Se upp i morgon smäller det!

På ett negativt sätt förstås eftersom det är tisdag. Jag tänker inte släppa mitt ogillande mot tisdagar. Det är till och med så att jag ligger här innan sovdags och grämer mig över att det vi snart tar oss till ännu en tisdag.

Helgen som vart var trevligt med flens-boysen på besök så det vart en fredag lördag samt lite pay & play golf söndagen.
Vart mäkta imponerad av herrn Gren och Bobbans spel, för att va andra gången att spela gjorde dom inte bort sig (som en annan). Men jag tror jag höll upp dresscoden bäst men som också var typ det enda bra från mig den dagen. 

Och idag kom rumskompisen hem med en present som man nog får räkna till dom där det är tanken som räknas. Han trodde han hade köpte en timer som slår på kaffekokarn så jag slipper dom där fem minuterna det tar för mig att göra kaffe till jobbet varje dag. Dock så tror jag det faktiskt är som så att han köpte en timer som slår av kaffekokaren så jag inte bränner upp lägenheten. Men som sagt tanken räknas och uppskattas.

Var även lite virrig här i söndags då det var dags och städa upp efter fredagen/lördagen lyckades på nåt sätt tappa bort fjärrkontrollen till tv:n och sen hitta den i kylskåpet(undrar hur den hamna där) 


Robban stod inte bara för bra mycket bättre golf spel än mig han stod även för det snyggaste utslaget.


   
  
   
   
  
 Halvfabrikat!

Det bästa som hänt blogg världen sen Blondin Bella trilla och bröt alla sina fingrar. Big W har dragit i gång sin färdigrätters blogg så nu behöver vi aldrig mer fundera över vilken delikatess vi ska välja vid frysdisken i våra matbutiker. 

Så besök halvfabrikat .blogg.se
För att citera självaste W själv "Big W says YEES"Tung dag som ljusna!

Oj vad jag ogillar att köra truck, då kan man iofs tycka att att mitt yrkesval som truckförare är något opassande. Men men efter en skruttig dag på jobbet så trodde jag att hela dagen skulle va förstörd men så gick jag upp på stan och shoppade till min dag lite och ni kan inte tänka er så  fin upplösning den fick. Mitt val av att ta en latte med mig att ha under cykelfärden hem var kanske inte det klokaste av beslut men det är något jag måste öva på, spelar ingen roll hur många jag måste bjuda trottoaren på innan jag blir en fäig latte drickandes cyklist.

Nu tror jag vi ändå lägger upp den där filmen från förra helgen den är rätt trevlig ändå.

Furir Larsson over & out
 

Dagens amaryllis går till...

...Matilda!!! Då var ett par skor beställda och äntligen får jag tag på min efterlängtade röda pjuk.

                   

Världens sämsta bloggare?

Nja det kanske jag inte är men dom långa stunderna utan inlägg börjar bli allt oftare (Hm kan bero på att jag har ett tråkigt liv och inget att berätta?). Nej så är inte fallet jag vill kalla det slöhet. Jag menar som idag hade jag ju jätte roligt åt mig själv när jag la märkte till att konsten att micra popcorn är inte den lättaste. Efter att totalt misslyckades med den första påsen fick jag en med bara hälften brända. 

Förövrigt blev jag kär samtidigt som jag blev lite upprörd efter Tildas senaste kommentar  här på bloggen. Jag har nämligen köpt ett par nya fina blå skor på Lager och Tilda visa mig vilket kapp det var bara det att på samma sida som hon hitta min blå finns även ett par röda och jag har letat såå länge efter ett par röda skor. Bara det att resten av världen verkar va innehavare av pygmefötter. Jag menar storlek 41 är inget för ett par karlfötter.  Vad ska jag göra nu? Om någon hittar ett par 43:er så kan ni ju höra av er omgående. 

Och annars har jag suttit här i dagarna och fnulat lite med klippen från helgens fest och man kan ju säga att det finns en hel del bra material att jobba med (The Big W Show är inte att leka med). Men frågan är om jag inte ska bespara mina päron från den eller åtminstone kanske tills jag kan se den samtidigt så jag försvara individers enskilda handlingar. Det är verkligen inte så illa som det låter kan jag passa på att säga för att lugna mina föräldrars sinnesro.

Nehe nu ska jag fortsätta och försöka förtära min brända popcorn Cya.

                                                                    
(lycklig ägare av)                                                              (olycklig oägare av)RSS 2.0