Tänk om...

Ja tänk om man skulle orka va lite ambitiös och skriva lite vettigt en fredag kväll men efter en flaska rosé kan jag bara säga att helgen har börjat lyckat och kommer att sluta grymt bra eller något sånt...

Fem inten om du ska springa 11km

1. Tappa INTE bort skyltarna du springer efter. Det kan leda till att du springer bra mycket längre 11km.

2. Få INTE håll efter 2km. Tro mig det hjälper inte.

3. När du känner efter om det regnar efter 4km se till att det INTE är regn du känner.

4. Glöm INTE och knyta skosnörena. Vad man än tror så orkar man inte mer efter man blivit tvungen och knyta om.

5. Och för i he#v*te tappa INTE bort skyltarna!Alla dessa inten är testade av undertecknad do not try this at home

Sovmorgon my ass

Det är ju tur att det är någon som vaknar utav telefon vid 05:40. "Du Tobbe jag tror att du försovit dig" Lite lustigt var det när han inte fatta vad jag sa gick upp och tog upp luren och ställde sig och snacka helt oförstående över hur någon ond människa har fått för sig att  ringa och väcka honom. Tar säkert en 15 sekunder innan man hör ett "VA! Okej jag kommer ner direkt". Men men nu hinner jag en massa saker innan jag ska på min truckutbildning. Föresten får jag chansen och köra sönder The Tobs bil också. Första gången jag får låna den. Nä nu ska jag duscha lite.

Det är aldrig kul med sånt man vore

Typ som att sova. Skulle egentligen behöva gå och lägga mig men det är ju inge spännande så jag fortsätter hålla mig vaken här. Sitter och kollar in lite mobiler och blir lite sugen på och handla både min mor och syster har införskaffat sig fräsiga lura. 
  
Sen kolla jag även in dom här

Men på något sätt känns det som att jag inte vill köpa någon monsterdyr telefon nu då det tillsist ändå lär bli någon utav dom här

Som en apple vän bär det lite emot men jag tror att det lutar lite grann åt CocoPhone tycker den är grymt snygg men har ingen aning om när dom släpper den luren än. Så dom andra mobilerna känns lite dumt att slänga ut jätte mycket pengar på då det bara skulle  bli en tillfällig telefon. Det hade ju vart skillnad om jag hade vart duktigt på att sälja min gamla prylar men det är ju inte jag. Dessutom är jag en mästare på att supa bort mobiler. Men men så kan det va.

För att hoppa över till något helt annat så vore ni styra in på someway.se och spanna in E-son upp fräschning av sidan har blivit riktigt snygg nu. Och om ni nu tittar ditt kan ni ju också passa på och lämna ett avtryck i gb:n.

Men men frågan är om man ska ut och springa lite det verkar intressant.. 


Det vart bra i alla fall

Efter fredagens superdepp så vände kurvan väldigt fort till den lite bättre positivare Carl. Helgen har gett så mycket mer än vad jag hade förväntat mig t.ex. så har jag nu internet på min älskade Imac så nu behöver jag inte sitta vid den där pc:n. Kan någon förklara för mig hur man kan lyckas att gå på bio och ut på korgen då kortet påstår att det endaste finns 3 ynka kronor kvar. Man måste helt enkelt ha bra vänner. Jenni och Stefan får jag tacka för pizzan och Tias för bion och ölen.

Fast jag hade kunnat fått höra den där idén om att gå ut så jag hade kunnat hunnit raka det här skäggiga ansiktet som har vart i bohov av en rakning än längre tid nu. Föresten så gav jag vakten som slängde ut Pinnen för ett par helger sen onda ögat, han såg lite skyldig ut när jag gjorde det. Undrar om jag ska ställa mig och göra lite fläskpannkaka nu eller "baconpannkaka" som det tydligen heter. 

Hm det är rörigt som vanligt i en blondins huvud men men  keetjingaa

  

En liten jaha känsla

Nu är det fredag igen och på något konstigt sätt känns det som att det kvittar. Det känns verkligen som att det inte spelar någon roll hade lika gärna kunnat jobbat i helgen. Antagligen är det inget mer än en liten formsvacka, man kan ju inte vara 100 hela tiden. Men jag hoppas att helgen går fort och tar mig en bit framåt i tiden till en bättre mig med mer motivation. Kanske skulle kunna vakna upp en morgon och tänka "aha" och sen veta vad jag ska göra. 

Lite splittrad och skäggig nu. Skägget kan jag ju göra något åt i alla fall och det känns obeskrivligt bra. Hm kanske ska avsluta nu när jag kommit på något positivt med tillvaron. Tror nästan det är säkrast för vi vill ju inte sitta här en fredagkväll och snöa ner oss. Nä jag dricker upp det sista i mitt glass och lägger undan mig och gitarren för natten.


Det var en gång...

...för 32 sekunder sen då Lille Carl ägde 6 stycken rödvinsglass men det gick tydligen över och så vart dom bara 5.

Java är min vän

Jag har egentligen inte så mycket och skriva om. Jobbar kväll den här veckan så nu sitter jag och tar det lite lugnt efter en springtur med Peter och dricker java. Har jag sagt att jag gjorde en Seb och försökt sluta dricka kaffe? Det höll i ungefär två dagar sen förlora djurgården mot bajen och då vart det för mycket. Det var nog egentligen rätt larvigt och ens försöka.

Frågan återstår blir det något peace & love för mig? Har inga pengar kvar och får inte lön förns nästa fredag. Vågar man ha is i magen och vänta tills då nu när biljetterna håller på och ta slut eller ska man ner och leta i gludgruvan efter lite stålars. Vore hur som helst grymt kul att åka.


En bättre idé

Vilken super dag det vart än så länge. Vart bryggbåtsfrukost med härliga vänner och gissa om det var nice. Enda missen var att jag inte hade råd att köpa jordgubbar till mitt rosévin men det gick ju ner i alla fall så. Härligt att Karlsson och Tessan var med som det är med allt annat folk man känner så träffas man för sällan. Guddöttran var även med världens hräligaste lilla tjej som tydligen ska ha lärt sig säga Arvid nu. Näe jag låter bilderna få ge en orättvis resumé på dagen då den egentligen inte går att återge och istället vore upplevas.

         
Bara lite bilder på folket typ. Robban hitta som vanligt en väldigt stilig hatt och jag Arvid tror att vi är stekarns grabbar eller något.

         
Ögonstenen får en egen avdelning. Misstänker att fötterna smaka gott och det är något med barn och solglasögon som gör dom väldigt söta.
    
Och lite bilder på omgivningen inte så pjokit va?
 
Det enda och dessutom ltie bättre och kyla ner mitt rosévin grymt nice.


Nehe men nu blir det och ta sig över till Cus
och se mitt älskade djurgården åka på pisk mot
Kalmar skulle jag gissa på. Ketjiiiing

Att supa med sina farföräldrar!

Vad är det för rubrik egentligen? "Att supa med sina farföräldrar!" Aja hur som helst så misstänker jag att det kan bli ett lite rörigt inlägg p.g.a. att jag befinner mig i fina flen samtidigt som min vinsyster är här. Men vart ska vi börja den brainstorm? Hm knepigt det är fyra dagar sen sist och jag minns inte riktigt vad jag skrivit av mig redan.

Aja vi börja väl från igår, det har säkert inte hänt något intressant ändå innan det... eller jo, men det orkar jag inte ta upp i alla fall.

Hur som helst var går dagen himla nice faktiskt men innan vi ska gå in på det som var nice så ska vi ta det som var lite mer åt det pinsamma hållet. Jag var nämligen ute och sprang direkt efter jobbet och när jag lider som mest och dom ända tankarna som transporterar sig i kraniet är i stil med "F*n vad bra du är" eller "Du är mr. kondis ingen kan ta dig". Typ tio sekunder efter jag på börjat dom tankarna så kommer en liten tjej som inte ens är en tvär hand hög och löper om mig som någon j**la Ms.Magic eller något.

Men jag tänker i dom tankarna att det var säkert nästa Sanna Kallür som sprang om mig så det må va godkänt ändå. Men pinsamheterna slutar inte där för när jag väl sprungit klart och kommit hem så lägger jag mig duktigt på gräsmattan och stretchar loss. Efter det så är det bara och kliva hem tänkte jag och öppnar porten och går fram till dörren och sliter tag... Men nehe det var tydligen låst då får jag väl plinga på...

Tänkt och gjort samtidigt som jag märker att namnet som står på brevlådan är inte "T.Lunjgkvist" utan snarare mer i stil med "Kruwaztichmentisch". Så snabbt smiter jag där ifrån och tänker att det är ju tur att ingen sett mig i alla fall. Men som alltid när jag gör pinsamma saker så är det ju någon som noterat det och lika så den här gången då "tant" Emelie sitter på sin balkong och spejar över grannskapet.

Eh jag pallar inte skriva mer om den nice kvällen så kom efter alla pinsamheterna det räcker att säga att den var bra. Så nu hoppar vi istället till idag då jag tagit mig hem till fina flen. Min mor och far Mustaschen har flytt land så jag, mina farföräldrar ochstoresyster har  tagit och ockuperat sveavägen. Man kan ju säga att farmors mat och min mat är från två helt olika världar. Min pasta aldenté är inte så mycket och kom med när hon lagar trerätters. Men hur som helst så har det druckits duktigt utav ädla dryckerna(och ja trotts min första bakfylla så dricker jag fortfarande rödvin). Förövrigt så var det pilatesboll tävling mellan mig och syrran och gissa vem som vann? Jo tackar vet jag att min 4,någonting s var lite längre än syrrans 2,9s så just nu ser jag mig själv som kung pilatesboll.

Men men nu tror jag det är dags och lägga sig och jag är väldigt lycklig för denna helg har jag lyckats sno tillbaks mitt älskade pojkrum. Men men nu kommer lite mobiltelefonsbilder ha en nice helg nu ketjing 
En onyktrare famor än genomsnittet
som försöker sig på en mindre lyckad
uppvisning på bollen. Men hon är bra
cool ändå

En slagen storesyster. Det är inte helt
enkelt och tävla med lillebrorsan i
ballanslekar

En tystlåten farfar som nog tänker
"tala är sliver och tiga är guld"

En stålfarfar och en superframor

Till skillnad från sin ena storebror som låg
bakis på första maj så var en lillesyster ut
och gick majtåg och var tydligen inte rädd för
att säga vad hon tyckte(Min syster längst till höger)


Hennes smarte storebror testar istället och köra huvudet
i skannern... och nej jag kan inte svara på varför.

Detta må betyda illa inför imorrn!

Lite piggare idag må jag säga. Var ute och sprang för första gången i örebro det må betyda träningsvärk imorrn. Nu är det hur som helst måndag och det syns på min rommie som slocknat i soffan av vemod.

Det var en grymt bra helg med kul överraskningsfest för William massa nice folk och härlig stämmning. Vet inte egentligen om man vågar skriva detta då jag vet att jag har vakande ögon på den här bloggen från föräldrar, farföräldrar, store syster och kanske någon mer som kanske inte uppskattar mina illdåd lika mycket som jag själv. Men vem bryr sig det verkar inte som att det var någon som tog så illa upp när jag berätta om bedirften med julgranstjuvningen.

Så vem bryr sig det är egentligen inte mycket konstigare än att vi körde ett lite test om hur många det går och få in i en bil från skebo till Malmköping. Jag tror att jag vann.

Samma dag var jag även och hälsa på Petra och Mikey och man kan ju säga att det börjar bli riktigt när. IIiiihh jag kan knappt vänta det är så kul med såna där små.

Och på tal om såna där små så var söndagen också väldigt härlig med alla vännerna och även min lilla ögonsten Linnea och hon vet att när gudfar är i närheten så räcker det bara att nämna ordet "dodis" så blir det godistajm. Det konstiga var att det var mer spännande och se hur mycket godis vi kunde trycka i en gudfar som inte var godissugen. kan ju säga att reslutat blev många godisar. .

Men men nu tror jag att jag ska ut och ta en liten promenix innan det blir och kojsa.

Ha det fint och såna grejor liksom

Nä det går inte!

Jag får åter ge helgen imorrn istället när jag kanske hunnit smälta det här med pojkrummet. Nu går jag och lägger mitt nyrakad ansikte. Sov gott kramz


Pojkrummets undergång

Innan jag ens försöker mig på att skriva om något annat från helgen måste jag få skriva av mig om helgens mest traumatiska upplevelse. För när jag lördags natten trilla in på sveavägen för att söka skydd i mitt älskade pojkrum som har hängt med mig så långt jag kan minnas bakåt fram tills denna natt då jag till min förtvivlan hittar min lillasyster sovandes i mitt lila pojkrum. Så det var bara trilla trappen ner och lägga sig i vuxenbarnsrummet med andra ord sängen under trappen. Nu idag har jag fått det förklarat för mig att jag kan se mitt pojkrum som förlorat och jag måste säga att jag har lite svårt och smälta detta och vet inte om jag någonsin kommer bli mig själv igen.

Måste lugna ner mig själv lite så jag tänkte att jag går och rakar det här ansiktet sen får vi se om jag pallar redo göra för vad mer som skett denna i övrigt väldigt lyckade helg

    
(Sveavägen) (Älskade pojkrummet)(Ötacka rummet)(ensam med gula strumpor)


Trött och lite dum

Som jag brukar se det så är fredag veckans mål och ännu en gång har vi tagit oss ditt och nu väntar vi bara på finalen som vi benämner lördag eller lördagskväll om vi ska specificera oss. Förväntningar inför finalen? Finalen är alltid bra i Lille Carls värld så själv klart så har vi höga förväntningar på den. Spelar inte så stor roll om det är vilt festande med alkohol intag av den grövre graden eller en mysig hemma kväll med te, mackor och en dålig film i goda vänners lag. Det finns nog goda förutsättningar för en fin final misstänker jag nu när man åker hem till det lila pojkrummet på sveavägen. Men en sak är säkert inget rödvin i helgen.

Alltså jag är en riktig svamlare jämför fredagar med mål och kallar lördag för final. Men vi kan väl lika gärna fortsätta samma väg nu när vi ändå har gått en bit på den. Nu när jag börjat prata om målet och finalen får vi väl ta upp återhämtningen även kallad söndagen. Då må det bli att avlägga visit hos näst äldste brodern Ljungkvist och Trumpetra allt för länge sen man var där som alltid. Misstänker att det börja bli lite shaky nu så här i sista månaden om inte så är det dags för det hör ju liksom till. Nu ska vi försöka spå framtiden här, så här kommer min officiella gissning... Hmmm en kille! Japp jag gissar på att det blir en kille. Då kan ni nästan vara säkra på att det blir en tjej för är det något jag känner till om mig själv så är det att jag har otur i spel och kärlek och tur med vänner om man nu kan kalla "gissa kön" för ett spel vill säga.  

Vad alla börja bli vuxna nu för tiden tycker jag. Tycker att folk ska ha barn till höger och till vänster det är sambos hit och dit med sina själsfränder folk knegar som aldrig för och den här vuxentröttheten börja infinna sig hos allt fler. Till och med jag har kommit så långt att jag i princip har lämnat det trygga pojkrummet men där tror jag det får ta stopp ett tag eller kanske jag tar mig så långt att jag skaffar mig en egen liten lya. Får lite lust och bara göra något spontant som att ta och packa en väska och bara dra iväg en stund. Men men det lär det ju inte bli på ett tag för efter återhämtning så måste vi börja om med seriespelet/måndag.

Helt virigt och osammanhängande som vanligt men jag passar på att säga grattis till min bror som hade födelsedag för typ 48minuter sen och nu kära vänner ska jag börja leta efter en säng och sova i godnatt.


Vin, kvinnor o sång

Tillsist så händer det. Efter om 55 dagar 21år utav mitt liv så har jag aldrig blivit bakis trotts att jag många, många gånger förtjänat det. Men idag så tror jag banna mig att jag åkt dit eller så är jag bara sjuk, sjuk, sjuk vilket inte heller är så vanligt.

Lite annorlunda valborg vill jag säga. Jobba kväll och kom inte hem innan klockan hunnit slå 22:30, Det blev in genom dörren, in i duschen, kläder på, leta reda på vinet, ångra sig i sista sekund och byter tröja och tillsist över till grannen Emelie även kallad J beroende på om det är idag eller igår. Det spelades spel, pratades prata och dracks vin från vissa håll och öl från andra. Hur som helst så slutar allt med att man trillar gatan hem vid klockan 05:00 någon gång typ. Lägger huvudet mot kudden och somnar in i ett härligt rus.

Pipedepip, pipedepip så vart klockan tydligen 09:00 och dags och börja tvätta. Inga problem när man fortfarande är i samma värld som man somna in i. Står där ner och pular in kalsonger, lakan och någon liten tygbit som ska föreställa en tröja tror jag. Sjunger högt för mig själv eftersom jag "självklart" är ensam ner i tvätt stugan... eller?
Men se där stå grannen precis är på gång att ta dom högsta tonerna i min lilla truddelut och muttrar något i stil med "Jag tyckte väl att jag hörde något, dess ungdomar" stänger dörren och lämnar mig skamsen och ensam bredvid detta berg av jalingar.


Sen trilla E-son innan och det vart frukostklubb och tv-spel innan det bar av till gymmet. Föresten så har jag aldrig vart med om en så läskig headrush som den jag fick när jag sprang för att öppna dörren åt Stefan. Hur som helst när vi sen tagit oss till gymmet säger det bara pang och den listiga huvudvärken hade smugit på mig bakifrån. Jag tror jag aldrig vart så dålig nånsin när jag tränat. Nu har jag äntligen kommit hem och funderar på att lägga mig i soffan och tycka jävligt synd om mig själv och skylla över allt detta på någon annan även fast jag vet att det helt och hållet är självförvållat. Undrar vem man ska skylla på Tobbe kanske eller Emelie med sitt rosévin kanske skylla på Gandalf. Undrar vart han är egentligen?

Nehe det må jag säga inte sammanhängande för fem öre men här slutar jag skriva.


  

RSS 2.0