Schulman bröderna spår ditt 09

Ser inte så ljust ut för mig som är född i kräftans tecken när jag kollar in på Schulman brödernas 1000apor. Men jag får nog gotta mig med att det är många som kommer ha det värre än jag.

Mitt horoskop löd:
Du skjuter en katt med ditt luftgevär. Katten blir rädd och kommer aldrig kunna hoppa från tallegren igen och kattens husse blir rasande. Nästa gång du visar dig utanför dörren skjuter han dig i låret med sitt luftgevär. Det svider som fan. Nu ska hans morsa få! Hon bor på hem, hon. Du lurpassar utanför hennes dörr. När hon stapplar ut på sina kryckor skjuter du henne i kindbenet. Hon skriker och flyr in igen. Du skriker också och springer hem. Bra. Där fick den jävla morsan. Härligt! Wow!

Som sagt inte ett så himla ljust 09 för mig. Ta reda på hur ditt 09 blir på http://www.1000apor.se/content/arets-horoskop

Då börjar vi snart om

Julen är avklarad här näst kastar vi oss in i nyårsfirande. Hoppas vi börjar det nya året lite bättre än förra. Tror vi är fler som minns min förra början på det nyåret och det vill vi nog helst slippa höra igen. Men nu ser vi fram mot 09 som jag tror kommer bli mitt år. Jag har fått för mig att jag kommer lyckas väldigt bra med det året. Ska bara komma på några bra strikta nyårslöften som gör mig till än lite bättre människa än vad jag var 08(som att det skulle gå att bli en bättre människa än jag=P)

Nä sova sova så vi kan gå upp och jobba jobba

Julfest och knyckt gran

Då sitter man hemma i Öret framför en PC-J*vel för att jag med mitt ytterst kompetenta komihåg inte lyckades få med mig strömsladden hem.


Det som hände i helgen hände allt ungefär under lördagen. Jag gjorde karriär som Sport&Lek Kalle igen. Så vem vet om en tre fyra år kanske jag och pappas affär är kvitt. Det är grymt mycket roligare att jobba i affär än att flytta kartonger från punkt A till punkt B, synd bara att det inte är samma pengar.


Sen var det "förfest" hos Ljungkvist den II vilket var trevligt med alla nära och kära vänner och två härliga bebisar. Men lilla Hilda blir fortfarande vetskrämd så fort hon får ögonkontakt med mig. Men vem kan klandrar henne jag är ju lite läskig.


Sen efter förfesten fortsatte vi med att ramla över till mellanfesten hos Tilda och Big W. Där det var spel och dricka upp det sista i påsarna som gällde och det gick förvånads värt bra. Mycket trevligt skulle man kunna säga. Tråkigt var bara att Seb och Cilan inte haka till Amazon. Men vi var ett väldigt trevligt sällskaps som begavs dit hur som helst.


Väl där var det som vanligt när det är fest på Flens inneställe numbero uno, prata, snack, diskutera, dricka och ta några ord med vänner man inte sett sen man inte kommer ihåg när. Festens besvikelse var väl att T och W redan hade knyckt sin gran i år så jag och Jimbo hade ingen att knycka någon gran åt. Men vad gjorde det oss, så klockan 00.00 begav vi oss in i det grön och hämta årets gran som kan va den fjompigaste hittills men hur som helst var det en gran. Men efter vissa omständigheter vart vi tyvärr tvungna att dump granen och ta vår flykt in till baren igen (undrar vad som hände med den granen)


Efter Amazon skulle det styras upp efterfest och jag hade pratat med min musikerkollega Wallbenius den mindre varianten och det lät som att dom skulle styra upp en trevlig efter-K. Men när jag såg vad sällskapet som börja trilla iväg mot stället med stort S bestod av kunde jag konstatera att det bestod av största delen dudes så jag blev ytterst tveksam. Inte för att det sällskapet som gick var tråkigt tvärtom väldigt trevliga människor, men jag tyckte att det skulle va mycket trevligare om det var några fler utav motsatta könet som skulle ramla ditt. Men det sluta hur som helst med att jag hamna där en kort stund innan Petra Å kom med en smart idé. Den gick liten grann ut på att man skulle ge upp, gå hem och lägga sig och så blev det.


Föresten gissa vem som behöver beställa ett nytt VISA?


Trevlig 22:a december på er


Lilla-julafton numbero uno!

Vart på en så kallad "lilla-julafton" hos granntösen Emelit. Myyycket trevlig tillställning med olika glögg sorter fikabröd och charmerande sällskap. Mycket anekdoter, babbel, och skrattande plus än väldigt trött liten Carl som måste ta tag i sig själv nu när vi snart startar ett nytt år.

Men det där med Carl alltså, jag förstår inte riktigt er människor som kallar mig så, ni har till och med fått mig själv att kalla mig Carl visst det är mitt namn men ändå. Från allra första början var det bara arga lärare som kalla mig Carl. Men med tiden har ni blivit fler och fler. Jag vet inte riktigt om jag gillar det egentligen eftersom jag associerar det med arga lärare som påstod att jag hade huvudet mitt allt för ofta i det blå. Nu försöker jag inte påstå att lärarna ljög för det hade jag givetvis och har det fortfarande. Men det är ju där jag vill ha det, där i det blå där det är som trevligast. Men som sagt ni som kallar mig Carl skulle ju kunna försöka att inte göra det och om ni ändå fortsätter så kommer jag kasta en besvärjelse över er så att ni alltid kommer ha en liten stenbit i er vänstersko och det tror jag skulle göra er tillvaro lite mindre bra.

Hm vilket svammel det var tydligen nån som var trött...

zzzZZZzzzZZZzzzZZZ...

Söndag med byggförsök

Då kan jag lägga till peppakakshus på listan över saker jag inte bemästrar. Efter jag skicka hem bandet-boyzen somnat om och vaknat igen vid typ 16.00 så har jag kört en riktigt slapp söndag. När jag väl trilla upp och kolla in i kylskåpet och kunde konstatera att jag inte har den ork eller lust som det krävs för att göra en frukost så knata jag iväg till konsum och där helgens dummaste idé föddes till liv. 

Åh titta peppakakshus det verkar så där lagom avancerat att roa sig med så här dagen efter igår. Fast resultatet sluta i att undertecknad fick ett dåligt humör och pepkakshuset blev ett pappekaksruckel. Så i denna stund gjorde jag helgens klokaste beslut och gick tillbaks till konsum och köpte några ostar. Så nu har jag satt mig med det röötjut som blev över från igår och spillrorna av ett peppakakshus och gottar mig med ost på pepparkaka.

Man kan ju inte vara bäst på allt men det vore ju kul om man kunde vara bra på något.

Men jag är inte bitter jag, tvärtom snarare nu när jag sitter här och göttar mig.

Gadröl negiltnä!

Vitt, vitt, vitt är det vart jag än ser. Rätt mysigt när man inte behöver gå ut i det. Perfekt dag för online-pizza kanske? Gårdagens bakning av bakverk kan man säga fick ett blandad resultat. Dom chokladaktiga muffins/kakor/bullarna var väldigt goda fast sakna en del av det estetiska värdet att önska. Men så kan det bli ibland.

 Fick precis ett litet samtal av en viss herr S att bandet-boyzen är här så det börja bli dags att duscha av den här smutsiga kroppen och trilla några block bort den dåliga gatan fram.

Men en fråga värd att tänka på hemifrån är vad maneterna egentligen tänker på.

Ha det gott 

En bild på mästerverket då det fortfarande såg aptitligt ut


21:00 12/12-08

Det klockslaget den dagen kommer en känsla som infinner sig endast en gång i veckan. Det är då helgen startar och jag älskar det. Det finns inget som är så tråkigt som jobbsnack så jag ska fatta mig kort och säga att det för tillfället är förskräckligt deprimerande att jobba. Så då var det sagt kan man prata om något annat. Man kan prata om att jag har köpt en stavmixer idag så jag kan göra smoothie till undertecknad. Jag har också lyckas köpa ny linsvätska men dock misslyckats med att boka en klipptid.

Det är väl bara jag som är tillräckligt blond för att gå upp till stan för att boka en klipptid och komma hem med linsvätska och en stavmixer istället. Men det är sådana risker man få ta när man är mig.

Föresten genomgick jag en konstig konversation när jag kom på min cykel cyklandes lill-lördagsnatt som om jag inte misstar mig lät något liknande så här:

- O oj oj! Här går det vingligt
- Haha ja det kan ha och göra med att jag tagit ett och annat glas vin
- Ja men då förstår jag att det "VINGLAS"

Hahaha jag är för roliga jag, inte sant? Föresten så hände aldrig det här på riktigt för jag låg nämligen konstigt nog och sov lill-lördagsnatt. Men man kan ju inte undgå ett läge och va lite vitsig.

Nu ska vi se om vi inte kan se till och hälsa på min gamle käre vän John Blund go natt på erUtgång på ingång?

Nej antagligen inte men det är trots allt lill-lördag och det får man glädjas åt. Tvätt har man gjort och lyckats ta sig upp redan vid klockan 11.00 får hoppas att det fortsätter åt rätt håll. Jag tror att mitt problem att slita mig upp ur sängen har att göra med att jag drömmer så trevligt. Då hoppas jag på att kunna somna om och gå tillbaks till drömmen då världen där ut är ganska grå, trälig och framför allt regning. Men det enda som händer är att man somnar och drömmen den är borta. Jag tror i alla fall att det kan va anledning till att jag inte klarar att ta mig upp ur sängen.

Annars så är jag inne i en period bestående av mycket läsande och musik. Håller igång tre böcker just nu så man får hoppas att man hinner läsa ut någon av dom snart för det blir virrigt om nätterna då alla böckerna flätas in i varandra.
Musiken rullar på bra spelar lite varje dag och mp3spelaren går varmt då jag är inne i en intensiv Håkan period igen vilket är väldigt trevligt. Man kanske vore skaffa plåtar till då han ska spela här i Öret.

Men men en mugg java är vad den här 21år gamla kroppen behöver just nu skulle jag tro.


Ni kan dra åt...

Nä det menar jag ju inte riktigt. Det är endast jag med mitt dåliga omdöme och humor som skriver sånt trams. Nu var det ett tag sen jag var här och skrev av mig. Har inte riktigt haft tid, ork, lust eller ens något vettigt och skriva, men det har jag dock inte nu heller. Mitt ointressant liv består ungefär som vanligt av jobba, sova, musik, fest och klagande över att jag är allmänt dålig på att träna. Andra advent föresten idag. Undrar vad man ska ta sig till med mig egentligen. 

Aftonbladet skriver om saxofon spelande valrossar och nya satsningar med kor på is, under tiden som jag funderar över om jag orkar göra mig en macka. Det känns faktiskt lite som att vi ligger på samma nivå. 

Lite skingrad i tankeverksamheten här känns det som. Funderar egentligen varför jag satt mig och skrev jag tror att svaret är något i stil med att jag har inte skrivit på länge och borde göra det. Men jag brukar för det mesta tycka att jag inte borde någonting så det säger ju lite grann i mot sig själv. Det kan vart i brist på bättre saker att göra, det inträffar ju lite titt som tätt. Visst är det jobbigt när man föresten kommer på att man har tänkt sig att göra två saker den kommande dagen men kan bara komma ihåg ena. Jag skriver nog för att jag trött det låter som ett rimligt svar för mig.

Nä jag tror bestämt att jag har en date med soffan det vill man ju inte komma försent till

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tillägg ex antal minuter senare

Måste kommentera Expressens underrubrik för en viss Herr S
"Årets klack"RSS 2.0