Farväl Super-Bo

F-ns J*vla S**t! Fast att det kändes väntat så kändes det ändå så förj*vligt när man komma hem och kunde läsa Sportbladet att Bosse Andersson avgår. Undrar över hur det ska gå för mitt kära Djurgår`n nu? Det är j*kligt bittert men man får tacka honom för allt han gjort för klubben och önska honom lycka till och hoppas på att han snart är tillbaks och styr upp.


Super-Bo, en superhjälte, en riktigt Järnkamin


Pappas sprit och gitarr!

Då sitter man i en skön fåtölj på sveavägen hemma i Flen. Brasan är tänd ljusen är tända och kattorna busar runt. Så då drar vi fram pappas cognac och gitarr och sätter oss här i ensamheten och laddar upp batterierna som jobbveckan tömt. 

Kanske ska nalla lite på den där vinboxen som står där i köket? 

Det är något med det där att ligga i soffan

Jag tror jag har hittat en ny bästis. Soffan är någon man alltid kan lita på. Blev väckt i lördags morse eller ja om man kan kalla klockan 15isch för morse, utav grannen mli som skulle hämta sitt vin. När jag själv börja fundera över vad klockan var så kom jag på att det började bli bråttom. Avdelningsfest och förfest och jag skulle ju vara på plats inom 20. Dock så slutar det med att jag blir 80 försenad och får klunka duktigt på dom 40 återstående innan det vart dags och springa till taxin.

Så Pitchers vart det och mat och framför allt öl, drinkar och shots i överdrivna mängder. När vi sen kände att vi lärt oss den aktiviteten så skulle vi röra oss vidare och vårt första objekt att anfall vart Harrys. Dock så stog det en konstig filur med någon slags bricka och försökte säga att han kände doften av C2H5OH innan han ens kunde se oss och tyckte att vi inte hade något där att göra. Så hej då Harrys och godkväll Björnis där vi efter en liten konversation var välkomna eller något liknande. 

Jag tror inte jag vill in och kolla på internet banken för efter ett tag sa bartendern till mig att mitt kort inte riktigt hade samma värde som beställningen jag gjorde. Men men det man inte har sett än behöver man inte gråta över. Sen vart det i alla fall efterkrök hemma hos Karin där 10 cheeseburgare spårlöst försvann för mig. Har en liten aning om vart dom kan va. 

Och allt det här för att vakna på soffan igen utav tonerna till Jakob Hellmans Vintern dör på mobilen.

- öh*gäsp* eh det är Charlie
- Ja tja det är Matte, vad gör du?
- Ehhh ingenting
- Sov du?
- eh hm nää då jag är vaken som giraff... eller nåt
- hehe okej ska du med på innebandyn?
- Eh nä jag tror inte jag pallar det alltså.
-Okej men då ses vi på bion sen då.
-VILKEN BIO??
- Ja Bond vi prata om det i fredags jue
- Gjorde vi? Jaha aja okej då ses vi väl där då.
- Japp ha det gött
- ZZZzzzZZZzzz

*Klick*
Slipsknut och underbara datastop

Godmorgon! Eller kanske ska säga godeftermiddag till er vanliga dödliga som är vettiga nog att gå upp innan 13.30 på dagarna. Här sitter man med Notting Hill rullande för typ 6:e gången på 3 dagar  och taggar in för kvällen. I kväll blir det avdelningsfest och förkrök hos Sjöas. Det finns en vis risk att det kan bli onykter och dyrt i kväll dock så är det en risk man vore räkna med varje dag.

I onsdags var jag och såg slipsknut(Slipknot) och dom var som väntat arg och spela hård musik och leverera till 110% på scen var riktigt kul att se. Från dom gick upp på scen tills dom gick av var det fullt ös och man tyckte aldrig som publik att det blev segt. Va kul och se något från den hårdare skolan var ett tag sen det hände.

Torsdagen kan man bara tacka gudarna för datastop på jobbet så man praktiskt taget kunde vända i dörren redan när man kom. Så jag såg det som ett tecken från ovan med andra ord så var utgång på ingång. Så det blev vin, kex, ost och vindruvor trevligt sällskap bestående av Tobbe, Jenni, Stefan, Emelie och hennes vänner Helen och Sanna. När klockan började närma sig dom senare timmarna så dumpa vi Stefan och Jenni någonstans och tog en taxi in till Harrys där resterande av kvällen spenderades. Var bra musik, skumt folk och jag orkar inte riktigt återge allt i text där ifrån. Men hur som helst blev jag av med min nya mössa och det var inte mitt fel, jag skyler på personalen i garderoben.

Sen när vi tar oss hem får jag reda på att jag blir utslängd av min rumskamrat så jag hamna på en soffa hos mli spenderande natten med att pärla en pärlplatt. Men men vi slänger väl upp lite bilder från kvällen.

  
  
  
mli och Tobbs modelljobb
  
  
  
  
  

Äh f-n kom och hjälp mig!

Pallar f-n inte. Jag är inte gjord för att gå och slänga på lager vet inte hur jag ska palla med eller vad jag ska göra. Trött på allt vad kartonger har att göra med och flytta dom från punkt A till punkt B. Det sägs ju att man ska va nöjd med att ha ett jobb men ibland undrar jag fall man verkligen ska nöja sig med det. 

Så vad ska man göra då? Börja plugga? Ja antagligen förr eller senare fast jag är jäkligt trött på det där också att man måste plugga säg 3-4 år för att bli något och även om man gör det är inte det någon garanti att man kommer att syssla med det man hoppats på eller att det blir som man tänkt sig och till råga på allt så blir det fina studielån på det också. Räcker det inte med att va j*vligt bra bara?

Vet inte riktigt hur man ska göra, var bra sugen på att tacka för mig idag och säga att det får räcka. Det gjorde jag dock inte, men jag vet inte hur länge man pallar med egentligen men man får väl ha ett delmål att orka året ut i alla fall och se hur det känns då. Men jag måste verkligen från det där stället inom en inte allt för lång framtid. 

Shit va depp det här är men men man får gör det bästa av situationen just nu och köra på och försöka koppla bort. Men inom en snarare framtid måste jag komma på vad jag vill gör och sätt upp lite mål. Ett mål har jag redan klart för mig och det blir att ta sig till sängen och gå och lägga sig.

Godnatt 

Smurf me up

Ibland så trillar man över bra roliga saker på internet. Råka trilla över två olika sidor som ger mig mitt smurfnamn samt vilken typ av smurf jag är. Jag kan inte låta bli så sätt igång smurf me upSmurfnamn: Goofy Smurf, Sparkle Smurf (Beroende på om jag heter Kalle eller Carl)

Smurftyp: You are Jokey Smurf. You are an exciting and entertaining person. You like to have a good time and a good laugh too! You are a prankster at heart. Some may accuse you of not  taking things seriously, but you realize that a good sense of humor will get you through even the hardest of times. You are fun to be around and you are defintely the life of the party.
Speedshopping

Idag har jag lyckats med det väldigt onaturliga fenomenet speedshopping. Jag och Tobbe skulle nämligen upp på stan där jag skulle kolla lite presenter samt spana lite kläder och han skulle lämna en visit på systemet. När vi kommer till stortorget där vi tänkt parkera så dör bilen och vi blir stående. Vi försöker med att starta den men den ger bara i från sig ett konstigt kluckliknande ljud. Så vi ringer Jeppe som får komma och kolla på bilen. Under tiden vi väntar på hans ankomst drar jag iväg och spanar lite och på 15min lyckas jag med att införskaffa två presenter samt en halsduk och möss till mig själv, det är vad jag kallar speedshopping.

 

Hur det gick med bilen? Ja när vi hade gett upp alla hopp om att få igång den och bogsera den(Då den inte verkar ha någon anordning för att applicera  en bogserlina) Så ser Jeppe att det skjuter ut lite gnister ur ett hål när Tobbe försöker start den. Så det hål som fanns fyllde vi igen med en slang som satt löst och vips så funka allt. Är inte det magi så säg. 

 

Gårdagen hade vi Micke och Petra över som hade med sig den lilla bedårande Hilda som jag tror var en aning skraj för mig. Men vem kan klandra henne innerst in så är jag en obehaglig typ=P

 

Nu för stunden sitter jag på ett tåg med riktning mot dom fina Flens trakterna där resterande tid av helgen ska spenderas med Farsdag firande och besök av när och kära.  

 

Men nu tror jag att jag tar en liten sov stund så jag ska orka med melis när jag 


Det är svårt det där med tvättstuga

Hade fått höra på avsides vägar att vi hade tvättstugan idag (Tobbe berätta det igår). Man kan ju säga att det gick så där, eftersom att Tobbe hade besök så tänkte jag att jag kunde ta den första tiden. Så jag trillar ner där som vanligt fyller maskinerna och märker att jag inte införskaffat något tvättmedel till mina handtvättsplagg.Så jag trillar ner till affären och handlar lite det ena och det andra. Sen när jag ramlar ner i tvättstugan igen så bryter helvetet lös. För där ner står en besviken granne och misströstar över att vi tydligen stulit hennes tvättid och när jag tittar på tvättschemat så ser jag att det faktiskt är skillnad på tisdag och onsdag. 

Så vad gör vi nu tänkte jag för mig själv och kom fram till den enda lösningen. Vi lägger på den berömda Kallecharmen och det gick tydligen hem. Så jag fick den arga grannen att gå från ilsk till att tycka synd om mig så jag fick tvätta klart dom maskinerna jag satt igång och ta torktumlaren. 

Men slutresultat av det hela är att alla mina tvättade kläder hänger i hela lägenheten och Tobbe är i onåd i alla fall en lite stund.

 

Smurf it up

Oj oj oj säger jag bara det var en hård helg. Det var länge sen jag blev tvungen att lämna en fest redan vid klockan 11.00 vilket jag gjorde igår(lördags) men efter fredagen är det kanske inte så konstigt. Den lilla blå hoppande saken kan misstänkas ha vart berusad. Men det var ett grymt halloween party som jag får tack Seb, Tilda och Cillan för och det var en grymt trevlig fest hos Stefan och Jenni som jag tyvärr fick lämna i förtid. Inte beroende på att jag var för onykter utan lite trött bara. Jag vill passa på att säga förlåt till alla som blivit eller har saker som blivit blåa men det är ju i alla fall en väldigt trevlig färg.

Men men slänger upp lite bilder dom ligger iofs redan på FB men för dom som inte hänger där så finns dom här istället


Maskerad i Skebo
  
    
  
  
  
  
  


Stefan y Jennis casa
  
  
  
Jaje det får väl va det då. Ha det fint

RSS 2.0