En liten spelning avklarad

Får tacka dem som kom ner till Sveaparken för att se oss (Someway) och allsången. Det var en mysig liten spelning trots det mulna vädret och tänk att den kunde passa in så bra att det bara var att hoppa på tåget efter sista ackordet var draget. Nu blir det hem till öret och peppa upp sig inför två jobbdagar innan det är dags för att dra till västkusten igen. Tjingtjing

Hultsfred 09

Kanske lite sen men nu är den i alla fall här. En liten kort film från Hultsfred 09Semester nu igen!!

Ibland får man vara lycklig över att det är lite att göra på jobbet. I tisdags så fråga dom om några vill vara lediga i veckan eftersom det var så lite att göra. Efter att kolla tidbanken och kommit fram till att jag behövde göra mig av med några timmar så bestämde jag mig för att det skulle vara skönt med en torsdagfredagsledighet. Så nu sitter jag här vaken sen 45min tillbaks och och tänker på min kollegor som vart på jobbet sen 07.00 och känner att livet ler mot mig.

Tänkte snart hoppa på ett tåg till flen. Men första ska jag äta upp den här chipspåsen jag hitta bredvid sängen och kanske dricka upp colan som står i fönstret under tiden jag kollar några Simpsons avsnitt. 

RSS 2.0