Skjortor är inte gjorda för min kropp!!

Jaha nu när jag ska börja bli lite flitigare och skriva så får jag ta upp såna ämnen som att jag hatar och gå och leta efter skjortor. Kan ju börja i rätt ände för det var nämligen som så att i helgen under p&L så förlora jag tydligen mina rosa strumpor (vann dock ett bara fina raggisar) Men hur som helst så klarar jag mig inte en hel vecka utan favorit strumporna. Så igår var det bara att ta sin "Nya begagnade stulna cykel" upp på stan. (Ja mamma, bilder kommer inom kort på cykeln)   

Väl när jag inhandlat mina fina nya strumpor så börja jag strosa runt i butikerna på stan och kolla lite på det ena och det andra och till sist så leder det andra till att jag börjar testa skjortor. Detta leder till en stor besvikelse då min garderob är i stort behov av nya skjortor då jag bara har två var av den vita verkar ha fått fläckar som inte går bort. Det verkar som att dom som tillverkar skjortor in syr dom efter mina mått. För om jag inte vill ha en skjorta som slutar vid knäna så kommer den sitta så tight runt hals och armar så man kan gör en "hulken". Så det blev inte en enda skjorta som passa bra utav typ 8 testade

Jaja det är bara att inse att det blir till skräddaren nästa. Men en väldigt positiv överraskning var när jag fick se att mitt nya gamecube spel innehöll något mycket bättre än det egentligen spelet. För det följde även med det gamla snes-spelet Super Punch Out. Så nu har jag ett par timmar med nöje framför mig. Ne nu får det bli en kopp kaffe till eller?

Ps. bilder från helgen får forsätta vänta för jag är mänligen en lat j#vel


Kommentarer
Postat av: Sofiia

Det låter ju helt kanon! :) Jo, det blir väl så att man saknar de man är van att umgås med, men det går ju att hälsa på! Jag tänkte komma och hälsa på hos Tobbe och dig en vacker dag och se hur ni har det! :)

Äsch då, vem säger att ett jobb måste vara flashigt, det är ju ett jobb i alla fall, det går ju alltid att hålla ögonen öppna för andra under tiden också! :)

2008-07-01 @ 22:32:01
URL: http://fiian.blogg.se/
Postat av: Matilda

Me like Flitiga-Kalle.



Storsjöyran nästa!

2008-07-02 @ 12:09:33
URL: http://pimmelina.blogg.se/
Postat av: Josefin

hejsan hoppsan:) vad händer?:)

2008-07-02 @ 13:29:17
URL: http://sameoldstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0