Är jag galen?

Första gången jag vakna idag var ganska tidigt har jag fått för mig och nu vet jag inte om detta stämmer men jag försöker inbilla mig att det faktiskt kräksnöa utanför mitt fönster. Nu ett antal timmar senare när jag vaknar skiner solen och det finns inte ett spår utav att det skulle ha snöat. Känner mig allmänt vilsen och förvirrad och vet inte vad jag ska tro längre. Jag menar om jag somnar om en gång till och vaknar om ett par timmar kommer det att snö igen då? Finns bara ett sätt att ta reda på det.. ZZZzzzZZZzzz

Hur var det nu då?

Klockan är 09.00 på morgonen och jag har precis kommit hem och ätit frukost med mina föräldrar. Nu undrar jag om det var så att det är dags att gå upp nu eller fall det faktiskt är dags för mig att gå och lägga sig. Jag tror jag får sova på saken. Ett svar (logiskt eller ologiskt) kanske kommer om x antal timmar.

Ett nytt försök

Ja nu var det ett tag sen men vi ger det väl ett nytt försök. Men dom tidigare problemen med inspiration av skrivämnen återstår fortfarande. Men kan väl skriva om att Jakob Hellman åter gör entré i rampljuset nu i sommar med forever young turnén vilket på förhand känns som årets största konsertupplevelse.

Annars kommer nog denna fredag ägnas åt att skriva om lösnings fokuserat tänkande. Ganska trevligt tillvägagångssätt att utvecklas som person. Strunta i problemen och tänk istället på lösningar för att skapa din perfekta värld där efter tillsätter vi lite delmål och rör ihop en vision om en mirakelbild om hur vardagen kommer att se ut om ett år exempelvis. Om ett år när allt är perfekt har jag en egen bostad och har påbörjat min utbildning. Nu ska vi bara hitta på några delmål.

RSS 2.0