Då var P&L 09 gjordDå var tyvärr P&L slut, eller det var ju slut för ett par dagar sen men jag har inte hunnit titta in här innan nu. Det var väldigt, väldigt bra och många band hann man se, vissa hela konserter andra delar av. Kommer bli väldigt svårt för Hultan att toppa det här men inget är omöjligt eller något i den stilen. Men jag bjuder på ett litet mellan snack från Håkan här under som jag tycker var väldigt väldigt bra. Här näst väntar västkusten sen veckan där på blir det hultan. Nu börjar vi beta av alla underbara sommarplaner en efter en. God natt och glöm inte att borsta tänderna
Sista minuten Carl

Som vanligt när jag ska med ett tåg så kan jag inte se till att vara där 10 minuter innan. Nej, nej, nej som vanligt när jag kommer till stationen på cykeln så får jag höra dem ropa ut i högtalarna att mitt tåg anländer till station. Bra för motionen åtminstone.

Senaste tiden så har jag lyckas glömma dataladdare och mobiler, cyklat runt på stan och letat väckarklockor och låst mig själv ute från min lägenheten, misstänkt felaktigt att jag kastat nycklarna i sopporna, fått skumma blickar från grannar. Om jag hade varit lite flitigare på att blogga hade jag kunnat återge allt detta men nu känns det lite sent och så skulle det blivit ett vansinnigt långt inlägg så jag tror vi får hoppa det.

Men nu sitter jag i alla fall på tåget mot flen och får vara nöjd med detta. Så nu ska jag börja fundera lite över vad jag glömt i Örebro och vad jag kommer glömma i flen. Ingen risk för att glömma dataladdare och öl i flen i alla fall för detta vet jag redan att jag glömt i örebro. Jag är speciell även fast det inte alltid är bra att va det.

Kläder för alla väder..

..har jag typ. I alla fall för regn och regn var det i morse när jag skulle till jobbet så då gled hela "cykla i regn dressen" på. Notera dom otroligt fina stövlarna och min norska hjälm och JA det är okej att var avundsjuk.

Vad ska vi annars berätta om nu när det var ett tag sen man skrev. Hm jo Someway hade en väldigt lyckad spelning på Schnieders sommarfest, så det var väldigt kul. Sen så har jag hittat ett nytt sätt att fördriva tiden då man försöker somna på natten. Det är att titta på Scrubs fast istället för att ha engelska som talspråk så väljer man italienska vilket är väldigt roligt. Förstår inte varför man envisas med att dubba filmer och serier det blir ju alltid ett strålande uselt resultat. Nehe men nu ska jag fortsätta på min öl och ölkorv och följa direktrapporteringen från Sverige-Malta. För det är så vi får göra vi som inte äger någon tv. Eller jag har ju en tjock-tv ner i förrådet men den är lite för ful för att ha uppe så då klarar jag mig hellre utan. Ha det så gött bye bye

 

En kid som heter San

Jag tänkte en sak högt när vi satt och käka på jobbet här om dagen. Men sen när det inte gick som jag hade tänkte mig med tänkande så tänkte jag om och kom på att vore kul om man någon gång i framtiden skaffar ett litet knott att döpa den till San. Enda anledning är för att det är hysteriskt kul att kunna få säga Hej San. Med andra ord hejsan, det är väldigt roligt i alla fall.En liten titt genom nyckelhålet!

Har lovat dom där hemma att jag ska lägga ut lite bilder på lägenheten så här kommer det en bild på mina 22. Eller mina lånade 22 kanske man ska kalla det. 

 
Kan ju säga att min talang kom inte riktigt fram på fotbollsträningen idag. Men jag var ju typ där i alla fall så det får man vara lite nöjd med. Föresten så finns nu Someways nya skiva att köpa. Det är bara höra av sig till första bästa Someway medlem du känner eller så väntar man till helgen då jag är 99% säker att den ska gå att få tag på i Flens fiske & fritid givetvis i Flen. Fler alternativ till att få tag på skivan kommer att komma upp på someway.se inom kort. Där du även kan lyssna på låtarna.

Nä nu slutar vi att göra reklam och tar en dusch. Kan någon var vänlig och påminna mig att jag ska ta bort tofsen från knappen på duschhandtaget så jag slipper en kalldusch direkt på morgon då jag som vanligt kommer va väldigt stressad. Puss o hej
Orkidé, Pelargon, Phalaenopsis, Vallmo eller kanske en kaktus

Hur 17,2 ska jag klara av att köpa blommor utan att det blir katastrof egentligen. Jag har ingen koll så antagligen kommer det att sluta med att jag säger något i stil med att jag skulle vilja ha en röd blomma som jag inte kommer dödad. Kanske vore ordna med plastblommor med detsamma. Men då skulle det bli mycket mer pinsamt om jag inte lyckas hålla dem vid liv och med mig finns ju faktiskt risken att misslyckas.

Sen vet jag inte riktigt vad jag egentligen gett mig in i men tydligen ska jag starta upp min fotbollskarriär idag igen. Denna gång är det Hovsta som ska få ta del utav denna enorma talang. Fast som 21(snart 22) så räknas man nog inte riktigt som talang längre i fotboll. Det är typ nu man ska ha hunnit blivit Rockstjärna, fotbollsproffs, filmstjärna, skrothandlare eller vad det nu var man drömde om att man skulle bli. 

Funderar på fall jag verkligen drömde om att jag skulle flytta kartonger i Örebro när jag var yngre än 21 år ung. Antingen gjorde jag det eller så har något gått väldigt mycket fel i min planering. Hm måste kolla upp i min kaländer hur det där egentligen var. Men blommor var det. CyaRSS 2.0