Djävulens bästa trick var att lura mänskligheten att han inte existera

Nästan som mitt bästa trick som går ut på att inte överanstränga sig med grejer man inte tycker är särkilt kul. Jag menar varför skulle man visa sig var super bra på att laga mat om man inte är road av att stå i köket. Allt som har med köket att göra behöver man inte visa någon som helst talang i. Nu är jag inte så där super bra på laga mat men man behöver ju inte försöka ändra den bilden. När det ska göras mat här hemma t.ex. så passar jag på och gå iväg och köpa maten 4 av 5 gånger istället för att tillaga den.

Eller köra bil vilket är något jag tycker är väldigt tråkigt. Där har jag lyckats så pass bra att en kollega som vill gå hem från jobbet  istället för att åka tog tillbaks nycklarna och gav dem till den andre som sammåkte med oss den dagen. Det är nog helt klart det bästa för alltid när man ska åka iväg och festa någonstans och alla frågar sig vem som ska köra så sitter jag lugnt och vet att jag kan ta mig ett par kalla i bilen. 

Så framstå som en ängel och ha lite av djävulen inom dig så kan du rätt ofta luta dig tillbaka och bara hänga med på färden.Himmelen är det något att ha?

Har funderat över det där med om himlen skulle finnas något jag är rätt tveksam till men man kan ju inte va helt säker och jag är öppen för förslag. Men det beror lite på för om det är så som man har hört att man ska leva ett liv utan synder som det verkar som att mycket utav det roliga i tillvaron är, så verkar himlen inte som någon särkilt rolig plats att vistas i. Jag menar dom som hamnar där verkar ju va lite pryda och tråkiga och då känns det som att det kvittar. Men om det är så att dom här lätta synderna gör så att man inte kommer till himlen finns det då något mellanting för oss som egentligen inte är så elak utan bara vill ha lite kul om man ändå ska ramla omkring här på jorden i ca: 83 år och 5 månader. 

Eller kommer man automatiskt till helvetet då? För då undrar jag hur det är där i så fall. Jag menar man behöver ju som sagt kanske inte var så där jätte ond för att hamna där så vem vet, det kanske kan va rätt skön stämning där nere. Det kanske är som så att det inte är så "himla" pjokigt där ner utan att någon har hittat på det bara för att dom är avundsjuka för att dom inte levt ett fullt så roligt liv och nu sitter på ett moln och spelar plockipinn. 

Tycker dom typ ska ha några prova-på-dagar så man kan få känna efter lite grann vart man skulle vilja hamna. Finns det typ någon ångerrätt om man skulle stå utan för den där porten förvånad över att himmelen faktiskt fanns så att man typ kan få leva om sitt liv efter vart man vill hamna.  Det är ju rätt luddigt det där tycker jag, lite mer konkret info efterfrågas. Jag är inte alls emot himmelen, helvetet som sagt jag är öppen för förslag. Jag är dock lite emot evolutionen då jag tycker den verkar rätt tråkig när det hela väl är slut. Men bara för att jag är emot den så säger jag inte att det inte är så.

Men fram tills någon kommer med lite mer fakta så tror jag att jag hoppar det här med döden tills jag känner mig säker på vad som egentligen kommer att hända. Det är en grej att springa runt lördagskvällarna i ovisshet om vad som kommer hända men ett helt liv, det sätter jag mig emot.

Men något jag är för är sömn så man kan hoppas på lite sköna drömmar och att man inte försover sig i morgon efter att
man leagt här och skrivit vid klockan 01.11 då man egentligen vore ha sovit. 

God natt och lycka till med eran fredagDet verkar som att allt löser sig

Om jag inte nämnt  det så håller jag på att skaffa eget boende eftersom det är lite trångt med tre på en 2:a. Så den snälla granntösen hitta ett andrahandsboende åt mig och om man ska förklara det den smidiga vägen så är det alltså granntösens brors flickväns bror som jag ska hyra utav. 

Men än så länge har det vart lite klurigt för granntösens brors flickväns bror verkar va ungefär lika ordningsam som undertecknad. Vi skulle hunnit med att skriva på papper och sånt där trams innan en onsdag någon gång så han sa att han skulle höra av sig. Men när jag märkt att det blivit en torsdag någon gång och jag fortfarande inte hört något så börja jag tänkt lite snabbt som så att vad händer egentligen.

Men ganska snabbt så skaka jag av mig den tanken och har i princip glömt bort allt som har med lägenhet, bo, och göra fram tills idag då jag får ett litet textmeddelande på min "egentligen min fars" mobil. Så nu verkar det som att jag ska flytta nån gång i alla fall. Jag vet inte när, jag vet inte hur, jag vet ungefär vart så det här kommer nog bli riktigt bra om man bara skyndar långsamt.

För övrigt så är det tisdag i morgon så jag ger er ett sarkastiskt "HURRA"

Nähä nu ska jag iväg på ett viktigt sammanträde med John BlundÄnnu ett missat tåg och nu är inte ens jag förvånad längre

Jaha man har då lyckats igen. Jag står där på perrongen det var 09, min bror var studerande i Linköping. Ramlade in i ett tåg och sa kör mig vart du vill så fort du kan, ja vart du vill så fort du kan. Hon sa till mig far inte till Örebro. För du är på fel tåg. Tågkonduktören såg på mig och jag såg på hon. Så jag blev utkastat i Katrineholm. Hon kommer ångra sig hon som har behandlat mig så. Du har lämnat mig på den jävligaste av platser.

Men känn ingen sorg för mig Örebro. För jag köpte en ny biljett.  Hon var 21.06 när jag lämnade k-holm.  Alla bara babblar i mitt öra titta på den där clownen, han gör alltid sådär. Tillsist kom jag i alla fall tillbaks till öret och jag tror det var taxichauffören som sa jag visste att du skulle komma tillbaks. Tillbaka till stan som en nattfjäril mot ljuset. Jag sa "visa mig den maximala hastigheten till svampen" Jag har varit ute i Flen i flera dagar när jag borde stannade på mitt rum och se dagarna gå.

Inget är logiskt, inget är magiskt och det är så tragiskt så jag åker tillbaks hem.


Jag <3 helg

Synd att helgerna är så kort. Precis innan vi drog från Flen så var vi och hämta Jenni och vi kom överens med hennes far Dan att det var någon som gjorde fruktansvärt fel då han gjorde måndag till fredag till arbetsdagar och lördag till söndag till lediga dagar. Tror att många är överens om att det vore vara tvärtom. Men men innan jag blir president lär ju inte det inträffa.

Men hur som helst har jag haft en rolig helg. Fredagen var det det Björnis som gällde med goda vänner. Grymt rolig kväll som slutade med skönsång utav Håkans underbara låtar (fast vet inte om skönsång ligger så när sanningen egentligen).
Lördagen blev det att ta sig till Flen där man blir välkomnad utav en man i något slags huckle och konstig mössa som jag misstänker skulle förställa min far. Alltid trevligt och få komma hem och hälsa på i hans kungadöme. 

Sen var det flensgänget som gällde så man hann med att se Amelie-filmen med Tilda som vi tjata om så länge att vi skulle se. Dock inget vin men ost och kex serverades. Sen efter det drog större delar utav sällskapet iväg till kastrullhäxorna för att få i oss en bit mat vilket inte var helt tokigt.

Äh jag vet inte känns som jag tappar tråden orkar inte fortsätta skriva mer men det hände lite till under helgen ungefär lika oväsentligt  som allt annat jag redan rabblat upp.En helg att minnas

Nu ligger man här i sängen söndag kväll/natt och funderar i banor som sådana att jag faktiskt kan undanvara lite tid med ett litet inlägg innan mitt viktiga sammanträde med min goda vän John Blund ska inträffa. Helgen har vart kanon men hur skulle den kunna bli något annat när härliga Håkan kom och gästa vårt fin Örebro. Helt underbar spelning jag Mli och Filip avancerad från våran dåliga mitten position till andra raden så det var ju inte så illa. Synd bara att Filip inte uppskatta konserten lika mycket och lämna mig och Em där framme med det där egna släkte bestående av flickor i ca: 14 års åldern. Men vi lyckades hålla låda i hyfsat jämn takt med dom om inte bättre=P

Efter konserten var man ju inte dåligt laddad så vi drog oss vidare till P där vi lura i Em lite fernet elak som vi var och mötte upp Herr S och Jenni. Jag själv såg till att göra mig ovälkommen där inne så jag fick lämna mitt sällskap och ramla in i en taxi som fick köra mig vart han ville så fort han kunde, eller nja han fick köra mig till kåren där man i alla fall var välkommen.

Dagen efter var det lasergame och man får väl säga att efter fredagen så kan man kanske förstå att  min insats var inte så bidragande till att Örebroarna åkte på storstryk mot oss Flenare. Jag tyckte det var skönast när jag hitta en liten mörk vrå där jag kunde sitta och andas ut några minuter och tycka synd om mig själv. 

Efter lasergamet vart synd om mig på riktigt då jag och Jonas drog vidare och kolla in sista halvleken av träningsmatchen mellan Örebro och Djurgården  då mitt älskad djurgården lyckades med bedriften att åka på pisk med 2-1. Inte roligt och jag ser inte fram emot vad man kommer få höra på jobbet imorrn

Sen efter det så var det utgång igen så det var bara på det en andra gång. Jag vet inte om det har att göra med att dom hade bytt vakter eller att mitt beteende hade blivit avsevärt mycket bättre eller något i den stilen men jag var i alla fall välkommen på Pitchers denna kväll. Så där fortsatte vi att jobba flitigt på ölen vissa mer än andra och vissa är Tobbe i det här avseendet. Så den natten blev våran diskkon lite misshandlad när herr T tyckte det kändes som en bra idé att hitta hem.

Men hur som helst grymt kul helg tack så mycket allesammans men nu måste jag lämna er för mitt viktiga sammanträdeRSS 2.0