Dåligt, bra, sämre och underbart

Dåligt: Vakna som vanligt i morse till Dembo och hela djurgårdsklackens sång ljudandes ur väckarklockan. Eller var det som vanligt? Det kändes som vanligt när jag väckte min rumskompis på vägen mot tandborsten. Det kändes som vanligt när jag satt mig i bilen för att hämta upp kollegorna. Men strax där på börja det att inte bli fullt så vanligt. Det var mer likt något jag skulle vilja kalla ovanligt. För inga kollegor stod och väntade på att bli upphämtade. Konstigt tänkte vi och fortsatte mot jobbet samtidigt som vi började ringa och koll varför dom inte var tid. Då får jag svaret på att det var en ovanlig morgon. Vi var i tid och inte så lite heller vi hade en timme och tjugo minuter på oss att åka vägen till jobbet som tar femton minuter.   
 
Bra: Efter jag fikat med en kompis på stan så gjorde jag något som jag tänkt göra väldigt länge. Jag hämta min cykel som stått kvar vid mitt gamla boende i fyra veckor efter jag flyttat ut. Den har varit saknad.
 
Sämre: Cykeln hjälpte mig inte direkt till att bli en gladare människa. Till att börja med så fick jag stå en halvtimme i regn för att få upp låset. Nu när jag väl fått upp det så har jag lagt märke till att det är helt omöjligt att låsa den igen vilket jag fick veta när jag med hela min styrka försökte få på det på cykeln igen men istället tappade låset på mitt nyköpta baklyse som nu har förlorat funktionen att lysa. 
 
Underbart: Djurgården vann i hockeyn och såg till att min torsdag sluta på + sidan och om jag råkar minnas  den så kommer jag minnas den som en bra dag. 
 
Jag ger torsdagen den 26/11-2009 ¿ ¿ ¿ utav fem möjliga

Bara lite till.

23 november idag om jag inte misstar mig är det precis en månad kvar tills jag kliver ut från schneider och behöver inte sätta min fot där på ett ganska bra tag. Hm känns väl okej, det enda som saknas nu är ett VISA-kort känns det som.

Tänk, tänk, tänk...

eller man kanske ska sova lite istället för att tänka. Tror att sov klär mig bättre än tänk, så vi provar nog på lite av det.

Kallt, kallare, Kalle vill inte gå ut längre.

Brrr usch och blä skulle jag vilja säga. Vintern är inte min tid på året. Varje vistelse utanför dörren är en utmaning. Skulle det vara möjligt skulle jag inte visa mig utomhus innan termometern ligger över åtminstone 10 grader celsius med garanti om att det inte blir kallare. Men jag tror att det är ett litet moment 22 dessvärre, så min vän långkalsongen kommer att användas flitigt ett tag framöver. Kallt väder är till för städerna norr om där jag bor så jag kan bestämma själv när jag vill hälsa på det.
  
Dock så har vi lyckats att få till en toppen deal så vi slipper att jobba till 21.00 ikväll. Det värmer lite grann att man kan stämpla ut redan vid 19.00 och man slipper missa hela fredagen.
 
Annars så glider allt lugnt här från hörnet på golvet i vardagsrummet som man med andra ord skulle kunna kalla min sovplats. En trivsam tillvaro med film, musik och böcker. Här skulle jag kunna ligga under tiden jag väntar ut kylan =)

Mycket bakom, mycket framför!

Ja det har varit rätt mycket senaste tiden. Byte avdelning på jobbet byte tillbaks, flyttade ur gamla lägenheten som nu har blivit flyttad till fyra olika ställen. Flyttat in mig själv hos en kompis. Jag har avklarat alla prov i naturkunskapen bara ett telefonsamtal kvar nu. Jag har skaffat bil som hunnit bli stulen och återfunnen. Hunnit bokat in mig på en ledarskapskurs nu i november samt söka utbildningar inför våren. Jag hann även med att missa högskoleprovet och se två konserter och allt det här har hunnit ske inom loppet av fem veckor tror jag. 
Mycket bakom en som sagt.
Även mycket framför.
Jag ska som jag skrev ovanför gå en ledarskapskurs här om ett par veckor, jag ska flytta ur mig själv därifrån jag bor nu. Jag ska flytta in mig hos mor o far. Ska avverka två konserter med bandet tror jag kanske bara är en. Beroende på hur allt blir ska plugg sättas igång på än så länge okänd ort, eller ja det finns väl tre olika alternativ på ort. När jag vet vad det blir för plugga är det bara att börja planera för att skaffa nytt boende igen. Vad jag har fått för mig kommer detta att leda till att jag kommer behöva flytta ur mig själv igen från någonstans och därefter flytta in mig på annat ställe och var/hur det blir tror jag inte jag hunnit tänka igenom än. Men allting verkar ju lösa sig hela tiden så jag förutsätter att det kommer att fortsätta va som vanligt. Alla vet ju "att det löser sig, det löser sig" 
"Sätt dig själv i min sits
Kan du leva så?"

RSS 2.0