Ehhh

Jag fixar bilderna imorgon efter jobbet tror jag. Sov gott!

Fy på mig!!!

Här skrivs det väldigt mycket med väldigt lite oofta typ så här ungefär lixom eller nåt. Det jag försöker säga är att jag är alldeles för dålig på att uppdatera. Även fast det känns som att det händer massor som man kan skriva om nu så tar jag mig inte tiden med en kopp kaffe och bloggen. Det är som vi brukar säga dåligt. Men men nu så här på söndag kvällen tar jag mig tiden. Fast kaffen vart en irish coffee istället men det är det väl ingen som klagar över, allra minst jag.

Vad ska vi ta i från? Är det egentligen någon som orkar läsa massa anekdoter? Nä jag trodde inte det så vi tar det hela i kort och berättar att dom typ senaste två veckorna har jag hunnit se Rage på hultan och sen var jag på västkusten med massa folk och nu i skrivandes stund är jag precis hem kommen från peace & love som var riktigt nice. Såg Håkon och Johnossi och bägge konserterna var något grymt. Föresten var ju Rage tokgryma dom också, så det så.

Är det föresten någon annan som har funderat på det här med att se färger? Typ om mitt gult verkligen är samma gult som för dig. Lite halv knepigt och förklara hur jag menar men visst vore det kunna vara så att typ när man är liten och får lära sig färgerna så pekar någon på en jordgubbe i en bildbok och säger "jordgubben är röd" när i själva verket den är blå för dig..

Kanske blev lite halvrörigt=/

Hur som helst så har jag köpt världens finaste gummistövlar och jag är nöjd nu när jag sitter med dom på och ser på fotboll. Nu lär det typ kanske dyka upp en miljon bilder eller något sånt. Jag tror att det finns en stor risk för det.

Men jag ska försöka uppdatera lite bättre nu eller något i den stilen.


Oj vad gör jag uppe nu?!!

Har ni sett klockan är 03.00 och jag sitter uppe och skriver trotts att jag ska upp om två timmar. Föresten så skrev jag precis nyss ett långt inlägg som tydligen inte gick in lite surt och börja om nu. Men kanske inte gjorde så mycket för det känns inte som att jag har så mycket att skriva om. Blir mest ogenomtänkta spontan skrivningar nu för tiden. Men jag använder det vackra vädret som ursäkt. Jag menar det är ju bara tidpunkter som denna jag egentligen har tid att sitta och skriva. 

Förövrigt är jag lika trött på tisdagar som vanligt tydligen. Försökte denna tisdag med att köra en super positiv inställning till den men den dog ut lagom till efter frukost och att iPoden dog gjorde inte saken bättre. Det är som att allt man ångrar från helgen kommer ikapp en på tisdagen. Det positiv hör till måndagen men på tisdagen kommer man ihåg missarna. Vem vill egentligen höra på missarna? Inte jag iaf men jag kan ju passa på att tacka alla flens studenter för en grym helg hemma i fina flen och tack några speciellt utvald studenter och fyllesvin(och diplomatisk som jag är säger jag att ni vet vilka ni är)

Idag blir det nog tennis efter jobbet och det kan ju bli grymt kul säkert. Kanske volleyboll mot kvällen sen också. Gjorde förövrigt volleyboll premiären igår och trots att "tiger-servarna" var lite ringrostiga fixa dom en vinst åt team Charles. Sen så var jag även och fixa lite biljetter idag. Ska ju och se Kent+Thåström i gbg i sommar sen fixa jag även peace n love biljetten och har dessutom skaffat Larsa Winnbäck  plåtar. känner på mig att denna sommaren kan bli grymt himla jätte grymt bra. Har startat bättre än någon sommar innan iaf. 

Men men imorrn är det nog tydligen kanske sarel som gäller för lille Carl för er som undrar och det är ju något alldeles extra super hyper jobbigt..


..eller nåt, men det är i alla fall inte tisdag så jag lär ju dansa mig igenom dagen.

Aja får väl säga ketjing och pling och sånt typ

RSS 2.0