...tillägg

jag bryr mig även om min kropp ibland men jag besitter en väldigt välmående själ som jag värderar högt

Det som inte är nyttigt för kroppen är nyttigt för själen

Så jag skäms inte för den extra tequilan jag beställer in klockan 01.50, jag skäms inte för att min lunch består utav pizza tre dagar i rad, jag skäms inte för att jag ligger inne och kollar på film en solig dag då jag vore va ute och springa. Jag skäms inte för att jag bryr mig om min själs välmående och jag tycker du vore börja bry dig om din själ lite mer...

Min dusch är farlig

I min 22 kvadrat sitter jag nu och vore sova eller egentligen vore jag göra mat och sen städa/diska sen efter det boka tvättid och sen efter det borsta tänderna. Men efter det så vore jag sova. Jag har en känsla av att fler utav dom sakerna jag vore göra innan sova kommer bli ogjorda. Något  jag inte vore göra är att sitta här och lyssna på Kings Of Leon och skriva. 

Jag har lagt märke till att min dusch är rätt spännande. Jag har ju ett väldigt litet badrum och för att ens få plats med en så kallad "dusch" så är den inbyggd i handfatet. Det funkar som så att duschslangen som sticker ut från handfatet har en liten knapp som man håller in om man vill använda duschen istället för att tvätta händerna. Eftersom jag är en man med smart idéer och lösningar så har jag suttit fast en hårsnodd under knappen som bara är att trä över knappen så man slipper stå och hålla in den då man är i behov av en större mängd vatten än vid tvätt av händer. Idag märkt jag haken med min smarta lösning då jag skulle ta en sista titta i spegeln innan jag skulle gå iväg och titta på fotbollen. Där står jag framför spegeln och fixar till så håret på min skalle ligger som jag vill och ska sen tvätta händerna och gå...

...tror ni jag blev förvånad då inget vatten kom i handfat och där stod jag istället i mina våta kläder och en pajad frisyr. Men så kan det gå när man är lite för smart för sitt eget bästa. 

Skulle bara vilja säga stort tack till alla er jag spenderad helgen med ute i mlis stuga. Jag hade det toppen mysig, var verkligen jätte kul. Mer alkohol åt folket för det som inte är bra för kroppen är bra för själen och jag håller på att jobba till mig en väldigt fin själ inför sommaren. Undrar hur det ska gå med den där kroppen inför sommaren? Kanske vore börja träna lite=/Då så hur ser sommaren ut?

Nu så är all semester inlämnad och om den mot förmodan skulle gå igenom så skulle den se ut något i stil med så här

1-5 juli blir första trippen till västkusten sjukt mycket folk som verkar vilja åka hoppas vi kommer få rum på något mystiskt sätt. Så länge jag får rum och ett par plattor öl så oroar jag mig inte.

8-12 juli blir det hultsfred och första  gången jag åker ner och blir med på en hel festival kommer bli grymt. Fast jag kommer slippa det där med tältandet då vi hyr en stuga istället. Det gör mig inte ett dugg då jag tycker att jag gjort mitt i tält under dom 11 månaderna försvarsmakten ägde mig. Hur funkar det där? Dom äger mig fortfarande ett tag framöver va?

15-20 juli blir det Spanien till den där festivalen med konstigt namn som vi skulle på som vi sen inte skulle på som jag nu ska på i alla fall. 

30-2 juli/augusti västkusten tripp numero tvåo med örebro folk och kanske några andra då det nog finns rum för någon mer som skulle kanske va sugen. 

15- 22? 23? augusti blir det Spanien igen med vännerna. Då ska vi toppa förra året som var grymt kul. Blir en utmaning men allt går att lösa med lite Limonchlo eller vad var det det hette nu igen Robban?

Det är den så kallad semestern sen utöver det vet jag att P&L kommer bli av då Håkan göra sin enda sommar spelning där och hoppas få se fler utav dom grymma banden som ska dit. Vet ej om jag vågar köra tuggummiband i år igen på campingen så får se hur man löser allt det där. Känns som att det kan bli en sväng till Flen någon gång också hoppas på att bandet fixar till en massa sommar spelningar. Utöver det så är ju sommarn en perfekt tid för att sitta en fredag och inte veta vad man ska göra så man skaffar en vän med en bil och åker långt bort. Men inte Halmstad för det känns som det redan är gjort. Och om jag inte är ovän med vakterna här i fina Öret kanske det finns fina möjligheter för att öla på uteserveringarna här på stan men om dom inte släpper in mig så har min gamle sambo en väldigt fin balkong. Där man kan sitta och skråla sent om nätterna.

Våren i alla ära men jag blir inte nöjd innan sommaren kommer.Fint var det

Ja det var inte så himla pjokigt med lite påskledighet. Den har varit grymt bra men gått lite för fort. I morgon är det bara och hoppa upp på svartafaran och bege sig till härliga Snajdarch igen. Så nu sitter man och gottar sig med ett glas H2O i mina 22 kvadrat och väntar på att tvätten ska tork. Varför H2O? Jo för mitt VISA-kort är ganska oexisterande igen och några lösa pengar äger inte den här stackars kraken.

Måste byta strängar på gitarren=/

Det är tanken som räknas... Eller?

Jag hoppas inte det med mitt hjärnkontor i alla fall. Ne men alltså är inte det ungefär lika dåligt som "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" det spelar ingen roll hur bra regnställ man har för regn är hur tråkigt som helst i alla fall. Men för att gå tillbaks till fall det är tanken som räknas. Jag blir väldigt tveksam då jag har tänkt väldigt länge att jag vore börja träna igen. Men dom tankarna har varken gett mig bättre kondition eller finare biceps. Tanken dammsög aldrig mitt rum när jag bodde hemma och tanken har inte hjälpt mig att sluta tappa bort mina saker.

Det vore ju rätt skönt om det skulle va tanken som räknades men om man vill upp nå lite resultat verkar det inte som att den riktigt räcker till. Jag har ju gått väldigt länge och tänkt att jag ska plugga lite komvux men jag har inte märkt av något papper som säger att jag är en j*vel på naturkunskap B. Ne jag tror att lite mindre tankeverksamhet och mer handling sitter på sin plats om man vill upp nå lite utav målen man sätter upp. Så jag hade tänkt att jag skulle göra lite mer utav dom sakerna jag tänkt. Man kan ju alltid hoppas att den tanken räknas men antagligen inte.

En tanke som verkligen inte har räknats är tanken att jag skulle ta mig lite sovmorgon den här söndagen. För där jag hade planerat in min sovmorgon ploppa det upp ett rep som såna här små figurer som man ska slå ner med en klubba i hålet dom ploppar upp ur på dom här "slånerfigurensomplopparuppmaskinerna" på nöjesfälten. Det är ju en oerhört rolig aktivitet.

Ne för att avsluta det här så säger jag att det är tanken som räknas och att det blir aldrig som man tänkts sig så tänk tvärtemot och uppnå det du hade tänkt skulle hända. 

Törstig och det är 2h 16min kvar tills statoil öppnar.

Klockan är nu 03.44 när jag börjar skriva. Gick och la mig strax efter 00.00 och har inte lyckats komma till ro än. Jag är något otäckt törstig så jag nästan är bered på att sno Tobbes bil och åka till statoil bara för att få tag i en cola. Jag har testat lite vatten men det fick mig inte i bättre sinnesstämning. Så nu sitter jag här törstig och vet inte riktigt hur jag ska göra. Det är ju rätt fult att ta någon annans bil och åka iväg utan att fråga och jag vill ju inte väcka honom för att fråga.  

Det lutar nog åt att låta tiden gå och se om jag somnar eller fortfarande är vaken när klockan blivit 06.00 då statoil utanför oss öppnar. Hade jag haft en sänglampa hade jag kanske kunnat läst mig till trötthet. Blir även lite sugen på att spela lite gitarr. Men tycker det inte riktigt är värt det då jag inte har någon stärkare att koppla in den i så jag kan störa grabbarna på riktigt. 3 stycken i en 2:a är härligt.

Någon som har någon kul ny musik att bjuda på kanske? Gått runt och lyssnat sönder en hel del låtar nu och skulle behöva ha några nya att vandalisera mina kollegor på jobbet med "den som spelar högst vinner". Nu när jag tittar här ser jag att mli är inloggad på någon slags google där hon har någon slags blogg ligger på... hm detta ger ju ett förträffligt tillfälle att va så där tråkig som bara jag kan va *hehe* kanske ska ägna lite tid åt djävulskap nu när jag ändå väntar på att klockan ska gå...

Tillbaks nu efter mina elakheter. Hade det inte vart för att jag har en liten gnutta snällhet i mig så hade jag länkat iväg till bloggen men jag låter antagligen det vara. Tror ändå inte det hade blivit uppskattat. Titta nu är det bara 1h 40min kvar till statoil, tiden rullar ju. Har för övrigt planer på att cykla till jobbet imorgon/idag eftersom vädret börjar tillåta det nu. Dessutom så ska man ju tydligen flytta snart så då måste man kunna se till att ta sig till jobbet och bil känns inte riktigt som ett alternativ för mig. Så det blir dags att rulla ut svartapärlan på gatorna igen och göra Örebros gator osäkra. 

Funderar på att testa lite vatten igen då min törstighet gått ett steg längre...

Det är ju helt sjukt att det inte hjälper! Tre glas vatten senare och jag är fortfarande törstig som en kamel. Nu känns det nästan riskabelt att somna för att man lär ju bli något grymt pissnödig om ca: 33min eller något och om jag känner mig själv rätt så lär jag gå upp i sömnen och dra en skvätt över Tobbes nya soffa samt brodern som ligger och sover i den. Det kan man ju iofs tillägga att man har vart och köpt ny soffa till det nya boendet. Grymt stort tack till T och S som hjälpt mig så fint. Det enda jag behövde göra var att hyra en kärra och peka ut en soffa jag tyckte var fin. Resten skötte boysen så jag kunde lugnt titta på när dom slet och bar.

Men jag skulle dock fortfarande behöva lite lampor, matta, en bokhylla, en liten tv-möbel, gardiner och samt några levande växter då blomman som blivit kvar lämnade ser ut att ha gått bort för en lång, lång tid sedan. *haha* jag lyckades nästan supa bort mitt VISA-kort igen eller vad man ska kalla det. För när jag skulle gå och lägga mig nu för 4h och 40 min sedan så skulle jag slänga upp min plånbok på fönsterbläcket. Tror ni inte att VISA-kortet ligger löst och glider ner och fastnar mellan fönsterbläcket och elementet dit inga armar är tillräckligt smala för att nå. Förutom T:s då så nu har jag mitt VISA-kort i säkert förvar i min plånbok. Hur säkert det nu är kan man fråga sig. 

Nu är det 1h sen jag börja skriva så då är det bara 1h och 16min kvar tills statoil öppnar nu. Funderar även på om jag ska cykla upp till Clas Ohlsson och köpa en skiftnyckel i utflyttningspresent till Tobbe då det inte dröjde mycket längre än en månad för mig att bo här och supa bort hans. Det skulle man ju kunna göra. 

Nähä vem orkar sitta här och skriva i flera timmar. Jag tror jag ska spela lite FM i stället och få tiden att gå. Men hoppas ni sover så gott allaför  det gör i alla fall inte jag så ha ett bra liv. Äntligen

Jag vet inte hur länge jag har tänkt att jag ska söka upp den här låten och nu har jag äntligen förvandlat mitt "tänkt" till handling. Jisses va det svänger alltså.RSS 2.0