Kortet och jag är osams tror jag

Då var det valborg då skulle va grymt kul om det inte vore för att jag inte slutar jobba förens klockan 23 ikväll. Det är sånt här som får en att hata att jobba skift. Men men en dag ledigt imorrn i alla fall ska bli nice. Blir kanske lite kaffe på stan och kanske lite träning.

Dagen har vart sådär. Skulle till gymmet idag men dom öppnar tydligen inte förens vid 13.00 känns lite för tight med tid när man måste åka 14.20 för att ta sig till jobbet. Så E-son och Tobbe bestämde sig för att spela tv-spel och jag styrde mina skor mot stan och gick och kolla lite kläder. Tillskillnad från innan när jag gått och kolla kläder så kunde jag inte hålla mig idag utan handla lite. Tror inte min ekonomi kommer riktigt överens med mig(Jag måste börja kolla på prislapparna när jag handlar).

Men men det har fått mig att funderar på att designa mitt eget Visakort med något härligt budskap i stil med "Spenderade pengar är väl använda pengar", "Att lära sitt barn använda sina pengar är bättre än att lära det att spara", "Det löser sig, det löser sig", "Betala, gå och glöm"

En vis man sa:
"När Tom Ford startade sitt märke
hade han killar som la ner miljoner
på att ta fram ett varumärkesnamn åt honom.
Och vad bestämde de sig för? Tom jävla Ford!"


David Bailey

(Bild saknas)


Det kan ha vart så

Nu har vi lyckas igen. Vi har tagit oss förbi en helg fram till en måndag vilket jag förstår alla är väldigt lyckliga över. Men egentligen så är ju inte måndagar så jobbiga man har ju egentligen inte riktigt förstått att helgen är slut och att man står och jobbar. Man tror att man fortfarande står på partygolvet och äger.

Men men på tal om helgen så har ju den vart väldigt nice. Finbesök från flen i form av Arvid som lyckas bli utslängd från krogen. En lång och konstig historia jag inte orkar dra nu men vi kan säga att så mycket som att han inte hade gjort sig förtjänt av att bli utkastad då underteckand var lite slirigare än han. Men hur som helst utkastad vart han så själv klart fick jag också dra då. Så i goda vänners lag så gick vi hem och tog ett par öl till och in vänta Tobbe som trillar in vi fem på morgonen. Man kan väl säga som så att det var ovanligt dåligt med utrymme i sängen den natten.

Dagen efter så... Eh jag pallar inte skriva mer nu det har vart en kanon helg hur som helst. nu ska jag borsta tänderna eller nåt. 

     


Han titta upp mot himelen och konstatera att nu är det lördag

Det blirännu en helg i örebro efter en ganska tuff jobbvecka men alla har vi mindre bra veckor ibland. Ikväll så får jag klara mig utan Bill o Bull (Stefan o Tobbe) som har avdelningsfest som inte den här blonda lilla saken är bjuden på. Så jag tar mitt pick och pack(det vill säga min öl) och åker till Tias. Det kan nog bli nice herrn Gren ska ju gästa staden så om det går kan ju folk försöka hålla sig hemma ikväll för det finns risk för att det blir riktigt slirigt ikväll.

Jag vet inte vad det är men jag har haft en liten orolig jobbig känsla från och till den här veckan. Vet inte riktigt vad det handlar om jag trivs som fisken i vatten med att få kommit till örebro och börjat jobba igen. Men det kanske har att göra med att det är en hel del nytt och ta till sig så här i början i en ny stad. Iofs kanske man inte kan kalla det början nu när man bott här i en månad. Men jag väljer och kalla det så i alla fall. Tusan jag har bott här i en månad kanske dags och lära sig stan lite bättre så man slipper skämas.

Aja nu ska jag fortsätta och jobba på ölmagen(Måste ju skaffa lite pondus inför sommaren)

Så ha det finfint alla ketjinga

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaack

Quirino


Örebro! Halmstad?

Då ska för första gången Behrn Arena besökas av undertecknad. Tyvärr är det inte mitt härliga Djurgården som står som motstånd mot detta otäcka ÖSK utan Halmstad. Men vem vet det kanske blir en bra match i alla fall. Jag lär va den enda som ställer mig upp och jublar när dom ropar upp att Järnkaminerna krossar gnaget på Råsunda.

Förövrigt så var det skönt med lite variation i kosten och köttbullarna smaka kanon gott i jämförelse med mina super-piroger.


Eh nehe Keeeetjinga


Inte en pirog till!

Nu får det va nog efter fyra dagar med dom där pirogerna får det var nog. Nu blir det jag som ställer mig och kokar makaroner och fixar lite färdiga köttbullar.

Haft en tung dag för övrigt ställt till massa oreda. Men det är väl typiskt Charles. Hm det luktar konstigt? Jag misstänker att jag misslyckas med snabbmakaronerna bye bye

Aaaahhh

Okej min improvisation fick sådär lagom lyckat resultat. Pirogerna ser först och främst inte så aptitliga ut och sen så är dom faktiskt inte heller så där jätte aptitlika. Visste ni föresten att socker och salt ser nästan precis likadant ut? Jo det är sant jag lovar jag märkte det i slutet av matlagningen. Hm kanske ska rekommendera Tobbe att strunta i pirogerna och ta och värma lite köttbullar istället. Han får väl nöja sig med att det i alla fall är diskat, eller något.

Hur som helst avslutades Kvällen med lite mys på balkongen med ett glas vin, lite King, tända ljus och Sugar Ray i högtalarna. Det var trevligt. Nu är det snart dags och ta en brottningsmatch med den o bäddade bingen(Jag tror att det tillsist blir jag som vinner) 
 
                                      Före och efter

Uppdatering

Oooops saknas lite visentliga grejor till pirogerna men jag improviserar.

Söndag, Sol och Wayne´s

Jaha det vart aldrig något slir i skymningen igår men med goda vänner som sällskap kan man ju fråga sig vad man skulle vilja ut i mörkret och göra. Robopeter har vart över på visit och det inbar att det drags en del vin igår och spelades enstaka spel och att jag åt skräpmat för andra gången i Örebro.

Skulle egentligen trilla ut igår och träffa en gammal lumpen polare och hans vänner men det var så lagom skönt hemma i lägenheten så det blev inte att man orka. Istället så vakna upp till en söndag med strålande väder och stora förutsättningar att kunna bli bra vilket den även vart än så länge.

Vi drog upp på stan och käk frukost på Wayne´s Coffee var nice då han jag även gå förbi Clas Ohlson och köpa mig ett trådlöst nätverk router eller vad f-n vi ska kalla det. Så vem vet snart kanske jag kan sitta och blogga på en riktig dator istället för en stenålders PC.

Efter det gled vi hem och satt oss på balkongen i det vackra vädret och tog en kaffe till då tanken slår mig "Den som ej må köra må om så önskas förtära öl i det strålande vädret" tänkt(inte sagt) och gjort så öppna jag en öl och njöt av att livet leker och allt bara rullar på. Men nu ska det bli spännande för Lille Carl ska dra sig in i matlagnings branschen idag igen och idag är det Piroger som står på menyn(undrar hur det kommer sluta?)

Åh titta det är fotboll på tven kanske ska titta lite på den sen sätta igång med krubbet. Det må komma en uppdatering med mitt lyckandes eller misslyckande. I övrigt får ni ha en fin söndag.

         
                                                   (Petra njuter i solen)     (Fråga inte!)
      
                                                                (Jag gillar mina smurfstrumpor)


Lite lyx till lille Carl

Jaha efter en trevlig fredag hoppar vi till en sån här lördag. Har precis helt upp ett glas vin till mig och sitter och följer innebandyn "otroligt spännande". Har för övrigt vart och stor shoppat idag. 6 par strumpor vart det har aldrig vart så nöjd i hela mitt avlånga liv. Nehe men nu tror jag det blir att byta till lite Scrubs och fortsätta jobba på mitt vin. Vem vet kanske blir det ut och slira senare när mörkret faller över staden.

                            
Tar man på sig vita espandrillos kan
man låtsas leka att fötterna är smurfar


Och så var vi i mål...

Skulle man kunna säga när vi kommit fram till fredag. Efter en vecka med kartonger så firar jag målgången med lite Aberlour och ägnar en tanke åt Flen, mina vänner och familj. Första helgen jag stannar kvar i Örebro undrar vad man kan lyckas ställa till med under denna helg. 

Nehe kanske vore slå en pling hem och höra hur det står till med Far "Mustaschen" och mor? Jag tror jag gör det men vi avslutar med

En vis man sa...
"Jag har aldrig haft problem med droger. Jag har haft problem med polisen."
 Keith Richards
(Nja vis o vis men plinka lite gitarr kan han)

En vis man sa...

-Du kan inte vara ett riktigt land om du inte
har ett eget öl och ett flygbolag. Det är bra om
du har något sorts fotbollslag eller några
kärnvapen, men du måste ha ett eget öl 

(Frank Zappa)

Här kommer dom!

Eftersom det är så stor efterfrågan på pannkaksbilderna så låter jag bilderna tala för sig och ställer mig och diskar istället för att sitta här och skriva ett långt inlägg om hur, varför och vilken metod jag använde för at bygga dom här "baconpannkakorna" som alla gourmander suktar efter.

Så här är dom pannkaksbildernaJag såg även att min rumskamrat hittat min(eller egentligen Cus) kamera
så jag tänkte att vi lägger upp hans kanske inte vackra men ändå bilder 

Det är ganska knepigt det där med att ta kort men tillsist så fick
Mr. Happy till en bild på sig sjäv.

Att kartonger kan göra en så deppad

Det är inte som att öppna ett Kinderägg att öppna en kartong på jobbet må jag säga. Det är näst in till aldrig någon leksak i lådorna och det är väldigt välidgt liten chans att man blir överaskad av vad lådan är fyllde med och det är aldrig och då säger jag aldrig någon choklad i lådorna. Så Kartongerna på jobbet och kinderägg är helt olika kommer inte ihåg hur jag kom på att jämför dessa som är som natt och dag.

Men men låt mig aldrig blogga om jobbet igen om det inte händer något kul någon gång förstås för då lär ni få höra det. Men över till något roligare eller i alla fall något helt annat nämligen mäster kocken Carl. Igår var det jag som styrd upp maten och det blev fiskpinnar och ja alldeles riktigt makaroner. Väldigt bra reslutat vill ajg säga och jag känner mig nöjd över min prestation. Men idag har jag nog tagit mig vatten överhuvudet för idag har jag gett mig på att göra fläskpannkaka. Har en känsla med att det hela kan sluta med ett samtal till någon pizzeria eller vid gatuköket "Äkta kebab" utanför.
 
Nu har även träningen starta i Örebro så nu stryketränas det på hög nivå på I3 sin tydligen är ett gamalt regemente så man känner sig som fisken i vattnet ju.

Nähä pallar inte mer nu kanske uppdatera med lite fälskpannkaks bilder sen vem vet.

Take care now bye bye then

Du vet dom där små gröna?

På något mysko sätt så har man tagit sig i genom en helg och kommit fram till en måndag kväll. Börja bli rätt dålig på at uppdatera nu har nog något att göra med hur spännande det är att flytta lådor från en punkt till en annan.

Men helgen har hur som helst vart riktigt nice. Var och fira Emil i katrineholm(sveriges tråkigaste stad) det var riktigt kul hade med mig Fiskarns och Pepparn så det var fullt ös. Efter krogen så vart det Macke Donken där jag och Calle Landsberg kom på en så grymt bra idé som hade gjort oss till kungar på efterfesten. Vi skulle köpa 100 cheeseburgare. Tyvärr så sa Johanna (Calles flickvän ifrån) när vi skulle köpa dom där burgarna så det vart inget med det, men som sagt det var i alla fall en riktigt bra idé.

Söndagen tillbringades med bandet då vi repa lite men framför allt spela bluffstopp man kan ju säga att Jacob har en bit kvar till toppen. Efter det bar det av hemmåt till pojkerummet på Sveavägen för att packa ihop och åka till Stefans syster ut i hälleforsnäs för sen åka "hem" till örebro. Det var väldigt trevligt och va där ut då det var år och dagar sen senaste. Under tiden Jimmy och Stefan lekte sten tuffa bildäcksbytare så byggde jag en koja i skogen med Stefans systerson Leo grymt kul. Leo hann även ta Hällforsnäs rekord i sparkcykel en ungefärlig sträcka.
Det var väl typ min helg och nu sitter jag i Örebro igen och myser med en kaffe(inte så dumt må jag då säga)
Men men nu ska jag försöka hoppa i bingen ta hand om er bye bye


Hm det vart tydligen onsdag?

Diskpojken uppstigen vid elva snåret och käkar lite frukost och ger sig på sin stora uppgift. Efter att brottats med disken i se sdär en halv timme fick man ge upp och tok dricka kaffe för att trösta sig. Men jag har lärt mig att det är nog bäst att jag sköter disken då Tobbe och jag spelar i olika divisoner när det gäller mat(Antar att dom inte bara lärde sig att diska på kockskolan). Min speciallite(stavas det så?) är snabbmakaroner och färdiga köttbullar vilket jag måste säga att jag gör väldigt bra. Men Tobbe han fixar typ ihop kött sås och någon god potatismojs.  

Aja snart är det bara hoppa in i bilen och åka och jobba igen. Föresten ahde jag typ världens mest ångestfyllda dröm om att jag fick sparken på jobbet och var helt förkrossad vet inte riktigt varför.

Se upp!

Tillbaks i Örebro...

efter en helg tillbringad i det lila pojkrummet på sveavägen. Helgen har vart bra kanske riktigt bra till och med. Jag känner mig nöjd och har fått ut vad jag önskat av den. Fredagen vart det fest med gamla lumparpolare grymt kul och se grabbarna igen(Kul att folk åker från diverse olika städer i vårt avlånga land för att festa i Malmköping). 

Lördagen tillbringades spelandes av spel. Ett dåligt spel för killarna förlorade fast vi nästan förtjäna att vinna. Hela kvällen sluta med att 3½ person ligger och sover i soffan(William räknas som ½ han var nästan vaken påstår jag) Själv så låga jag där och kolla tv och finurlade som så att detta kanske vara ett yperligt tillfälle att slänga fram en flaska Tequila och skrika "Ariba, ariba" eller något liknande spanskt. Det gjordes aldrig och jag fick tillsist skjuts hem så jag kunde fortsätta att tilbringa min lördag natt med att brottas med katterna.

Söndag hm... vad gjorde jag på söndagen? Ja just de det vart vingåker och shopping på hög nivå. Eller i alla fall så pass hög att jag tömde kortet och fick låna pengar av andra(Hm varför händer det alltid mig nu för tiden?) efter det så vart det och åka och fira Seb i efterhand och spela TP. Vilket mitt lag vann eftersom jag är en mäster fuskare och lyckades fixa den vinnande pluppsis(Var snäll och säg inget om att jag fuska). Föresten höll jag på och missa nästan det viktigast med hela söndagen Djurgårdens seger i primären av allsvenskan.
 
Sen kom måndagen och det var bara hoppa på ett tåg till mitt andra hem Örebro. Så nu har jag jobbat mitt första kvällskift sitter här och snart ska bygga frukost. Föresten kom någon och plinga på dörrn så morgontrött i jalingarna hoppa jag iväg och öppna och märkte att det var någon som skulle fixa med våra proppar tydligen. Så att eh hej på dig. Föresten så ringde El Giganten mig för två sekunder sen nu och ville att jag skulle komma på en sista arbetesintrevju.

Aja kafe och mackor får det bli så jag klarar av att stå på mina ben. Så att eh hej då.


RSS 2.0