Funderar sig lite

Då var det måndag och här sitter jag och funderar. Inte över något väsentligt egentligen som i stil med hur man gör den bästa pizza en eller varför det är hålen i osten som är den godaste. Nej utan om varför man drömmer som man gör ibland. Det är nämligen så att för några dagar sen så drömde jag en riktigt konstig dröm som jag inte riktigt kan släppa.

Den går ut på att jag stöter på några små alver i roliga hattar på en krog och vi bestämmer oss för att gå ut och leta efter gud. Är inte det konstigt? Till sist så hittar vi typ ett flygplan som man var tvungen att trampa på cykelpedaler för att det skulle lyfta. Det hela sluta inte så bra för den som styrde hela maskinen var inte så begåvad på just det han skulle göra så vi störtar ner mot backen och jag vaknar.

Det var en riktigt underlig dröm och funderar hur den kunde komma in i mitt huvud. Jag brukar inte drömma så ofta (om inte dagdrömma räknas) och när jag gör det så är det typ om vardagliga tingen. Det här känns inte så mycket som min vardag förutom det där med att träffa på konstiga typer på krogen i roliga hattar. 

Hm att jag sitter och skriver om detta måste tyda på att jag är lite pömmsig kanske ska gå och lägga mig. Men avslutar det hela med två otroligt bra vitsar jag fick höra av en rolig filur på krogen.

Vet du hur mycket man tjänar om man jobbar i ett krydväxthus?
Ungefär 100 kronor i timjan

Om man får strömavbrott i ett krydväxthus så är det väldigt bra om man har någon som kanel

HAHAHA otROLIGT roligt 

Irish coffee? Ja tack!

För det har man gjort sig förtjänat av efter en veckas slit. Så hur ser helgen ut nu då? I kväll blir det att inspektera lite korpfotboll nämligen Örebro vs Gais (det värsta är väl att spelet kommer se hundra gånger bättre ut än mitt kära djurgårdens). Sen får man se kan bli utgång men min rumskamrat verkar helt misspepp så det är inte lika självklart längre som det kändes igår. 

Men imorrn blir det i alla fall utgång i Karlstad. Jag, Furir Lundin och Soldat Nilsson är det som kommer göra Karlstad osäkert. Ska bli kul med en liten sammankomst i inväntan på en större tillställes. Föresten har jag nu fått sista delen i maskeradutstyrseln och dessutom fått ledigt så nästa fredag blir det fullt ös ansvarslös. 

Nehe men i inväntan på fotbollen tillåter jag mig själv att knäcka en liten öl.Höst, höst och mer höst

Ja det är verkligen höst och fast jag aldrig har vart en höst människa så har jag faktiskt börjat uppskatta den mer med åren och nu känns det faktiskt helt okej att den är här med alla färger och dispants till att dricka kaffe och te i så mycket  mängder man pallar och götta oss under tiden regnet faller utanför våra fönster. 

Men trots det så sitter man och tänker tillbaks på sommaren och längtar lite till nästa redan nu. Det var en grymt bra sommar med Västkustentripp, gbg weekend, Spanien resa, Rage på hultan, lkpg visit, fyllenätter i örebro och bryggbåts äventyr i Sköldinge, studentfirande i flen och festival i borlänge med jä*** mycket mer. Vad ska man säga det vart en fantastisk sommar och det finns inga årstider som går upp i mot den.

Passar på och bjuda på lite sommar bilder samt en komprimerad variation av Stefans västkustfilm.


 
Spanien
  
  

Västkusten
  
  

P&L
  
  

Gbg

Random pennybridge

Ja det skulle kunna va bra mycket mer bilder. Men jag ska gå upp om ca: 2 timmar så det är väl dags och knyta sig. Men hej och tack för kaffet jag är glad att vara här


En förglömlig helg

Jaha här sitter jag och tänker på hur jag kommer minnas den här helgen i framtiden och har nog kommit fram till inte alls. Har typ inte hänt någonting vilket i sig är ganska skönt eftersom det känns som det vart något varje helg sen jag minns inte hur långt bak i tiden. 

Har kört riktiga tonårs fasoner den här dagen. Om ni minns hur det var i tonåren som nu är en svunnen tid närmare lite mer än två år sen för att vara mer specifik i mitt fall. Hur som helst så visst man på den tiden hur man skulle göra för att sova bort hela dagarna. Så jag börja min morgon/eftermiddag med att gå upp vid ca: 14:45 slår på lite tv och sätter mig vid datorn och känner att jag är alldeles för utmattade av allt sovande för att ens göra mig några mackor. Så när jag suttit och samlat krafter si så där till klockan 16:15 (tror jag) så pallar jag mig upp från min liggande ställning i soffan och tar mig till konsum där jag konsumerar godis, läsk, chips, någon slags special choklad och spraygrädde. Efter det tar jag svängen förbi pizzerian och kör på en jätte pizza. Efter det går jag hemma och kollar lite allsvenskan som slutade 0-1 till änglarna vilket jag tror jag tycker var ett bra resultat. 

Efter det sitter jag med en halvt uppäten pizza massa godis och grejor som jag inte ens är sugen på längre. Så jag slår på lite Family Guy och tar en tupplur till ca: 21:34 då jag går upp och gör mig lite irish coffee  och äter den där chokladen jag spenderade löjliga pengar på och beskådar Vänner på dumburken. 

Resten av kvällen har spenderats med gitarr spelande och annat meningslöst tidsfördriv tills nu då jag sitter och funderar över fall jag kommer kom ihåg den här helgen och svaret är ett ringande "NEJ". Detta är en perfekt förglömlig höst helg.

 
 

Tisdagen avklarad!

Och nu är det bara resten kvar. Har inte så mycket och berätta eftersom inget hänt i veckan. Men jag bjuder på en film. Tåls och säga att det inte är någon som blir skadad. Eller i alla fall inte allvarligt skadad.Välkommen till en ny vecka!

Som har startat så där får man väl säga. Det börja med ett försök att gå upp vid klockan 9.30 för att gå och träna men med den smärta som jag kände i mina ben kändes det meningslöst att ens försöka. Så med ett skutt eller rättare sagt ett fall så flög jag i sängen igen. Så där låg jag och drömde konstiga drömmar. Det konstiga var att jag drömde om att någon var arg på mig för att dom fått stå och knacka på min dörr utan att jag öppnar. Sen vaknar jag till utav ljudet av någon som bankar. Flyger upp drar upp persiennerna där utanför står en gamla tant med sin rolator och ser oförstående. Jaha det var i alla fall inte hon som knackat springer till dörren och utanför den står ingen men bankningarna upphör inte. Sen efter ett tag så börjar jag förstå (Aha det är grannen som håller på att spika)

Så jag trillar ner i min säng igen och sover en kort stund till innan jag går upp och börjar göra flärrepannkakan som jag skulle gjort igår. Hade blivit riktigt bra om jag inte hade stället upp den på spissen som jag hade glömt att stänga av. Men men nu blir det lite kaffe innan det är dags och dra till jobbet.

Men bjuder på en rätt stilig bild jag tog på tåget i lördags. 


Härliga soffa!

Då var det söndag och det kommer nog om jag inte misstar mig att komma en måndag inom en snarare framtid. Helgen blev helt okej. Känns typ som att den får en 3:a i betyg av 5 möjliga. Inte den grymaste helgen men ändå helt okej. 

 

Fredagen spenderades enligt planeringen ungefär förutom det min rumskamrat skulle ha styrt upp. Så det blev sitta hemma i lyan med vänner och dricka sig lite slentriansberusad(eller rättare sagt vis slentrian andra knö). Tror jag kan vart hemma typ vid halv 3 kanske vilket kanske inte va så himla smart då jag hade fotbollsmatch på lördag morgon och hade ett tåg att passa. 

 

Så det var bara att moppsa sig upp där vid 8.a på morgonen klä på sig packa väskan hoppa upp på cykeln och cykla som aldrig förr. Väl på tåget då man börja vakna till lite grann och förstå att man kanske inte riktigt nyktrat till än början man funderar i banorna "har jag fått med mig allt?" Genast dyker en bild upp i huvudet klar och tydlig av en BR kasse som stod i vardagsrummet innehållande ett packet. "Shit jag har glömt Linneas present hemma!) så slår en signal till han men mustaschen (min far för er som inte vet) Fick honom och fixa en present från affärn hemma i flen.

 

Matchen gick väl inte så bra kan man säga. Någon gång i andra tappade vi räkningen över hur mycket vi höll på att förlora med. Men våra egna mål var lätt räknade med andra ord 0. Det mest pinsam var att dom typ stället upp med sitt junior lag där typ dom äldsta killarna var kanske nästan i min ålder. Samt ropen från motståndarlagets coach "Kom igen nu killar nu backar vi hemma lite grann så vi får träna lite försvars spel också" Vi var typ helt ihjäl och förlöjligade av ett gäng små kids. Men men jag var ju i alla fall med i start elvan vilket inte var så svårt iofs då vi inte var mer en 11 man i laget.

 

Men det var hur som helst min sista match för Sparre så nu får vi se vad nästa klubb blir. Har ju fått några förfrågningar från ÖSK men jag tackar ju inte ja till lag som inte ligger topp fyra i sin liga så det lär det ju inte bli något med. Resten av lördagen spenderades med barnkalas hemma hos Cus då lilla Linnea nu fyllt hela 2 år. Robban kom med bästa presenten som bestod av ett trumset. Så nu behöver Cus inte oroa sig för väckning dom kommande veckorna. 

 

Denna dag har jag hunnit med att missa en fika på stan med Stiffie och så har jag spelat innebandy. Nu så ligger jag i soffan med en trasig bruten kropp och slöar med en dålig film lite läsk och funderar över att det börja bli dags och göra käk som kommer bestå av fläsk/baconpannkaka. 

 

Men men det var typ min helg.


Nu är det fredag...

...och det är bara att korka upp. Nu har jag testa den där cidern +46 eller hur den nu benämns. Här Cus har ju redan kommenterat att den är helt okej och jag får väl säga att för att var cider så får jag säga det samma. Det känns lite som att dricka kolsyrad svartvinbärsaft.

Nu kan man fråga sig vad som kommer hända med den här helgen. Det ser ut som att under fredagskvällen kommer jag och lite folk ägna oss åt att slentrian slira på stans uteställen. Man får se kan ju bli grymt kul säkert. Lördagen så blir det att hoppas på ett tidigt tåg till eskilstuna för att avsluta karriären i det vitblåa stället för Sparreholm, blir säkert lika lyckat som förra gången. Lördagen kommer även att bjuda på barnkalas då guddöttran blivit hela två bast. Får se om vi hinner pressa in ett rep där innan tåget bär hem till pennybridge. Under söndagen ska jag läxa upp lite jobbarkompisar om hur man spelar innebandy. Finns en vis risk att det blir mycket kaffe under söndagen även.

Föresten vill jag passa på att påpeka att jag nu har klarat av att behålla ett visakort i hela två veckor och jag kommer inte ens ihåg senaste gången jag blev av med en mobil eller jo men det var i alla fall ett bra tag sen nu. Plånböcker, nycklar, mp3spelare ja allt är under kontroll. Det är en ny ansvarstagande Charlie på uppgång. 

Hm ja så é det

Nej jag är inte den killen

Jag måste börja med att säga "NEJ" jag är inte den pöjken som brukar sitta och dricka cider. Jag är så att säga inte så överförtjust i just den drycken. Men När man hittar en burk som är så här fin så blir man lite sugen på att testa i alla fall. Så det är sant gör man en tillräckligt flashig förpackning kommer jag köp produkten (gud så sorglig jag är).

Men men jag tror att det där spåret väntar på mig. Inte så där överdrivet sugen på att ut och springa när det regnat hela dagen och spåret lär se ut som något man låter bikiniflickor brottas i. Men det hindrar inte mig från att starta mitt nya liv.

Byebye
Startar ett nytt liv

Alla lär redan hört om det då jag har en mun som har en vis förmåga att prata mer än den tiger. Men hur som helst så spela jag en fotbollsmatch för den härliga klubben sparreholm. Laget jag lämna i spillror i våras då jag packa min väska och stack till pennybridge. Man kan ju säga att den matchen var en rätt bra väckarklocka för den här försupna kroppen. Dom hade inget pris till matchens sämste spelare men om dom hade haft det skulle jag vart en het kandidat(Både sett till prestationen och utseendet). Det enda bra jag gjorde under den matchen var att få en frispark då domaren trodde jag blev ner sparkade av spelaren bakom mig då jag i själv verket fick kramp i ben och trilla ihop i fosterställning och låg skrek som ett litet barn.

Men som sagt ett en bra väckarklocka. Så nu i ligger vi i hård träning här ett par veckor och drar ner på IOGT sammanträdena till högst ett tillfälle i veckan (Om det inte är en riktigt storfest på G vill säga)

Föresten nu när man ändå är igång och skriver lite. Är det någon som sett mina blå skor? Eller rättare sagt är det någon som sett den ena som jag blivit av med? Den är nämligen förlorad och nästan lika saknad som mina solglasögon. För att dra ungefär hela historien så var det 75 års kalas hemma i flen förra helgen och när alla föräldrar och far och morföräldrar fått va dom tålde så beslöt sig jag och bror min att dra vidare på villa fest ett stenkast från det forna lila pojkrummet nämligen hos Casa de la Molin. När det hela håller på att spår ur där bort och jag och bro bestämmer oss för att det är dags att lägga benen på ryggen så märker jag att det bara finns en blå sko kvar där jag lämnat två.

Tror att någon överförfriskad person tog på sig dom första bästa skorna han/hon kunde hitta när han/hon bestämde sig för att evakuera. Men men som sagt om någon har sett dom kan ni ju kontakt oss här i styrelsen på kallerormen.inc ni når oss under dagtid på telefon nr:07*6**9**2 övrig tid når ni oss här säkerligen. Föresten nämnde jag att jag fått hemma dom röda nu? Aja det får nog räcka(undrar vart Gandalf är?)


Hm ja det är ju i alla fall en anledning och blogga lite

Frågor och svar

BASICS
1. Vad heter du? Carl William Eric Larsson (Snart Örnfäldt..  Kanske)

2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Starboy;)
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Mamma tyckte jag kunde få heta Sture men far sa i från och sa "då får han f-n heta Kalle eller nåt)
4. Vilket stjärntecken är du? Kräftan 
5. Vilken årgång är du? -87
6. Vart bor du? Bor i Örebro men Flen är alltid hem 
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? 1
9. Vart skulle du vilja bo? Vart som men med lite mer space än vad jag har nu kanske
10. Vilken skolklass? På min tid var det i Estet musik men nu är jag fast i jobb träsket 
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Bättre 

FAVORITER 
1. Filmer? The Crow, Man on fire, 40 days & 40 nights 

2. Låtar? Ge mig en grymt blandad spellista och sätta igång shuffle
3. Årstider? Vilken som bara jag slipper frysa
4. Mat/dryck? Mor och fars mat, sushi gärna ett glas rött men på korgen får det bli öl 
5. Djur? Kattmänniska. Mor o far har två bedårande kattor
6. Färg? Blå blå ränder
7. Parfym? Den jag får i julklapp 
8. Tv-program? No comments
9. Ämne i skolan? Musik och idrott
10. Sysselsättning? Fika, Musik, Idrott, Familj och Vännerna, Shoppa, Foto, Böcker, God mat, 

KLÄDER 
1. Vad använder du just nu för jacka? Fjällräven G-1000

2. Vad använder du just nu för skor? Barfota. Blev av med mina skor igår på fest
3. Favoritfärg på kläder? Vitt, grått, blått, rött.
4. Favoritmaterial på kläder? Kashmir är det enda som duger åt mig. Skoja bara har inget favorit material
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Skulle behöva ha en stilig jag till vintern
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Blandat men jag kanske snittar på 1500:- nu för tiden
8. Favoritmärke? Det märke som gör dom snyggaste kläderna

BLANDAT 
1. Vad heter din morfar? Gösta
 
2. Var har du i din jackficka just nu? Skinnhandskar
3. Vad är du beroende av? Kaffe, familj och vänner, idrott samt kläder 
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Inget
6. Vad tror du på? Jag bryr inte mitt lilla huvud åt att tro och kör på och ser vart det leder 
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Jag är säkert kristen eller något utan att egentligen bry mig 
8. Vad köpte du senast? En skjorta, tröja och ett par handskar. Eller om inte senaste ölen på korgen räknas? 
9. Har du nåt husdjur? Nja som sagt mor och far har två fina kattor som jag känner mig som en del ägare i
10. Var bor du? Inneboende i Casa de la Tobb

RSS 2.0