Vilken miss!

Gick nyss till Statiol för att jag ville ha en cola men det sluta ungefär så här lixom


och jag är tydligen inte godis sugen..

 F-n va dum!!.

Tillbaks i verkligheten

Har haft en minisemester nu i helgen kan man kanske kalla det. Emot alla odds så fick jag ledigt på fredagen och kunde åka iväg med vänner på en liten gbg-tripp. Men det satt långt inne att få ledigt eftersom vi var kort om folk på jobbet. Så hängde på att det skulle va hyfsat lugnt och inte trilla in för mycket grejor. Men det hela blev lite knepigare då en kollega bestämde sig för att gå och bli sjuk och en "gubbe" som inte fick beviljad ledighet helt plötsligt behövde VAB:a. Men som tur var så hade jag en snäll TC så jag kunde få vara ledig i alla fall.

Men men hur som helst så var det en rolig helg bestående av konsert, festande, nöjesfält, shoppande, bort supna grejor(inte mitt fel, fast jag beskyller ingen heller), badande och annat allmänt flummande. Men men slänger upp lite bilder istället

 yes 
   
    
  
    
  
  
 
Inför spökhuset var vi tvungna att ta en attraktion som skulle se till och stålsätta oss.
Titta på egen risk men det är en mycket MYCKET obehaglig film.
Spanien nästa... Eller?

Jaha då var även en Spanienresa bokad. Det är mycket som händer den här sommaren. Får be till semestergudarna att trotts att det är under semesterperioden att jag får ledigit.

Strumpor i regnbågens alla färger

Eller i alla fall en j*kla massa färger. Fast jag skulle behöva ett par röda också=/Frågan är!

Nu är frågan Larsson eller Örnfeldt. Farsan ringde igår och berätta att bror min ska byta efternamn så han sa om jag vill göra det så är det bara och passa på. Så frågan är nu Örnfeldt eller Larsson. Larsson känns ju kanske inte så där super coolt men i kombination med mitt förnamn så får man ju lite och leva upp till(Synd bara att jag ritar som en 8 åring) Örnfeldt är ju lite coolt ändå lixom tänk er Carl W.E. Örnfeldt det låter ju som något=P Dock så är man ju så passa välkänd så ett namnbyte kan leda till komplikationer för hur kommer det låta tror ni. 

- Ska du haka till Carl Örnfeldt och kolla bollen?
- Carl Örnfeldt? Vem f-n är det?
- Jo men du vet Kalle?
- Kalle vem då?!?
- Kalle Larsson?
- Aha Kalle Larsson, har han byte efternamn!?!?!?

Ni förstår ju efter alla dessa år jag jobbat på mitt Larsson och satt mitt namn bland stjärnorna. Aja det löser sig men frågan kvar står Larsson eller Örnfeldt.


"Fin" besök från Flen i Örebro

Jaa igår var det onsdag och som vanligt så betydde det utgång för lille Carl. Så jag sa till the Tobb när vi var på väg hem från jobbet att han skulle släppa av mig stan. Sagt och gjort och så styr jag min kos mot Pitchers där Rob, Cus och Kenny vänta på mig. Grymt roligt och den bästa nachotallricken jag ätit på år och dar. Men hur som helst så slutar det med att Kenny blir The fylletratt numbero uno så man får slänga upp honom över nacken och knata med honom runt hela Örebro. Väl hemma får killen världens idé när vi försöker få honom och nyktra till ute på balkongen(Jag vet jag kastar mig ut genom balkongen). Lite paff blev man men ungefär efter det gav jag upp och gick och la mig och lät andra hålla ställningarna.

    
   
                                     

Öh... Slut?!?

 Ja helgen tog tydligen slut, tog mig ett tag att märka men helt plötsligt så stod jag där bland mina kartonger som har ett otroligt stort behov av att bli flyttade från punkt A till punkt B. Fast det är inte så enkelt egentligen, tänkte förklara mitt jobb för er för jag misstänker att ni alla är sååååååå intresserade.

Bild1

Här har ni en vanlig pall SAREL, min egna lilla favorit(Observerar att det är ett x antal kartonger) 

Bild 2,3
 
Det jag sen gör är att jag lyfter bort dessa x antal(Tunga) kartong från pallen som i exemplen på bild 2 samt 3...


Bild 4

...för att komma åt objektet på bild 4(Frågan är fall dom inte hade kunnat placera objektet på bild 4 överst istället för under alla kartonger, enligt mig en mycket smidigare lösning och grymt mycket mer skonsamt mot min rygg)


Bild 5

Fast vad gör det när man ibland stötter på något så uppmuntrande som en smilegubbe ritade på en kartong
Annars kan jag ju iofs berätta att helgen har vart väldigt bra och spenderats i flen. Den har innehållt mycket visioner som inga blev av tyvärr. Fast för att ta det från rätt håll så började det hela med en fisketur(vågar man säga att det var tjuvfiske vi bedrev?) med gubben Karlsson och de två bröderna Ljungkvist. Får ju säga att det gick så där alla fick fisk förutom jag och då kanske det tåls och säga att jag hållt på ett x antal år med att kränga fiskeartiklar och att när farsgubben och farfar var ut och fiska dagen innan minsann drog upp 20 makrillar så det verkar som jag ärvt min fisketalang av mor.

Sen på lördagen så vart det att hänga med Robbopeter och Gren. Då fick herrn Larsson värsta planen se så där vid klockan 21:23 kanske. "Nä grabbar vi drar till Tyskland och köper öl." Helt seriöst och det blev positivt bemött från Gren dock så mötte man motstånd från Robb den kvällen. Så det blev som så att att vi var tvungna att söka vägledning från högre tingen. Så vi googla fram en Magic Eight Ball som fick frågan "Ska vi åka till Tyskland och köpa öl?"

Svaret det sämsta möjliga "No way" så det vart inget med det. Så vi började kolla upp andra aktiviteter att hitta på så vi bestämmde oss för att gå ut på ticnet och leta efter opera biljetter. Dock så gick det ingen opera på söndagen så vi tänkt men då åker vi upp till Örnsköldsvik och går på Star Wars teatern. Men även denna idén föll bomma då  det inte funka att boka biljetter men men.

Eh jag pallar inte mer nu lite bilder från fisktrippen istället sov gott alla

     
  

Blogg moment!!!!

Då var man hem igen och klockan säger att jag snart ska gå upp. Helt klart värt att offra dyrbar sömn mot en trevlig utekväll. Har dessutom hunnit cykla runt lite på ställen som jag inte innan vart på här i vår trevliga stad. Men hur var egentligen kvällen? Jo det var faktiskt väldigt nice, börjar med lite trevligt försittande hos en vän och drack mina nyttiga öl(GI-öl). Sen efter det bara det iväg till Backstage där jag en gång försökte komma in men misslyckades"hm undrar vad som hände?".Dom hade i alla fall akustisk kväll vilket gjorde hela kvällen väldigt mysig. Några nackdelar med kvällen? Jag tyckte nog att den sluta lite väl fort men det är sånt som blir ibland och jag ska ju ändå upp om typ 4 timmar så det kanske är lika bra.

Har dessutom kommit fram till, eller åt minstone tänkt på att ordet keff är så pass passé att det är nästan okej att börja använda ordet igen. Eller?

Haha just  i bloggandets stund kom jag ju på att jag lovat min mor en bild på min härliga, nya, köpta, stulna cykel......Så då är bilden tagen och det är bara njut av utsikten av svarta pärlanNähä men då kanske vi ger upp för den här gången kanske..

Poker? Nä f-n det blir det inge med!

Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag kan ju fortsätta att tjata om att jag är en lat "hm,hm" och kommer inte lägga upp några bilder idag heller. Man får se om det blir några bilder över huvudtaget. Men men idag har jag i alla fall tackat nej till att sitta hemma och spela poker vilket känns som ett väl valt beslut då det inte finns det minsta lilla pokersug i mig. Dock så finns ett javaberoende som jag alldels strax ska stilla hade jag tänkt. Men istället för poker tror jag att det får bli utgång. Yes så får det blir och om ni hade vart här att ni kunnat höra ett (Kepysssch) då jag precis öppnat kvällens första öl.

Kepling

Skjortor är inte gjorda för min kropp!!

Jaha nu när jag ska börja bli lite flitigare och skriva så får jag ta upp såna ämnen som att jag hatar och gå och leta efter skjortor. Kan ju börja i rätt ände för det var nämligen som så att i helgen under p&L så förlora jag tydligen mina rosa strumpor (vann dock ett bara fina raggisar) Men hur som helst så klarar jag mig inte en hel vecka utan favorit strumporna. Så igår var det bara att ta sin "Nya begagnade stulna cykel" upp på stan. (Ja mamma, bilder kommer inom kort på cykeln)   

Väl när jag inhandlat mina fina nya strumpor så börja jag strosa runt i butikerna på stan och kolla lite på det ena och det andra och till sist så leder det andra till att jag börjar testa skjortor. Detta leder till en stor besvikelse då min garderob är i stort behov av nya skjortor då jag bara har två var av den vita verkar ha fått fläckar som inte går bort. Det verkar som att dom som tillverkar skjortor in syr dom efter mina mått. För om jag inte vill ha en skjorta som slutar vid knäna så kommer den sitta så tight runt hals och armar så man kan gör en "hulken". Så det blev inte en enda skjorta som passa bra utav typ 8 testade

Jaja det är bara att inse att det blir till skräddaren nästa. Men en väldigt positiv överraskning var när jag fick se att mitt nya gamecube spel innehöll något mycket bättre än det egentligen spelet. För det följde även med det gamla snes-spelet Super Punch Out. Så nu har jag ett par timmar med nöje framför mig. Ne nu får det bli en kopp kaffe till eller?

Ps. bilder från helgen får forsätta vänta för jag är mänligen en lat j#vel


RSS 2.0