Ibland när man tappar bort saker finns dom på Max..

..och där har jag vart och hämtat borttappade saker eller en borttappad sak alldeles nyss. Jag tror alla redan listat ut vad det var jag hade glömt på Max men jag kan förklara hur. I torsdags när vi skulle åka till flen så behövde jag lite färdkost i bilen så då åkte vi till grannen Max och beställde lite käk. Jag betala så jag sträckte fram mitt kort till damen som ville ta betalt och sen när vi fick våran mat kände vi oss rätt nöjd och åkte där i från och lämna kvar mitt kort i handen på damen som tog betalt.

Så jag har ägnat min helg åt att leta efter kortet, framföra en dålig konsert (inge vidare för mitt redan sargade musik-självförtroende), kollat en bra konsert och umgåtts med allt härligt folk i flin flen gapskratt.

Nähä nu ska det fixas med matta och gardiner här och i morgon ska vi ge oss på något som jag tror jag har stor talang för nämligen shoppa blommor till mitt fönster. 

Nu startar det!

Från och med nu så är det något inbokat varje kommande helg (eller mer än bara helgen) fram till 30:e augusti. Förutom v.32 men vad jag förstått så är snart även den bokad. Så nu startar min sommar och om jag får ork till det så ska jag lägga upp sommarens schema över det mesta som ska hända.

Det som hände senast tiden är att man fått tagit del av massa lärdomar så som att, flickor på krogen får man endast prata med om man är säker på att dom är singlar. Flickor som springer fram till en på stan och frågar efter ens mobilnummer ska man säga nej till eller ge ett helt annat nummer. Om man sitter bredvid söta flickor på tåget kan man ha en trevlig konversation istället för att bara sitta och vänta på att man kommer fram till punkt B. Jag har även fått lära mig vart jag bor (detta hände då jag inte hitta hem efter krogen i onsdags).

Annars så har jag sett till att få det lite hemtrevligt i mina 22. Det betyder att jag sulat en överdrivet stor kombomöbel och ett bord som inte var anpassat efter mitt hem. Åkte till diverse butiker och införskaffat möbler och lite annat så som kuddar och liknande trams. Får jag bara till några trasor att använda som gardiner, en tygbit att lägga på golvet som matta och lite grönsaker att sätta i fönstret känns det nästan som att man kan bo så här. Vem vet om jag hittar min laddar till kameran någon gång så kanske jag slänger upp lite bilder.

Helgen har ägnats åt familj och vänner i Flen vilket var himla trevligt. Orkar inte gå närmare in på vad som gjordes men trevligt var det hur som helst.

Nä nu slutar

Kalle-Anka morgon!

Jaha då har man lyckats skämma ut sig riktigt rejält denna morgon. Om man ska förklara hela bravaden måste vi ta oss tillbaks till igår kväll. Jag hade varit och käkat på O'Learys och sett djurgården skämma ut sig mot AIK. Så i min frustration går jag hem och ställer alarmet i datorn på 05.00(eftersom min mobil var kvar glömd hos Ljunkvistarna). Somnar med det samma med datorn på bröstet med en film rullandes. 

Nästa morgon vaknar jag till i huvudet utan att öppna ögonen och jag tänker (F-N, F-N, F-N). Öppnar ögonen och försöker lokalisera datorn som ligger stendöd en bra bit från mig. Märker att jag lindat in mig i datorns strömsladd som inte sitter i datorn längre (där har vi förklaringen till varför datorn är död). Försöker hitta en klocka nånstans i min 22kvadrat men det verkar omöjligt tills jag hittar mp3-spelaren och får på den. Klockan är 10:20nånting kunde jag konstatera och jag kunde också konstatera att jag inte var på jobbet utan var väldigt sen.

Dom där "f-n" jag tänkte när jag låg kvar i sängen blev högt tänkta f-n. På väg mot badrummet(om man nu kan kalla det där lilla för badrum) så slår jag i foten hoppar ut i hallen i vrede över min fotvärk och lyckas ha ner en tavla(så nu mer är mitt hallglov täckt av små vassa glasbitar). Till sist så lyckas jag ta mig in "badrummet" (utan några skärsår i fötterna faktiskt) där jag borstar min små vit, gula, gröna eller vilken färg ni än vill adjektivisera (adjektivisera är säkert inte ett ord men känns väldigt rätt nu i skrivandes stund) mina tänder med. Skulle bara skölja av tandborsten sen så springa ut till cykeln. Då händer det en klassiker jag hade nämligen duschat igår för ovanlighetens skull och då lyckats glömma ta bort tofsen som håller in duschknappen så min avsköljning av tandborsten blev en kalldusch för en påklädd Kalle.

11.11 stämpla jag skamset in på jobbet till skadeglada jobb"kompisars" leenden. Jag hade hoppats på att tråkigheterna hade stannat där. Men nu när jag kom hem så har jag även funnit mitt kylskåp ståendes öppet och läsken jag köpte för att trösta mig själv var så pass skakad att hela min säng är nu mer fylld med coca-cola. Nu vore jag väl egentligen sova istället för att sitta och blogga men jag måste underhålla mig med något under tiden ugnen gör färdigt min mat. 

Ja det är inte lätt att vara jag fast jag skulle aldrig vilja byta med någon annan. Nu börjar det lukta bränt i lägenheten det brukar vara ett säkert tecken på att maten är mer klar än vad den behöver vara. Hej på er

Bingen är en riktig vän

Vakna upp denna lördag vid klockan 16:nånting bestämde mig för att ligga kvar i sängen ett tag vilket kändes som ett väldigt klokt beslut. Så klockan hann bli 17:nånting och då bestämde jag mig för att en redig karl kan fixa sin egen mat. Så jag tog mig upp ur min säng och lät mina fötter föra mig till den pizzeria jag kunde hitta först. Vilket blev Kungen som får betyget "inget speciellt". Nu så ligger jag och funderar över hur det blir ikväll. Tror det finns en risk för att det blir mycket cyklande. Först så verkar det som att jag ska ta mig upp till fina norr, efter det så ska jag jag på något sätt motivera mig till att fixa cykeln till universitet för att gå på en andra fest. Detta betyder dessutom att jag måste samla krafter ännu än gång för att orka ta cykeln till stan för att ta mig in på någon krog. 

Det underbara med allting är att jag sen ska ta mig hem och jag misstänker att det kan bli på cykeln. Fast som dom gamla visa indianerna en gång sa "Den som cyklar behöver nog inte betala taxi". Ska passa på att påpeka att det var en dag för ett tag sen min Far imponerade på mig med att fixa sig en Facebook men det dröjde inte länge innan hans mamma (min farmor) stal showen och fixa sig en hon också. Så nu undrar jag vart man går säker i dessa tider=P Haha fast jag tror inte det finns så mycket att dölja.

Nähä en dusch nu innan man hoppar upp på den där mysiga cykeln. hej hej 

08.15

Det är tiden då min dag starta. Tog mig med hjälp av mina mycket användbara fötter upp till Krämaren för att få tillbaks min Ipod sladd. Utan den skulle jag inte överleva den här veckan. Därefter bar det omgående av hem för att konstatera att det dummast jag kan göra är att somna. Så jag håller mig vaken med lite frukost och internet-tv.

Annars så har jag hunnit med ett misslyckat besök på biblioteket, skovård som till min besvikelse gav mig svaret att vita sneakers är inte lätta att rädda och så har jag röjt upp hyfsat efter röran som blev när jag skulle ta beslutet om vad jag skulle ha på mig.  Nu så kopplar jag av med lite musik och java dom sista 30 innan jag måste börjar göra min sallad, smoothie och ta hand om lite disk.

Har en väldigt trevlig liten hög som står i min rosa hall bestående av 4 plattor öl och 4 bag-in-box vodka. Ser ut som att veckan är rädda^^

Det här måste va bästa tiden och blogga

Nu när fingrarna smattrar snabbare än nånsin över tangentbordet så inte huvudet och förståndet (eller vad jag nu försöker säga) hänger med. Med härliga Håkan i öronen något smått berusad. Det kan verkligen inte finnas något bättre tillfälle att lämna ett litet avtryck i bloggen.

Det är rätt gött att komma hem till flen flen solsken. Igår eller förrgår kanske det heter nu så kom jag hem från jobbet och såg att det regn och förstod att jag aldrig skulle palla med att gå till systemet hemma i öret. Så jag förstod i mitt huvud att det skulle bli en nykter kväll hemma i flen med vännerna. Men ack så fel jag hade för ingen tycker om en nykter Kalle och vänner kunde lösa det stora problemet med en alkohollös Kalle. 

Den här dagen eller gårdagen vad ni nu vill kalla det var också väldigt härlig. Om vi ska börja från där det väsentliga börja så starta dagen med mor och far vid middagen som bestod av Sil och pottäter med tillbehör (nubbe räknas som tillbehör). Efter det gjorde man sin plikt och tog lite kort med bandet för att fixa fodralet till nya skivan. Jag känner att vi alla prestera på högsta möjliga nivå vilket inte inbär att resultatet i slut ändan blev top notch. 

Efter detta presterande drog man iväg till första förfesten och utan att gå in på några detaljer så sluta det med att jag drog vidare till nästa förfest som tillsist tog mig till nästa förfest för att till slut ta mig till festenfesten. Jag ska inte va för kritisk men jag tyckte att "festenfesten" var sådär. Helt okej men lite under förväntningarna. Man träffa en hel del av folket man hade förväntat sig att träffa och en del mindre förväntade men ändå väldigt positiv överraskande personer som träffades.

Hur som helst så slutar det hela med att festenfesten tar mig vidare till en efterfest som vart kort men trevlig. När jag beslöt mig för att det var dags att lämna den(beslutet hade nog att göra med att alla andra som var där skulle sova) så tog jag mig med hjälp av mina fötter ut på ett äventyr även kallat promenad hemmåt. På väg hem mot sveavägen så lägger jag märket till att en person går ikapp mig som frågar vart jag ska och efter mitt svar så kommer vi överens om att det är trevligt att slippa gå ensam så vi tar sällis en bit.

Efter lite mindre än en bit vilket vill säga utanför David så lägger jag märket till en blå bil vilket jag tänker kan mycket väl vara Emelie (för att underlätta för alla emelies så var det Franzén) och så var det. Så där tog promenaden slut och vi skuttar istället in i bilen och får skjuts.  

Allt det här har slutat med att jag har kommit hem till päronen där jag ligger och lyssnar håkan(mannens låtar vi körde allsång på på vägen till efterfesten vilket glädje mig mycket) och funderar i banorna om att om man är så här onykter kanske man ska passa på och sova och jag tror att det är något jag ska passa på att göra.

Så jag får tack för er uppmärksamhet och jag hoppas att....

ZZZzzzZZZzzz

Man skulle ju kunna...

Men idag hoppar vi över att försöka måla upp en vinklad bild utav hur duktig jag vart med vardagssysslor förutom den lilla grejen att jag nu har ett rakt cykelstyre. Men vad ska man då skriva om egentligen? Skulle kunna skriva om vad man planerat för resten av veckan men känns inte så himla spännande. Skulle kunna skriva om att semestern är nu klar men jag har lite för dålig koll på när jag egentligen fick min semester, men jag vill minnas att jag kände mig väldigt nöjd när jag slängde mitt öga på semesterschemat. 

Någon som har suttit och spanat efter solglasögon? Jag har suttit och letat nu ett par dagar för att hitta ett par till sommaren, men det känns lite hopplöst. Jag var så nöjd med mina förra som på något konstigt sätt kom bort i Spanien. Tänkte att jag skulle hitta ett par likadana men det verkar helt hopplöst. Så jag har suttit och letat efter några som likna dem. men varenda gång jag ser ett par som känns lite intressant så känns det ändå inte rätt. Kanske vore satts på att införskaffa ett par klassiska RayBan pilotbrillor men känns inte jätte kul ändå. 

Man kanske inte vore(borde) sätta sig och skriva när man inte har så mycket att skriva om. Nä jag tar och sover istället

ZZZzzzZZZzzzZZZ

Kal är duktig

Eller så har jag gjort sånt som förväntas göras och tycker synd om mig själv för att jag har gjort allt detta.. eller nästan i alla fall. Igår så fixa jag dit min cykelkorg på cykeln vilket var lättare sagt än gjort faktiskt. Till att börja med gick det inte med mina spaghettiarmar att få bort lampfästet som jag för övrigt är väldigt besviken på att någon stulit den trasig lampan från. Den personen som gjort det kan lämna tillbaks den för den gjorde väldigt mycket för min cykels skönhet fast att den inte funka känner mig inte som samma person längre när jag framför min cykel. Men hur som helst måste man ju få bort det där fästet för att sätta dit cykelkorgsfästet. Eller måste och måste jag löste det än då med lite tejp fenurlig som jag är.

Men hur begåvad jag än är på att skruva fast cykelkorgar så blir det väldigt svårt när man tappar bort några muttrar som tydligen är rätt viktiga. Så upp på stan blir det till Clas Ohlssons för att köpa lite muttrar. Dock så är jag inte tillräcklig smart för att ta med mig skruvarna som hör till cykelkorgen. Så jag får köpa 6 påsar muttrar och skruvar för att vara på den säkra sidan och en av påsarna var faktiskt rätt. Så nu har jag en väldigt fin cykelkorg monterad på min cykel men styret sitter lite snett så det blir ett framtida projekt att fixa.

Sen idag har jag städat och gjort mat. Fast Städa är väl kanske inte hela sanningen för dammsugningen får vänta tills i morgon. För varför göra saker idag som man kan göra i morgon. Det tråkigaste var disken för jag diskar tydligen bara när jag behöver göra mat vilket iofs är rätt ofta med mitt lilla kylskåp. Men det betyder att jag först gör det väldigt fint i köket för att sen grisa ner det igen när jag lagar mat, och diska efter en sådan ansträngning som att laga mat kommer inte på fråga. 

Så nu sitter jag här och tröstar mig själv med en smoothie för att det är så synd om mig som gjort en massa saker som förväntas att man ska göra någon gång ibland. Det känns som att jag har gjort lite fler grejor som bidrar till att det är synd om mig men kan inte riktigt komma på vad. Till helgen blir det i alla fall att åka till flen och försöka införskaffa ett någorlunda dugligt regnställ. För att cykla i regn är ett dåligt sätt att spendera tid på men att cykla i regn med dåliga kläder är till och med ett lite sämre sätt. 

Vad bitter jag låter idag egentligen är jag rätt nöjd med tillvaron fast att det inte hörs på mitt skrivande. Hur man nu skulle kunna höra vad jag skriver men ni förstår vad jag skriver och missförstår vad jag menar eller något dylikt. Sov gott Jag känner en båt

Tänkt bjuda på ett par bilder från gårdagens bryggbåt och grillkväll.WTF

Vad hände egentligen? Här sitter jag som ensam vaken i Sebs frigga och lyssnar till en snarkande orkester bestånde av Seb himself och Anton lovebah. Mitt enda umgänge är pappis och mammis vinflask som dom inte vet att jag "lånar" av dom, vill bara utrycka min "ånger" för att jag kommer hem mitt i natten och "lånar" utan frågar=P.

Jag är inte den som är den som är den som tycker om att ta upp sina motgångar i ett öppet forum som det här. Men jag kan säga att stödet man fått från familj och vänner nu när det har vart väldigt tungt för mig med musiken har betyt så j*kla mycket för mig och mitt musikaliska självförtroende. Sen får man se vart det leder men jag tror och hoppas att svackan kommer och ta mig ur det här starkare än vad jag var innan.

Nog skrivet om sånt tråk jag gillar egentligen inte ens att ta upp det. Men hur som helst älskar jag att ta mig hem till "flen flen solsken" speciellt nu när hela familjen vart/kommer vart hemma och man fått träffa en stor skara av vännerna. Usch vad tråkigt sentimentalt men så långt helgen har gått än så länge har den vart grym.

Igår eller i förrgår eller vad det heter vid den här tiden så var jag på sveavägen med min familj (min farmor och farfar inräknade, mycket mycket trevliga männsikor som jag bryr mig om massor) och prata om mitt spårk såsom att jag säger "vore" istället för borde och "bägge och" iställe för bådde och, och lite annat så som musik och övriga världen. Ni förstår att överiga världen hamnar lite i skym undan för musiken i min prioritering av viktiga världsliga-ting

Sen idag/igår eller vad man nu vill kalla det klockan nu så var jag ute med "familjen" nummer 2(vilket vill säga vännerna) i Dalas stuga och åkte lite brygga och åt gott och drack gott. Detta har tillslut lät till att jag sitter i en liten frigga 1km från vart jag bor och dricker rött till skön musik med snarkningar. Hur som helst en underbar tillvaro som jag trivs i som fisken i akvariumet eller vad det nu var han trivdes i.

Pizzan öpnnar i alla fall om 4h nu och det är det jag sitter och väntar på. För en av Afframs Oxfilépizza skulle inte jag må dåligt av nu. Även fast jag gillar att sitta med keso mjuktbröd, rödtjut och Håkan i öronen så går nog inte det att jämför med en söndagspizza med coca-cola och Håkan-musik i minnet.

Försten är det någon som vet vart mina nya skor är? Jag tror dom är i Tildas bil eller Cilans bil och det vore trevligt och enkelt om dom var i Tilads bil så jag inte behöver vänta på dom lika länge som ett nytt VISA. Det är i alla fall tur att jag har 4 till 19 andra par som backup nu utifall jag inte har helt koll på vart dom är

Aja trotts detta är ett konstigt onytker inlägg med stav/grammatik fel som jag inte orkar ta hänsyn till så läsa vad jag menar och förstå inte vad jag säger. Ta hand om er och bry er om mitt stackars Djurgården i dessa hårda tider för att (In my mind my dreams are real Now "I" concerned about the way I feel "but" TONIGHT I´M A ROCK N ROLL STAR"

Underbara SJ

Nu sitter jag ute i solen i Halsberg och det kan man tacka SJ för. SJ är ungefär som jag i högstadiet, alltid försenade så man blir förvånad då dom väl är i tid. Har i alla fall sällskap så det är ju trevligt. Sen är det ju det här med att man själv ska komma i tid till tåget. Jag har märkt att jag är en sån här sista sekunden kille. Skulle skriva på kontraktet till lägenheten idag och tänkt att det blir bäst om jag tar det precis innan tåget. Det slutar med att jag får springa iväg till tåget, till automaten för att skriva ut biljetter för jag tänker ju aldrig på att beställa dom här smidiga sms-biljetterna. Så när jag skriver ut min plåt ser jag hur klockan blir precis 15.10 så jag sliter åt mig biljetterna och springa ut ur station och ser att tåget fortfarande inte kommit. Så jag tar ut musiken ur öronen och får höra meddelandet att tåget är försenat med 20 minuter. Hurra hurra hurra för SJ min bäste vän.RSS 2.0