WTF

Vad hände egentligen? Här sitter jag som ensam vaken i Sebs frigga och lyssnar till en snarkande orkester bestånde av Seb himself och Anton lovebah. Mitt enda umgänge är pappis och mammis vinflask som dom inte vet att jag "lånar" av dom, vill bara utrycka min "ånger" för att jag kommer hem mitt i natten och "lånar" utan frågar=P.

Jag är inte den som är den som är den som tycker om att ta upp sina motgångar i ett öppet forum som det här. Men jag kan säga att stödet man fått från familj och vänner nu när det har vart väldigt tungt för mig med musiken har betyt så j*kla mycket för mig och mitt musikaliska självförtroende. Sen får man se vart det leder men jag tror och hoppas att svackan kommer och ta mig ur det här starkare än vad jag var innan.

Nog skrivet om sånt tråk jag gillar egentligen inte ens att ta upp det. Men hur som helst älskar jag att ta mig hem till "flen flen solsken" speciellt nu när hela familjen vart/kommer vart hemma och man fått träffa en stor skara av vännerna. Usch vad tråkigt sentimentalt men så långt helgen har gått än så länge har den vart grym.

Igår eller i förrgår eller vad det heter vid den här tiden så var jag på sveavägen med min familj (min farmor och farfar inräknade, mycket mycket trevliga männsikor som jag bryr mig om massor) och prata om mitt spårk såsom att jag säger "vore" istället för borde och "bägge och" iställe för bådde och, och lite annat så som musik och övriga världen. Ni förstår att överiga världen hamnar lite i skym undan för musiken i min prioritering av viktiga världsliga-ting

Sen idag/igår eller vad man nu vill kalla det klockan nu så var jag ute med "familjen" nummer 2(vilket vill säga vännerna) i Dalas stuga och åkte lite brygga och åt gott och drack gott. Detta har tillslut lät till att jag sitter i en liten frigga 1km från vart jag bor och dricker rött till skön musik med snarkningar. Hur som helst en underbar tillvaro som jag trivs i som fisken i akvariumet eller vad det nu var han trivdes i.

Pizzan öpnnar i alla fall om 4h nu och det är det jag sitter och väntar på. För en av Afframs Oxfilépizza skulle inte jag må dåligt av nu. Även fast jag gillar att sitta med keso mjuktbröd, rödtjut och Håkan i öronen så går nog inte det att jämför med en söndagspizza med coca-cola och Håkan-musik i minnet.

Försten är det någon som vet vart mina nya skor är? Jag tror dom är i Tildas bil eller Cilans bil och det vore trevligt och enkelt om dom var i Tilads bil så jag inte behöver vänta på dom lika länge som ett nytt VISA. Det är i alla fall tur att jag har 4 till 19 andra par som backup nu utifall jag inte har helt koll på vart dom är

Aja trotts detta är ett konstigt onytker inlägg med stav/grammatik fel som jag inte orkar ta hänsyn till så läsa vad jag menar och förstå inte vad jag säger. Ta hand om er och bry er om mitt stackars Djurgården i dessa hårda tider för att (In my mind my dreams are real Now "I" concerned about the way I feel "but" TONIGHT I´M A ROCK N ROLL STAR"

Kommentarer
Postat av: Stefan

Gå och lägg dig Kalle! =)

2009-05-03 @ 10:38:08
URL: http://blogg.stefanssida.se
Postat av: Anna

Åh det vänder, var så säker. Och då kommer det att kännas 1000 gånger bättre än innan.Och som Frida Hyvänen säger "Be kind and fight at same time.... Stone on the bottom of the ocean says: I know this is not a cul-the-sac!"Och vad är cul-the-sac. Ja googla det du!Kram

2009-05-05 @ 22:09:10
URL: http://annaspekulerar@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0