A men du förstår!

Då har man jobbat sig genom tisdagen då. Alltså folk brukar klaga över hur jobbigt dom tycker det är med måndagar och tisdagar men jag måste säga att det har vart riktigt lugnt inte tröttat ut mig ett dugg.

Dagen bestod utav att vakna till arga vibrationer från mobiltelefon vid klockan 11.44. Kalle vaknar ur sin sovrumskoma och tittar på den arga mobilen som bara blinkar och ropar på hans uppmärksamhet. Efter några sekunder förstår han och tänker för sig själv "Aha det är ju ett sms" vars text lyder "Vakna och sätt dig vid datorn". Tilda har tydligen lärt sig att det värdelöst att försöka skriva något till den där snubben på msn då han alltid är online fast aldrig där.

Efter att suttit och prata med Tilda ett tag kommer Carlos på den smart idé att det kan ju vara trevligt och dricka kaffe. Så börjar snacka med Cus lite och så löst det sig. Fast innan jag gick dit så blev jag tvungen att gå upp på stan och handla frimärken. Fattar ni att frimärken kostar typ 110:- för 20 stycken. Det var tur att det var Petra som stod och tog betalt annars hade jag fan knyckt dom sprungit så fort jag kunnat och hoppats på bättre väder.

Sen bara det av till Cus lya där ögonstenen Linnea också var tredje dagen i rad man fick träffa henne. Och som många gånger för när man är hos Cus så blir det barnröj så även idag då Theo kom över och Cus systerdotter också. Så det var ungar som flög runt över allt "vuxna" som satt och försökte prata och dricka kaffe ni förstår.

Linnea/Drottning av Kastussakerus

Linneas favorit sysselsättning är nog att kastar ner allt precis allt på golvet och dessutom med flit börjar misstänka titta upp med stora ögon och säga"OJ". Ordet OJ är väldigt magiskt för det får tydligen alltid gudfar att böja sig ner och ta upp dom nedslängda grejorna från golvet bara för att dom ska kunna kastas igen.

Theo/Lord Destroyer

Theo den lilla vandalen yr runt som värsta energibollen leker med allt och till sist la han märket till att Farbror Charlies glasögon dom är minsann spännande och nu är det ju som så att jag har aldrig anklagat mig själv för att vara särklit smart vilket jag visar prov på nu. "Ja visst Theo ta min glasögon, Men vet du vad? Ha inte sönder dom jag har liksom börjat tycka om dom" Men det är ju faktiskt som så att även barn har lärt sig att det inte är så mycket att lyssna på det jag säger så efter ett tag kommer min glasögon tillbaks och kan jämföras med något väldigt trasigt.

Men det är nog inget som inte optikern kan kirra och jag ska ju ändå vara Sprot&Lek Kalle imorrn så det är ju ingen jätte bit och gå för att få dom fixade. Men nu sitter jag och längtar efter att lite grejor kan trilla hem till mig. Men medan jag väntar får jag nöja mig med att fantisera om "sommarens outfit"


Sommarens Outfit
(Obs! Bilden nedanför är retuscherad. Mina armar är inte så bitiga på riktigt)
image65
Espandrillos (okänt märke)
LinneByxa (H&M)
Piké (Lacoste)
Solglasögon (Marc Jacobs)

Alltså ni fattar att jag har för mycket fritid.
Kan sitta och hålla på att klippa ihop lite
halv taskiga bilder på mig själv med
kläder jag inte ens äger. Ge mig ett jobb för f*n

(Ber om ursäkt om jag tolkas som aggressiv där
på slutet. Det bör tolkas som "åh vad jag är trött på mig")Kommentarer
Postat av: Pet

Frimärken är ett dyrt nöje. De flesta har lärt sig att maila vid det här laget. Tåls att tänkas på :)

2008-01-16 @ 14:55:18
URL: http://whoppe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0