gevär: (Ak5 Adam)
Klocka: (Lorus) 


Vad var det jag sa!

image97
Jag förstod väl att det skulle dyka upp en kaffe inom en snarare framtid.

Jag tror jag måste va ganska fåfäng eller jag gillar i alla fall och spegla
mig ofta och då oftast i typ fönster och dylikt. Dessutom så händer rätt ofta faktiskt
att när jag går förbi vid statshuset och speglar mig i bilrutorna så är det någon som
sitter i bilen jag speglar mig och ser ut som han undrar vad f#n jag håller på med.
Känns lite pinsamt faktiskt vore kanske sluta med det. Det är ju faktiskt ingen överdrivet
klädsam vana att gå runt och spegla sig hela tiden. Jag är snygg men inte så snygg;)


Vad säger ni nu då!

Upp innan tio idag han är ju fett mycket grym den där jag:)
Undrar vad den här dagen ska bjuda på? Antagligen lite kaffe
inom en snarare framtid skulle jag tro.


Så funkar det!

Vill börja och säga att inget nedanför stämmer in på det bandet jag själv spelar i. Undantaget är väl mig själv som lever upp till allt på gitarristens beskrivning. Detta är min högst personliga åsikt om hur det funkar i ett rockband. 


Sångaren: Sångaren är oftast en diva och eftersom person i fråga oftast är frontfigur så tror denne att han är hela bandet själv. I sångarns värld så står han alltid i centrum, och tror att han är störst, bäst och vackrast. Om det sker att sångarna sjunger dåligt så är det ljudteknikerns fel. Sångaren lider utav drogproblem 

Gitarristen: Om det är möjligt så är gitarristen en ännu större diva än sångaren. Gitarristen är den enda människan i närheten utav scen som älskar sina tio minuter långa gitarrsolon. Han har en viss förmåga att inta diverse pinsam poser. Under soundchecken så vill alltid gitarristen ha upp sin gitarr tre gånger så högt som något annat instrument på scen. Precis som sångaren så lider gitarristen också utav drogproblem

Trummisen: Trummisen är lite bättre än både sångaren och gitarristen men även han är inte guds bäste barn. Trummisen tycker att han själv är väldigt cool. Fast oftast har trummisen sämst stil i bandet och den som hittar en ljudtekniker som kan göra en trummis nöjd med baskaggeljudet går inte. Trummisen brukar klara sig i från drogerna men har tyvärr problem med spriten

Basisten: Basisten är oftast den vettigaste personen i bandet fast lider dock av socialinkompetens. Håller sig gärna i bakgrunden och gör inte så mycket väsen av sig klagar aldrig på ljudet. Basister är ofta stora pjäser som placerar sig långt bak på scen och ser coola ut utan att anstränga sig. Utan att någon egentligen vet om det så lider även basisten utav alkoholproblem. 

Jag vet vad jag ska göra!

Nu när jag har tid över har jag bestämt mig för att jag ska bli riktigt grym munspel.
Undrar varför man ens börja med gitarr jag menar fattar ni vad en gitarr väger 
i jämförelse med ett munspel. Då om man tänker på att jag spelar el gitarr så
måste man även räkna in att man släppa med sig en stor låda som ljudet ska 
komma ut ur också sen om man är lite rädd om sin gitarr så har man ju en hardcase 
och släppar runt den i som bara gör det mer otympligt och tyngre. Kan hoppas att 
grannarna läser bloggen, då är dom i alla fall förvarande om att det kommer låta en
 jä#*la massa dom kommande dagarna.

image94

Veckans Gandalf!

Tattatarantapipiptaboooom då var det dags för Veckans Gandalf!
Och för er som inte kommer ihåg reglerna så är Veckans Gandalf
en lista som presenteras utav Gandalf himself varje söndag och
den vecka har Gandalf listat ölsorter. Gandalf vill också tacka
Johan "Dala" Dahlqvist för veckans visdomsord.
image93

Det här vore du göra!

Gå in på http://www.voolife.com/games/quizz/ och gör ett "Hur synd är det om mig test".
Det var tydligen 29% synd om mig vilket jag inte riktigt förstår för jag tycker inte det
är ett dugg synd om mig. Men det är väl för att jag klicka i att jag jämt blir missförstådd.
Men jag menar det är väl inte synd om mig för det. Det är nästan rätt åt mig eftersom jag
i princip nästan alltid är nöjd. Men gör testet och berätta gärna hur synd det är om dig så
kan du kanske få en kram om du förtjänar det och ni som väntar på veckans Gandalf
får vänta ett tag till. För den som väntar han gör bäst i att sitta ner 
image92

Nu är det söndag, ni vet vad det betyder!

Missa inte veckans Gandalf! Kommer upp inom kort på http://kallerormen.blogg.se.
Ser du den två gånger får du även utan extra påfrästning titta in på www.viavgudarkallerormenochhanärdetbästasomnånsinhänt.hanärbäst

(Nu är jag så där härligt självgod)

En öl, två öl..

..tre öl vem fan orkar räkna, öl har det vart och öl är det och även blir.
Nu har vi börjat planer tågluffen för mer och framför allt bättre information
besök pimmelina.blogg.se hur som helst det kommer bli såååå bra.

Åh fan för det där singstaret^^Vi vore skona världen från min falska stämma
Men med ölen i kroppen säger han inte nej fast han vore.
Men se är det inte en oöppnad öl som står där framför mig? Tror jag måste
dra och öka på alkohol intaget bye bye

415428-87

Tio kvar

Sen blir det stora apoteket!

Leksaker nån?

Då var man Sport&lek Kalle igen på en lördag morgon *suck*
Men vem är jag att klaga när alla övriga dagar i veckan är som
en söndag. Hur som helst två pallar leksaker och packa upp
så nu blir det livat värre.

Musik, film, Böcker och tidningar!

Här kommer lite tips eller jag ska i alla fall tycka till om lite diverse nöjen.

40 days 40 Nights
Först ut ännu en utav mina favorit filmer nämligen 40 days 40 nights. Kanske inte så grabbigt att ha som favorit film men jag tycker den är härlig en riktig må bra film. Bästa delen av filmen är nog när dom glider i bussen mår alltid lite extra bra då. Josh Hartnett en riktigt skön skådis likaså Shannyn Sossamon fast bra mycket snyggare en Josh då;)
 

Scar Tissue
Sen vill jag passa på och rekommendera Scar Tissue sångaren i Red Hot Antonhy Kiedis självbiografi även fast jag inte läst ut den än. Men det är en skön bok som gör en sugen och lyssna lite Red Hot på spelarn.


Strange Little Girl
Första bland skivorna kommer Tori Amos med skivan Strange Little Girl. Brukar slå på den skivan när jag behöver lugna ner mig lite vilket behövs ganska ofta. Det står under genre Pop/Rock för det mesta men själv skulle jag vilja kalla det  alternativ musik med lite new age känsla. Skönaste låten Enjoy The Silence(Cover på Depache Mode) Även I Don´t Like Mondays är värd och ta en lyssning på om du är intresserad.


Blue Valentine
Tvåa ut bland skivorna kommer Blue Valentine utav Tom Waits. Skönt att sitta och lyssna på en kväll när man inte har så mycket för sig så man slår sig ner med boken och en whisky. Hade lika gärna kunnat tagit skivan Closing Time som även det är en höjdare men att låten Somewhere (Cover från west side story) är  med på Blue Valentine blev avgörande i valet. att ens försöka sätta den här man i ett fack är meningslöst då han spelar så sprida genrer men om man kollar wikipedia så kallar dom det för en blandning av jazz, blues, folkmusik, kabaret och country vilket får dugg som förklaring från min sida.
  

King
Och till sist varje månads höjdpunkt King. Gillar denna tidning skarpt den skänker inspiration, nöje och habegär varje månad. Jag vet inte riktigt varför jag inte prenumererar när jag ändå köper tidning varje månad. Men det är väl det där med mig och vishet. Dock så är en ny King en tidning varje man bör ha i sin ägo en gång i månaden.


Oj är klockan redan 03.30? Jag ska ju upp och jobba imorrn.
Det blir raka vägen till bingen nu och sussa sött och drömma
härliga drömmar om roliga clowner på cirkus kan man ju hoppas
med sån där härlig  cirkusmusik som Homer brukar få i huvudet
när han dagdrömmer bort. men huver som haver god natt folk och fä


Nu gick Arvid säng sönder!

Nu gick Arvid säng sönder!

Måste va något slags rekord

image77
Fem dagar i rad med ögonstenen det måste va rekord.

Och ja jag fick idén när jag såg Tildas fina bild. Det är
så att alla idér som är bra är absolut inte mina.

Sju ynglingar på resande fot i europa

Ps. Tildas bild(Jag orkar/kan säkert inte gör en så fin själv)

image76

Om vi byter ut fyra till sju och bilen mot tåg och gör om resmålen till fler och skjuter upp starten se sådär en månad så tror jag att vi börja närma oss sanningen om våran roadtrip i europa. Kommer bli grymt kul och grymt mycket utav dom härliga dryckerna som ej får nämnas vid namn.

Föresten på tal om sju.
någon som kommer ihåg S club 7?
Kan va en världens bästa låt.
Så får jag förstås inte säga eftersom
jag är en hård rocker men om ni är
vänliga och inte skvallrar kan jag få
behålla den hedern jag aldrig haft. Tack!

Förstår att det är många som vill sjunga med så jag plocka fram texten åt er. Sjung, lyssna och njutDon't stop, never give up,
Hold your head high
and reach the top.
Let the world see what you have got,
Bring it all back to you.

Hold on to what you try to be,
Your individuality.
When the world is on your shoulders,
Just smile and let it go.

If people try to put you down,
Just walk on by, don't turn around,
You only have to answer to yourself.

Don't you know it's true what they say,
That life, it ain't easy,
But your time's coming around,
So don't you stop trying.

Chorus:
Don't stop, never give up,
Hold your head high
and reach the top.
Let the world see what you have got,
Bring it all back to you.

Dream of falling in love,
Anything you've been thinking of,
When the world seems to get too tough,
Bring it all back to you.

Na na na X 1
Try not to worry 'bout a thing,
Enjoy the good times life can bring.
Keep it all inside you,
Gotta let the feelings show.

Imagination is the key,
Cause you are your own destiny.
You never should be lonely,
When time is on your side.

Don't you know it's true what they say,
Things are sent to try you,
But your time's coming around,
So don't you stop trying.

Chorus

Na na na X 2

Don't you know it's true what they say,
Things happen for a reason,
But you're time's coming around,
So don't you stop trying.

Chorus X 3


Whey!

Jippi jag klar mitt mål att ta mig upp innan 10 idag.
Men det var inte särskilt skönt. Det var faktiskt rena
tortyren om jag ska va ärlig. Tilda skicka sms efter 
sms och tillsist så förstod till och med jag att det bara
va att kliva upp.

Så kan det va.

Efter duschen outfit

Outfiten består av:
Handduk: (Nike)
Espandrillos:(okänt märke men dom är röda)


Haha ljushuvud!

Haha jag som skriver om vilket ljushuvud jag är här på bloggen har fått en förfrågan om att kanske kunna få bli ljusteknik lärare på BCPW. Det skulle va grymt kul om jag fick jobbet jag var nämligen aldrig riktigt nöjd med att gå ut gymnasiet. Hade kunna tänkt mig att gått kvar ett eller två år till. Får se hur det går jag skulle bli grymt glad i alla fall. 

Om inte det blir av så börjar i alla fall min karriär som brottartränare nästa vecka. Det är något jag ser fram i mot. Ska ha två olika grupper dagisbrottning och fortsättningsgrupp. Då ska Carlos vissa kidsen hur man slår ett riktigt nackswing. 

Sen tänkte jag även ta upp fotbollskarriären nästa vecka. Förra säsongen var väl sådär. Mäkta med att gör en träning under den träningen lyckades jag med att skada tränaren efter tio minuter och va sämst på hela fotbollsplanen i en och en halv timme. Men då tåls det att säga att jag var jävligt gla också. Men efter att skadat tränaren så vågar man ju inte vissa igen(Speciellet inte då tränaren är den ofantlige jätten Tom "Hulken" Fredriksson^^) Man vill ju inte åka på stryk.

Så i framtiden så blir det alltså Magister/Coach/Sport&Lek Kalle/fotbollsproffset alternativt bänknötaren Larsson men du kan få kalla mig Charles;)Föresten ni som inte har hört den här bör läsa och lära.
Ni som har lästen har tillåtelse att njuta utav den igen cheers mate
(Ps. En riktigt Guinness ska se ut som den på bilden Gör den inte
det begär en ny, det har Dalas pappa sagt^^) 

Direktörerna för ölmärkena Heineken, Budweiser, Carlsberg och Guinness är ute en eftermiddag och spelar golf.
Efter 18 hål på Gleneagles samlas man vid hål 19 i baren vid klubbhuset.
Man hann knappt sätta sig förrän en servitris uppenbarade sig, och frågade vad de ville dricka.

Carlsbergdirektören skulle ha:
"One bottle of Carlsberg. Probably the best beer in the world".

Heinekenkillen fnös och beställde det han ansåg vara världens bästa öl, nämligen en kall Heineken.

Killen från Budweiser smålog och sa på släpig texasaccent:
"You guys don't know shit. Give me the best selling beer in the United States, a good Budweizer Bud Light".

Direktören för Guinness sade coolt bara:
"I'll have a Coke".

Chockade frågade dom andra varför han inte beställt en Guinness, varpå Guinness direktören lungt svarade:
"Well, if you guys don't drink beer, neither will I".
Föresten var jag väldigt nöjd med ett svar jag lyckades åstadkomma på msn "Haha kolla vilken koll killen har? Man skulle nästan kunna sägakillen med kollen" Nu när jag läser det igen så tycker jag inte att jag var lika fyndig. Men men det får stå kvar i alla fall.


Får förlåta att allt jag skriver är så osammanhängande. Men det är så det är i en blondins huvud.

 


Nej!!!!!!

Det strular med roadtrippen i sommar: Tildas farmor har ju lånat ut huset hela juni månad=(

God morgon världen!

Alltså när jag vakna i morse funderar jag över att jag är inte så jävla bra. Jag har haft ett mål inför den här dagen och det var att komma upp innan klockan tio ni förstår ju hur det gick.

 Men det gör inte så mycket för vad man än säger så är jag ganska nöjd med mig själv emot alla odds. Eller nöjd och nöjd jag trivs väldigt bra med mig(det är ju tur det eftersom det är jag som spenderar mest tid med mig). Jag vet inte om jag har något speciellt jag menar jag är kanske inte världens roligaste, jag är ganska slö, definitivt inte överdrivet smart och jag har en viss tendens till att gör bort mig. Men ändå så gillar jag mig. En skön go kille som glider runt dricker kaffe och försöker vara någorlunda snäll när orken finns där. Tänker ofta på att förbättra sig men händer inte så mycket. Snacka vilken självgod kille men jag gillar faktiskt inte bara mig själv. 

Morgonens outfit
image69
Morgonens outfit består av
Jalingar: (Björsaborg)
Glasögon: (Tiger of Sweden)
Täcke: (okänt märke)
Nu hade jag även tänkt va lite mer självgod.
Titta igenom bilderna jag lagt upp på mig än
så länge och jag ser ju så dryg ut hela tiden så 
nu får vi plocka fram några leenden
Om man hade haft pengar

image68
Om jag hade haft pengar hade jag köpt allt det här. Men men nu när det är en bristvara
 så får jag damma av det gamla gamecubet. 

Konstanti...!

Konstantinopelitanskabasfiolsakademin är ett jäkligt bra ord att kunna. Jag tror inte att det går att använda till så mycket men det känns väldigt skönt och säga det speciellt när det typ tog tjugo minuter och lära mig att säga det^^

Även Västkustskt är ett ord som kan vara värt och lägga på minnet.

Någon annan som har några bra ord?

Hjälp! Jag måste va väldigt konstig.

Det är nog något allvarligt fel på mig, har jag i alla fall fått för mig. Under natten som gick kunde jag inte sova satt och glodde massa på internet för att underhålla mig. Helt plötsligt så surfar jag förbi ett par fina espandrillos och börja drömma om sommaren. Sen helt från ingenstans börjar jag fundera "Vart f*n är mina espandrillos" Går ut och ställer mig och börja leta i boden iförd jalingar, jacka och tofflor (Tillägg det regn som f*n ute). Står säkert där ut och letar i tjugo minuter och blir väldigt besviken när jag inte hittar dom.

Så går upp på rummet och sätter mig vid datorn igen. Efter kanske tio minuter så kommer det som en blixt från klar himmel eller vad man nu brukar säga "Just det den svarta väskan jag hade i somras" Hittar den under garderoben och mycket riktigt så hittar jag det jag sökt. Jag känner hur en inre frid sprider sig inombords och nu kan jag gå och lägga mig och sova utan något som tynger minna sinnen.

Och vad har vi lärt oss utav det här? Jo att han som söker det är han som letar.

(Ps. min far vakna lite besviken idag då han hade drömt att han hade en traktor som blev stulen. Jag förstår verkligen hans besvikelse. Tror att traktorn var röd har någon sett den kan dom ju höra av sig.)

A men du förstår!

Då har man jobbat sig genom tisdagen då. Alltså folk brukar klaga över hur jobbigt dom tycker det är med måndagar och tisdagar men jag måste säga att det har vart riktigt lugnt inte tröttat ut mig ett dugg.

Dagen bestod utav att vakna till arga vibrationer från mobiltelefon vid klockan 11.44. Kalle vaknar ur sin sovrumskoma och tittar på den arga mobilen som bara blinkar och ropar på hans uppmärksamhet. Efter några sekunder förstår han och tänker för sig själv "Aha det är ju ett sms" vars text lyder "Vakna och sätt dig vid datorn". Tilda har tydligen lärt sig att det värdelöst att försöka skriva något till den där snubben på msn då han alltid är online fast aldrig där.

Efter att suttit och prata med Tilda ett tag kommer Carlos på den smart idé att det kan ju vara trevligt och dricka kaffe. Så börjar snacka med Cus lite och så löst det sig. Fast innan jag gick dit så blev jag tvungen att gå upp på stan och handla frimärken. Fattar ni att frimärken kostar typ 110:- för 20 stycken. Det var tur att det var Petra som stod och tog betalt annars hade jag fan knyckt dom sprungit så fort jag kunnat och hoppats på bättre väder.

Sen bara det av till Cus lya där ögonstenen Linnea också var tredje dagen i rad man fick träffa henne. Och som många gånger för när man är hos Cus så blir det barnröj så även idag då Theo kom över och Cus systerdotter också. Så det var ungar som flög runt över allt "vuxna" som satt och försökte prata och dricka kaffe ni förstår.

Linnea/Drottning av Kastussakerus

Linneas favorit sysselsättning är nog att kastar ner allt precis allt på golvet och dessutom med flit börjar misstänka titta upp med stora ögon och säga"OJ". Ordet OJ är väldigt magiskt för det får tydligen alltid gudfar att böja sig ner och ta upp dom nedslängda grejorna från golvet bara för att dom ska kunna kastas igen.

Theo/Lord Destroyer

Theo den lilla vandalen yr runt som värsta energibollen leker med allt och till sist la han märket till att Farbror Charlies glasögon dom är minsann spännande och nu är det ju som så att jag har aldrig anklagat mig själv för att vara särklit smart vilket jag visar prov på nu. "Ja visst Theo ta min glasögon, Men vet du vad? Ha inte sönder dom jag har liksom börjat tycka om dom" Men det är ju faktiskt som så att även barn har lärt sig att det inte är så mycket att lyssna på det jag säger så efter ett tag kommer min glasögon tillbaks och kan jämföras med något väldigt trasigt.

Men det är nog inget som inte optikern kan kirra och jag ska ju ändå vara Sprot&Lek Kalle imorrn så det är ju ingen jätte bit och gå för att få dom fixade. Men nu sitter jag och längtar efter att lite grejor kan trilla hem till mig. Men medan jag väntar får jag nöja mig med att fantisera om "sommarens outfit"


Sommarens Outfit
(Obs! Bilden nedanför är retuscherad. Mina armar är inte så bitiga på riktigt)
image65
Espandrillos (okänt märke)
LinneByxa (H&M)
Piké (Lacoste)
Solglasögon (Marc Jacobs)

Alltså ni fattar att jag har för mycket fritid.
Kan sitta och hålla på att klippa ihop lite
halv taskiga bilder på mig själv med
kläder jag inte ens äger. Ge mig ett jobb för f*n

(Ber om ursäkt om jag tolkas som aggressiv där
på slutet. Det bör tolkas som "åh vad jag är trött på mig")Vänstertrafik förbryllar mig!

Har ni nån gång suttit och funderat över det här med vänstertrafik? Det har nämligen jag och det ger mig lite huvudvärk. Varför kan inte alla köra med högertrafik? I vilket fall som helst om du vänder dig bort 10 sek från datorn och funderar på några ställen där dom har Vänstertrafik.

Dom ställen du börja tänka på vore logiskt vara typ Storbritannien, Irland, Malta, Cypern, Nya Zeeland, Australien och Japan kanske något mer? Hur som helst kan man ju tycka att det i alla fall är praktiskt att dessa länder då ligger på öar. Tänk om Norge skulle ha vänstertrafik vilket jobb med att korrigera om trafiken på gränsen.

Nu är det som så tydligen att det var lite andra länder som har vänstertrafik så som Indien, Thailand, Guyana, Suriname m.n.f. och det är där huvudvärken börjar. Klarar sig varje bilförare bäst f*n den vill eller är det en gubbe som står och säger "nu är det din tur att åka, och nu är det din tur att åka". Jag menar det vore ju bli jätte opraktiskt när man ska byta till högertrafik på gränsen.

Hur som helst är det någon som vet, lite fundersam liksom?

För mycket hiss och lite diss

Tycker jag hela tiden är alldeles för nöjd med allt och inte dissar något så det börja bli på tiden och ta uppnågot jag tycker obra om.

Så vi börjar med flenskaféernas kaffe. Det smakar helt enkelt inge vidare. Spelar egentligen ingen roll om det är ny bryggt eller den brända slumpen. Det är ytterst sällan man kan säga att man var nöjd med kaffet. Det går inte ens att jämför med kaffet hemma..

Men dom kan bli förlåtna om dom serverar mig en latte som ser ut som någon utav exemplen i filmen.


Svar från Dialect

Fick ett svar på min jobbansökan från dialect idag. Eller två svar rättare sagt. Först ett där det inte stod någonting i vilket förvånade mig ganska hårt. Sen nu för en stund sen fick jag ett till där dom berätta att dom tänker tillsätta platsen den sista januari och det är 150 sökande. 1 på 150 känns kanske inte så troligt så nu börja det bli dags och få ut dom där jobbansökningarna så jag slipper gå runt här hemma.

Lost in translation

image63
Lost in translation är nog en utav mina absoluta favorit filmer. 
Väldigt snygg film som är så lagom och härlig att titta på när man 
Har en stund över. En film som ger en skön känsla efter man sett den.
 Tyvärr så dissar dom flesta jag umgås med denna film. Men om man
 frågar mig så är det en kanon film som om man inte sett vore se. 

Lördag söndag

Då börjar denna helg närma sig sitt slut stör mig inte så hemskt mycket. Man får ju trots allt sova ut i morgon också. Helgen har vart toppen fast börja lördagen med att jobba lite det var inte så där super men efter  jobbet så gled jag upp till Arvid och käka lunch. Det blev en härlig räkstubbe för tunnbrödsrullarna var slut.
Väl hos Gren så spela vi lite guitar hero och tog det lugnt. Sen helt oväntat så trillar Bobban in från ingenstans. Då beslöt vi oss för att nu kan vi inte vara kvar så vi tog vårt pick och pack och drog bort till Micke o Petras boning där det bjöds på kaffe och kladdkaka. Sen var det bara o visa vem det är som äger den här stan på Wii. Tydligen till min förvåning så var det inte jag.
Där efter åkte poker folket till sin turnerin g och jag drog min kos hem och fortsatt med att trycka i mig mat. 

Efter en grymt bra lördag vaknar man upp vid en så där klockan två söndag eftermiddag och frågar sig själv"vad denna dag kommer bjuda på då?" Det skulle inte dröja länge innan jag visste. Prata med Cus på datorn och vi kom överens om kaffe. Därefter ringde Dala och berätta att han Petra och Qwizten inte hade något o göra. Så det blev (starkt)kaffe och barnröj hemma hos Cus. Theo och guddottern var värsta vandalerna, lyckades stöka ner hela vardagsrummet med massa toys. (Tåls o säga att trion St. Qwizt, Dala och Carlos inte var helt oskyldiga heller till röran men nästan. 

               (Theo)                   (Theo)
            (Theo)         (Theo)           (Theo)

Alla bilder som är märkta med (Theo) under sig
är Theos bilder. Det går framåt inga fingrar framför
 linsen längre=)Veckans Gandalf

Ska sätta igång en liten "Veckans Gandalf" hade jag tänkt.
Det går ut på att Gandalf himself listar fem grejor kan vara precis
vad som helst. Denna veckas tema är mest lyssnade låtar.
Missa inte heller Gandalfs visdomsord längst ner på varje
"Veckans Gandalf"


image46Coffee & Cigaretts

image42
Storasyster kom med ett bra film tips för ett tag sen "Coffe & Cigaretts". 
Brukar slå på den när jag har tio lediga. En massa små filmer där folk
träffas i olika sammanhang och tar en kaffe och cigarett. Favorit scenen är
lätt den med Iggy Pop och Tom Waits. Nu börjar det rulla!

Tre hela inslag i kassan "jippi". Nu ligger vi på 888kr plus!


Sport&Lek Kalle

Nu står man här igen som sport&lek Kalle.. Det har endast vart en in hittills med hälsning till farsan(måste jag komma ihåg det). å vi har inte spräckt nollan än med andra ord. Aja otroligt segt hur som helst.

Gitarrhjälte??

Jaha då var fredagen avklarad. Gren o jag hämta Cus hos Linda o Fredrik. Där sonen Theo vissa upp att han har grymma skills med kameran. Tåls att säga att han inte tog den bilden på sig själv, men pappa och farbror plus sina egna fingrar var kvällens hetaste motiv.
  
                       (Arvid/Farbrorn) (Theo/sonen/fotografen)  (Fredrik/Pappan) 

Sen efter det så begav sig Cus, Qwizten o undertecknad hemma till Qwiztens boning för att genom gå en förvandling till gitarrhjältar och visa hur riktiga rockers lirar "Someway slänger i vägen;)"


                                        (Van Allen) (Carlos Santana)  (Cus Hammett)


Vi var tvungna och sluta showen med att trasha lite 
gitarrer och slänga ut tv:en från balkongen och så vidare.
(Alla gitarr vänner kan andas ut inga riktiga gitarr tog skada
under kvällens gång)

image41
För övrigt så är jag Sport&lek Kalle imorrn igen. 
Så har du inget bättre för dig bör du titta förbi 
och säga hej. Kanske köpa en kartong lego när 
du ändå är där

Pinnen nästa!

Då har det blivit fredag kväll och denna afton blir vi i Arvids bostad. Precis käkat en härlig tvårätters där förrätten var en musselsoppa och huvudrätten lax o potatis grymt gott. För övrigt så kamma jag hem budgivningen på mina fina tröjor mycket nöjd med det. Sen har jag städat och jag har även fixa massor med gratisbio.com så jag kan känna mig nöjd med dagen så långt. Men nu blir det och kasta sig i duschen sen iväg o riva Pinnens tillhåll
image29
Jag glider ut åt höger bye

TeknikMagasinet

Då var andra ansökan inne, denna gång till teknikmagasinet i eskilstuna. Tack var det Tilda även denna gång. Det var även från henne tipset om Dialect kom ifrån. Så hade det inte vart för henne hade jag bara suttit och druckit kaffe lyssnat på musik och titta kläder på internet hela dagarna. Tilda du skulle ju kunna börja jobba på AF som handlägger åt mig^^


Och föresten har jag hittat en så jä*** snygg klocka.
Fast det verkar va en tjejklocka eller den finns 
i alla fall inte i killstorlekGod morgon!

God morgon allihopa o välkomna till ännu en fredag.
Önskar alla lycka till med helgens hjältedåd.

Varje dag med kaffe är en lyckad dag

Grymt ont i kroppen idag efter att spelat innebandy igår. Jag måste va hatad efter den matchen, spela så dåligt o göra så många mål är oförskämt. Den här dagen börja med att hjälpa mor och köra grejor till tippen lagom kul men måste ändå göras. Efter det vart det en tur till Sparreholm för att hämta en tillfrisknad Tilda och dra en kaffe på Violen med Sebbe o Kvarna. Kaffet och sällskapet var trevligt så får säga att jag är nöjd med dagen så långt. 

Efter det var det hem uggla framför datorn och prata med Tilda om roadtrip i sommar kommer bli grymt kul. Det viktiga är bara att hittar en jäv***t ful bil som inte går sönder så löser sig allt. Har märkt att det är inte så himla bra att inte ha något jobb och fasta rutiner sitter här vid klockan nio och kommer på att jag inte ätit något idag och jag har redan gått ner så att det räcker för det här året .


Hoppas!

Hoppas hoppas! 24h kvar på budgivningen som jag leder på 1000 kronor. Helt okej 250kr
för en piké så nu är det bara hoppas att inte nån jävel kommer bjuder över! Men men en
kanna kaffe skulle inte sitta fel.

image22

AF nästa!

Då var det bara o bege sig upp till AF lagom sugen. 


Dagens outfit

Nu när jag titta in på lite andra människors bloggar 
så har jag märkt att det är med dagens outfit verka va 
något att hållas med. Så jag tänkte inte va sämre jag.
image17
Dagens outfit består av grå randig morgonrock (okänt märk),Jalingar (Calvin Klein)
  Farsans indiska tofflor(okänt märk), Glasögon (Tiger of Sweden), Mugg (Filippa K)

Härlig överraskning!

image14
Gissa om man blir glad när man går ner för att avsluta dagen med en sista koppa kaffe och lite nattmackor och så hittar man den här ståtliga bakelsen i kylskåpet. Prisa mamma är det enda jag kan säga.

Hur har dagen gått i övrigt då? Man får väl säga
nja sådär. har misslyckats med att få iväg min 
jobbansökningar eller alla förutom en som är
skickad till dialect. Men alla papper är klara så
det är bara att skicka iväg dom som åter står
så vi kan bocka av att det är klart i alla fall.
Har jag tränat då? Jajemänsan en bock där
också. Vart i sportis fixat papperna inför AF imorrn? 
Även det kirrat lyckades till och med att vara där när 
farsan skicka min lön till Jonte Kytölä mor istället för 
mig.  Hoppas dom fick ordning på det där för jag lär inte
 få någon mer lön på länge nu. Hur gick det med min fasa
disken då? Jodå när mor kom hem då vart det en jä*** fart
på mig. Har ju trots allt lovat att hjälpa till mer här hemma.

Så då kan vi summera dagen med
image16
Ett misslyckande idag också inge vidare får bli skärpningAaaaahhhh

Varför går inte Carl upp när klockan ringer?
Klockan ringde vid 09.30 men ändå lyckades
inte Carl ta sig upp innan klockan blivit 12.
Jag som hade saker och göra. Ser ut som
att dom får vänta tills imorrn. Får trösta mig 
med mitt kaffe. 

Efter gårdagens misslyckande med mitt CV
så vart det en del fixande under natten så nu har
misslyckandet blivit ett omisslyckande. Får se vad 
man lyckas få gjort på dagens lista.

  1. Fixa breven till jobbansökningarna
  2. Skicka iväg alternativ gå iväg med breven
  3. Gå upp till Sport o lek och få mitt arbetarbevis
  4. Träna
  5. Ta hand om köket  
Ser redan att det kommer bli problem att klara av alla 
punkterna men men det löser sig, det löser sig. Men
huver som haver kaffe var det

Vart ska man börja?

En händelserik dag min allra första dag som arbetssökande. 

Fast dom första timmarna kanske inte är så mycket att hurra över.

Börja min dag vid 10.40 med att typ ligga och läsa i typ 3 timmar.

Kanske inte så optimalt när man har saker att ta tag i.

Men får försvara mig med att det är en bra bok Scar Tissue

 

Min frukost har jag ju redan visat upp. Den varade ungefär  

i 3 timmar framför datorn. Suttit från 13.40 till ca 16.40

ätit frukost och surfat runt på internet läst diverse saker.

Där efter så blev det att gå upp på stan och lämna tillbaks 

skorna jag inte skulle ha från affärn. När jag kommer hem

så visa det sig att min mor har lyckats köra fast med bilen

vid våran parkering. Så då var det bara börja använda dom små

där uppe i huvudet. Tillsist kom jag på en lösning som höll.

Jag sa till mig själv "Vi ringer Robert" och som alltid så

kommer Robert med lösningen på mina problem eller nästan alltid

ibland är han ju faktiskt orsaken^^

 

Efter detta så tackar vi Robert för hans tjänster och jag

drar iväg till gymmet för första gången i år. En riktigt

besvikelse och ställa sig på vågen och se hur mycket man

tappat sen man var hyfsat tränad i alla fall. Men trevligt och 

oväntat så träffar  jag David där så vi träna lite och snacka 

strunt som vanligt.

 

När jag kommer hem från gymmet så hittar jag ett missat samtal

på telefonen från ett numer jag inte känner igen så jag ringer upp

och får reda på att nu ska jag tydligen bli tränar för brottare två dagar

i veckan. Där kom överraskning numer 2 tänkte jag. Ska bli kul när

det väl kommer i gång nu när man har tid till det.

 

Men fy mig för jag har nämligen inte börjat med uppdateringarna

av mitt CV. Men det löser sig, det löser sig hur som helst. 

Nu kan jag ju använda den här långa natten till något.

 

                                        

Dagens:        Hjälte           Överraskning         Misslyckande         Överraskning nr.2


Då startar dagen

Jaha då startar vi dagen vid klockan 14:40. Det är väl en ganska lagom tid tycker jag. För första gången i mitt liv så är jag arbetssökande på riktigt eller vad man ska säga. Så det börjar bli dags o ta tag i sig själv och fräscha upp CV:et och lite sånt. Men men med min stadiga frukost kan inte dagen gå fel.image3
I bilden medverkar 
En apelsin och banan, En skål med a-fil och müsli, 
lillasysters filippa k mugg fylld med kaffe samt senaste KING 

Dåså!

Då startar vi nu när klockan börjar närma sig tolv slaget. Vi får se vad som kommer skrivas här framöver säkert en massa bra grejor för sån är jag. Dom senast timmarna har bestått utav skinkmackor, te och en massa huvudvärk när mitt skarpa intellekt försökt förstå mig på det här

image2
Men det är inget och oroa sig över för att det löser sig det, löser sig 

RSS 2.0