Sista minuten Carl

Som vanligt när jag ska med ett tåg så kan jag inte se till att vara där 10 minuter innan. Nej, nej, nej som vanligt när jag kommer till stationen på cykeln så får jag höra dem ropa ut i högtalarna att mitt tåg anländer till station. Bra för motionen åtminstone.

Senaste tiden så har jag lyckas glömma dataladdare och mobiler, cyklat runt på stan och letat väckarklockor och låst mig själv ute från min lägenheten, misstänkt felaktigt att jag kastat nycklarna i sopporna, fått skumma blickar från grannar. Om jag hade varit lite flitigare på att blogga hade jag kunnat återge allt detta men nu känns det lite sent och så skulle det blivit ett vansinnigt långt inlägg så jag tror vi får hoppa det.

Men nu sitter jag i alla fall på tåget mot flen och får vara nöjd med detta. Så nu ska jag börja fundera lite över vad jag glömt i Örebro och vad jag kommer glömma i flen. Ingen risk för att glömma dataladdare och öl i flen i alla fall för detta vet jag redan att jag glömt i örebro. Jag är speciell även fast det inte alltid är bra att va det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0