Charles dissar

Här kommer en dissning igen och som oftas så har det att göra med kaffe. Jag har dissat Flens caférnas kaffe men det är löjligt att jag har dissat det i jämföresle mot vad jobbets kaffemaskiner spottar ut. Det är något helt annat än kaffe som man får om man tycker på knappen som det står kaffe på. Det påminner väldigt mycket om något som inte smakar så gott. Detta upprör mig för att jag trots detta inte kan sluta att gå och fylla på min mugg med detta rävgift. Det är en befrielse att komma hem och slå på lite äkta java.

Första dagen!

Det gick rätt okej första dagen två förfrågningar om jag vill bli chef över lagret men jag tyckte att det kom lite tätt in på och måste kolla om det verkligen är något för mig. Okej så bra kanske det inte gick men det har trots allt gått helt okej. Fast det är ganska stor skillnad emot hur det var i flen.

Huver som haver idag har jag och Tobbe köpte en jätte viktigt grej. En kaffebryggare jag menar hur kan man överleva utan en?

Aja hur som helst allt är nice och jag har inte så himla mycket mer och berätta och dessutom känner jag mig inte så påhittig idag så mina misslyckade försök att vara rolig får vänta till senare.

Take care now bye bye then


Och så blev det!

Dåså då var man mellan två städer. Från pojkrummet i flen så har jag ett till hem i vardagsrummet hos Tobbe. I morgon startar man det nygammla jobbet. Är jag nervös? Nej det kan jag inte säga förväntansfull kanske är en bättre beskrivning. Men men nu blir det en natt med lite sömn förhoppningsvis.

Keeetjinga

Varning!

Killen med minst vettigt och säga i hela flens komun har börjat blogg. Eftersom det här antaligen blir eran enda varning så bör ni ta den på allvar. Dala Jr undergången är nära.
image220

Helt knasigt

Är det någon mer som har fått ett mail från svedimf (Svenska delfin-i-människokropp-förbundet)? Dom verka i alla fall hela knasiga tycker jag. Dom jobbar för rätten att människor ska kunna operera om sig till delfiner vad jag förstår det som. Lite otäckt om man frågar mig och dom är för att människor ska få "älska" med delfiner om delfinerna själva är med på det. Man får väl tycka som man vill men då har jag banne mig rätt att tycka att det låter väldigt mycket med obehagligt.

Men för att prata om något annat så är det en väldigt sentimental liten Carl som sitter här och skriver. Idag så har jag gjort mitt sista pass som brottartränare för nybörjarna och sista träningen i fotbollslaget och i morgon blir det sista passet med dagisbrottning. Det är riktigt jobbigt och lämna tränar grejen det har varit så givande för mig att se hur ungarna har utvecklas och se dom göra saker perfekt som dom säger "Det är för svårt" och "Det där kommer jag aldrig klara av". Brottarlokalen har alltid vart min hemmaplan(Hör nu hur sentimental jag är) Det är jobbigt och lämna fotbollen också även fast jag med snälla ord är en medioker fotbollsspelare men det har vart ett riktigt skönt gäng och man kommer sakna träningarna. 

Men nu får jag skärpa till mig och bete mig lite. Kanske lite sent att skriva om helgen som varit men den har vart riktigt nice. Det var jag och bandet en helhelg mycket repa som gick utmärkt bra. Men det var inte allt eftersom vi är ett gäng väldigt coola men framförallt hårda killar så spendera vi lördagen med att titta på melodifestivalen och dricka öl(Somliga "Cider" nämner inga namn)

image219
Vart tvungen att vissa dom fina blommorna jag fick från brottarungarna. Det var nästan så att sten hårde Carl fick en tår i sitt öga... Jag sa "nästan"

Föresten hann jag nämna i allt att jag har fått jobb?  


Vad hände?

Ännu en måndag morgon som till skillnad från normalbild tillbringas ner i affärn med en frukost bestående av köttbullemacka och kaffe.

Ni kanske har märkt att jag är ganska seg på att uppdatera nu för tiden vet inte varför egentligen för det händer ju lite grann nu egentligen. Jag har t.ex. fått tag på jobb som jag tackat nej till, jag väntar svara från två olika jobbansökningar. Dessutom så har jag tillbringat än lördagkväll med bandet(Hårda killar) och titta på melodifestivalen och förtärt öl mer rock ´n roll än så kan det ju inte bli.

Fast frågan återstår. Vad hände egentligen med Veckans Gandalf?!? Inte ens jag vet, han dök aldrig upp igår och det är mycket pepigt.

Förövrigt så har jag gått ner 10kg sen jag slutade lumpen vilket känns ganska konstigt.

Aja tjingeling


Får mig osökt att tänka på...

The magic moment då jag och Pinnen fick till den perfekta bowhampbowhampbwääamp Någon som kan hitta ljudfiler på dom här? Vill sååå gärna ha dom som ring och sms signaler=P

Seg?!? Vem?!? Jag?!?

Okej, okej jag är ganska seg på att skriva nu jag vet. Har liksom inte riktigt motivationen och finner ingen inspiration just nu. Men jag kan ju berätta att dom under bara katterna nu har anlänt till Sveavägen och tycks trivas bra. Annars vad som händer mig just nu är att jag i morgon ska på en arbetsintervju för elgiganten och på onsdag ska jag på en för personligassistent och sen ska även papper skickas till Örebro. Så man kan formulerade det som så från att varit hel dött i min vardag har det plötsligt hänt massor. Men ändå inte riktigt den där gnistan för att skriva just nu. Hm undrar var det var jag la den? Kommer nog fram om jag städar lite grann kanske.

Avslutar med en kattbild tjingeling

image217

    

Veckans Gandalf

Pågrund av ingen tillgång av egen dator så har Veckans Gandalf
fått framställas i Paint denna vecka. Det är siffror mellan 4 och 8 som
är rankade. Notera även Gandalfs partyhatt och nya solglasögon.
image215

Måste ta ett allvarligt snack med barberaren

Hallå hallå! Sprot&lek Kalle här som måste skriva av sig lite. Jag måste ta ett allvarligt snack med Berry. Jag har nämligen märkt att mitt hår har nått precis motsatt effekt mot det jag vill. Det är inte jätte ofta men ibland får jag kommentarer om mitt hår och det brukar ofta låta ungefär så här "Alltså du har riktigt snyggt hår", "Hur gör du för att få håret så? Jag skulle vilja ha mitt likadant" eller som alldeles nyss då en som gick förbi affärn stan till och sa "Nice haricut"

Folk undrar säkert varför jag klagar det är ju trevligt och få komplimanger att folk tycker att man är snygg i håret men det enda lilla kruxet är att alla dess komplimanger kommer från män som jag aldrig träffat förut. Det är helt motsatt resultat mot vad jag efterfrågar när jag gör ett besök hos klippoteket. Varför är det ingen tjej som kommer förbi och säger "Åh vilket fint hår du har"? För min del behöver det inte ens va en tjej jag tycker ser bra ut. Utan det skulle bara va en skön bekräftelse på att min frisyr även funkar på det motsatta könet för annars är det ju bara gå över till grannen och säga att han får ta och fixa till det här.

Det var likadant när familjen var utomlands för ett par år sen då vi var och åt på restaurang. Då kommer kyparen fram och ger mig någon kommentar om mitt hår som är alldeles för gay för att ens återupprepas i samband med mitt hår. Det tåls att säga att jag bytte frisyr efter det men får ändå samma resultat.

Men men nu är det dags för Sport&lek Kalle och hoppa ut i affärn igen byebye


Ännu en teori!

När man är som jag har man som jag sagt många gånger förr, tid att sitta och funderar. Den gång har jag funderat över sömn som är något utav ett litet favorit ämne(Jag är en sann anhängare av sömn). Mina funderingar går som så att jobben och samhället vore anpassa sig efter sömnen och  inte tvärtom. Kan va lite svårt och förstå vad jag menar men jag tror att många är rörande överens om med mig att om man har ett jobb som man måste gå upp klockan 08.00 för att hinna i tid till så är man inte trött vid den tiden man skulle behöva sova för att få dom timmarna sömn man behöver. 

Om vi tar ett exempel att kroppen fick sov så som den vill utan att behöva anpassa sig efter några jobb så tror jag att många människor skulle förskjuta sin uppstigning på morgonen med typ 60 minuter eller något liknande. Så om vi säger att vi behöver 8 timmars sömn och vi somnar klockan 00.00 då kommer vi gå upp klockan 08.00 dagen där på och om man nu skulle vilja gå upp samma tid dagen efter skulle det betyda att man skulle behöva sova vid klockan 00.00 även den natt men det lilla kruxet då är att man inte trött vid den tiden och kan sova. Istället är man trött vid klockan 01.00 och det i sin tur skulle betyda att om vi ska få våra 8 timmars sömn ska vi inte stiga upp innan klockan 09.00. Alltså förskjuts dygnet en timme och därför tycker jag att man vore anpassa jobben efter detta faktum så vi kan ha pigga glad arbetare som har utmärkta förutsättningar för att genom för ett bra arbete. Annars så får vi stället en timmes sömnbrist varje dag och blir trött grottmänniskor som har svårt och skilja på Kellogs Frosties och Kalas Puffar till frukosten på morgonen(Om du nu är en sån människa som äter frukost på morgonen själv så är ajg inget stor anhängare av frukostklubben. Påtala om frukost grymt god flingor med nougat fyllning William har, såna skulle kunna få mig att börja äta frukost)

Hur som helst om ni röstar på mig i nästa val så lovar jag att att jobba förr ett samhälle som anpassar sig efter sömnen och inte tvärtom.  Plus en extra kafferast om dagen där kaffebröd är ett måste. 

Nu har jag dessutom tagit reda på vad det var den franska ungen menade när han kom och sa"Lö tjötablö sakrefritös" eller vad det nu var han sa. Han ville ha en plastpåse till sin jätte stora bil. 

Det var allt från professor Carl W.E. Larsson Keeeetjinga

Trädgårdskalle!

Alla skulle ha sin egna Trädgårdskalle. En liten nisse som hoppar runt i trädgården och fixar lite här och donar lite där. Idag så klippte han äppelträd åt sin mormor o morfar det var kallt vill jag lova. Men fint väder ändå.


Nähä nu tror jag att en kaffe skulle kunna göra 
mig väldigt lycklig så det chansar vi på.
Lite lyx i vardagen

Lite lyx tycker jag man förtjänar så här en måndag eftermiddag. Så det vart en semla till kaffet fastän det inte är tisdag. Vad gör man egentligen när det kommer fram en fransk unge och lägger upp en leksaksbil på disken som hans pappa redan köpt åt honom och så säger  han"Lö tjäteblö tjemotatö blöblö" och verkar tydligen inte förstå min heltaskiga engelska? Knivig situation minst sagt. Men inget  problem är för stor eller för litet för att lösas av Sport&lek Kalle

image209

Reflektioner över den gångna helgen

Då börjar helgen närma sig sitt slut och vi kliver in i en ny vecka. En vecka som jag startar som Sport&lek Kalle och jag anar att det är en bra vecka vi ger oss in i. Antagligen så kommer denna optimism av att jag haft en väldigt bra helg som jag nu avslutar med en kopp te och lite bloggande.

Fredagen starta väldigt bra med fika i lekparken med Cus och Linnea där vi sen även får sällskap av Dala och Trumpetra. Tillskillnad från hur normalbilden brukar va när jag träffar Cus och Linnea så var det inge ledsna miner alls på lilla guddottern. Till och med jag kunde bära henne utan att det vart några ropattacker efter pappa. Jag tror hon var för trött och se igenom min vänliga fasad och såg inte den ondska som lurar där under eller något liknande.

Därefter blev det hem och laga lite mat. Det bart min speciallite(eller hur man nu stavart) Snabbmakaroner och burgare. Snabbmakaronerna var för övrigt marinerade i O´boy pulver om ni undrar varför vattnet såg ut som det gjorde vilket inte gjorde någon skillnad på smaken tyvärr men men.    

Fredagen kvällen var inte mindre lyckad den med brädspel och öl. Lill-Ljunken och Stiffie var på besök från Örebro vilket var väldigt trevligt eftersom man inte ser dom så ofta längre. Kvällen började med RISK och det vanns av Stiffie. Men jag vill gärna framhäva min egen insats att från att sitta med endaste två länder och sen ta över hela Asien tycker jag var en bravad. Om inte Lill-Ljunken hade gett upp kanske jag till och med hade haft en chans och vinna. Sen fortsatt det med poker och jag kan ju säga att väldigt oväntat så vann jag, killen med poker spelstilen som heter FEL. Dock inga jätte pengar men ändå det var ju kul att få vinna. Sen avslutades det hela med spelet Master of Movies. Ett spel som jag klara mig igenom med att säga "Pass" på varje fråga. Det spelades även en hel del Wii under kvällen vilket inte var helt fel.

Lördagen som jag inte hade några förväntningar över blev riktigt riktigt bra. Det börja med att Robopeter kom över och sa att idag ska vi testa olika sorters kaffe och cappucino n´shits. Så vi passade på att även käka middag ihop och göra lite dip och skivade grönsaker. Det fanns även naturgodis whiskey, cognac och vitlöksbröd i massor och så drack vi vårt kaffe och kolla genom två skivor Scrubs det var faktikst en riktigt riktigt bra lördag. 

Söndagen har vart väldigt lugn och skön vart en sväng över till herrn Gren och kolla en film slöat lite och bara mått allmänt bra. Så där var mitt te slut och även helgen också som jag är väldigt nöjd med. Hoppas ni haft en bra helg och så syns vi i veckan ha det.

  (Bra lördag kväll) (En hockeymålvakt?) (Dåligt slag?) (Ett pokerfejs flera?)
(Mitt slutgiltiga svar måste bli PASS)

(Gudfar & Linnea i lekparken) 
image208

Veckans Gandalf

Dags för Veckans Gandalf och den här veckan
förutspår vi hur Allsvenska ska sluta. Hade jag
fått bestämma listan så hade ju själv klart 
Djurgården vart i topp men nu är det ju den
där Gandalf som bestämmer. Iofs i fall jag hade
fått svara på frågan om vilka som skulle vinna
allsvenskan hade jag svarat djurgården även
om dom spela i division 7 med oss i Sparreholm.
Visdomsorden denna vecka kommer från en kille 
som innan han dog spela en del gitarr "Jimi Hendrix" 

image206  

RSS 2.0